Piotr Cyrwus

6,8
11 519 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Piotr Cyrwus

"Ja zawsze kreuje wyraziste postaci" - tak odpowiedział nasz gwiazdor w programie "Tomasz Lis na żywo" na pytanie o to czemu postac Ryśka jest tak kultowa. Następnie Lis pytał Cyrwusa o to czy nie bał się rezygnowac z Klanu "nie, zawsze miałem pracę i zawsze będe ją miał"- odpowiedział Piotr. Zadziwiająca pewność siebie zważywszy na jego dretwą gre w Klanie i brak innych ciekawszych ról serialowych czy filmowych. Wiem, ze nieźle radzi sobie w teatrze, ale to mimo wszytsko nie do końca to samo, chociażby w sensie finansowym.

użytkownik usunięty
dziubek1991

Słyszałem, że w teatrze jest świetny. Za to na pewno Rysiek nie był postacią wyrazistą:)

dziubek1991

Może myśli w ten sposób: Będą chcieli mnie zobaczyć... Jak nie ma mnie w serialu, to pobiegną do teatru. (:
Pewność siebie faktycznie zadziwiająca.

lukasz78902

Przyjdzie szkolna wycieczka tylko po to by go wyśmiać i krzyczeć: "Rysiek, Rysiek - oddaj pieniądze Maćkowi !"

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
nillvo

A co Ci mój ojciec zawinił. Jestem conajmniej kilka lat starszy od Cyrwusa
To wymień mi 10 - 20 sztuk z nim godnych uwagi.
Dobrze, że jego fani zaczynają się i kończą na tobie. Skutki przedawkowania "Klanu".

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
nillvo

Ja nie miałam go nigdy jakos za wybitnego aktora, ale też za bardzo do niego nic nie miałam. Ale od tej pory jak robi z siebie debila w programie Majewskiego to straciłam do niego resztki szacunku. Rozumiem że zrezygnował z Klanu bo miał dosc tej roli i chciał poświęcić się teatrowi ale bez przesady żeby upaść tak nisko.

Szmminka

Oglądając ostatnio Majewskiego cały czas miałem wrażenie,że Cyrwus zachowuje się jak jego przydupas. Naprawdę, szkoda gościa,bowiem robi wszystko,by uciec od starego wizerunku "Ryśka z Klanu", sięgając po istne ekstremalne metody