"Ja zawsze kreuje wyraziste postaci" - tak odpowiedział nasz gwiazdor w programie "Tomasz Lis na żywo" na pytanie o to czemu postac Ryśka jest tak kultowa. Następnie Lis pytał Cyrwusa o to czy nie bał się rezygnowac z Klanu "nie, zawsze miałem pracę i zawsze będe ją miał"- odpowiedział Piotr. Zadziwiająca pewność siebie zważywszy na jego dretwą gre w Klanie i brak innych ciekawszych ról serialowych czy filmowych. Wiem, ze nieźle radzi sobie w teatrze, ale to mimo wszytsko nie do końca to samo, chociażby w sensie finansowym.
Słyszałem, że w teatrze jest świetny. Za to na pewno Rysiek nie był postacią wyrazistą:)
Może myśli w ten sposób: Będą chcieli mnie zobaczyć... Jak nie ma mnie w serialu, to pobiegną do teatru. (:
Pewność siebie faktycznie zadziwiająca.
Przyjdzie szkolna wycieczka tylko po to by go wyśmiać i krzyczeć: "Rysiek, Rysiek - oddaj pieniądze Maćkowi !"
A co Ci mój ojciec zawinił. Jestem conajmniej kilka lat starszy od Cyrwusa
To wymień mi 10 - 20 sztuk z nim godnych uwagi.
Dobrze, że jego fani zaczynają się i kończą na tobie. Skutki przedawkowania "Klanu".
Ja nie miałam go nigdy jakos za wybitnego aktora, ale też za bardzo do niego nic nie miałam. Ale od tej pory jak robi z siebie debila w programie Majewskiego to straciłam do niego resztki szacunku. Rozumiem że zrezygnował z Klanu bo miał dosc tej roli i chciał poświęcić się teatrowi ale bez przesady żeby upaść tak nisko.