no nie powiedziałabym...
Jakub Gierszał w WCK zagrał świetnie
Kasia jako 4 letnia dziewczyna zagrała FENOMENALNIE !
a Rogucki ?
zresztą każdy ma swój gust i nie mnie oceniać Twój ani nie Tobie mój ;]
Jeden film z Jakubem nie oznacza że jest tak świetnym aktorem. Oceniasz go 10/10 i uważasz że jest lepszy od Szyca, Pazury i na takim samym poziomie co Depp (patrząc po ocenach). Oceniając go na 10 wychodzi na to że żeby ocenić wybitnego Al Pacino powinna być skala do co najmniej 50
Nie nie widziałem ale na pewno nie jest lepsza od Streep, Portman, Cruz, Winslet, ale patrząc jaką ocenę dałaś tej Kasi to twoim zdaniej jest od nich lepsza i powinna zająć pierwsze miejsce w rankingu.
to obejrzyj, bo widze, że lubisz wypowaidać się na temat na który nie masz zielonego pojęcia...
Kasia nie jest aktorką, zagrała w 1 filmie jako dziecko i wyszło jej to fantastycznie i oceniłam jej gre w tym właśnie filmie...
A i prosze nie mów mi co "jest moim zdaniem" bo o tym też nie masz zielonego pojęcia... i taka wiadomośc dla Ciebie coby podyskutować z "moim zdaniem" które masz urojone to nie, nie uważam jej za lepszej aktorki niż powiedzmy Portman
i nie byłaby w czołówce mojego rankingu... ja poprostu doceniam to co zrobiła w tym filmie ;) i taka moja rada dla Ciebie obejrzyj ten film to się przekonasz o czym mówie ;) fabuła nie powala ale gra aktorska nie pozwala oderwać oczu ;)
Pozdrawiam;)
Jedna rola nie mówi o tym czy ktoś jest dobry. W tym filmie może zagrała dobrze a co będzie jak powstaną nowe filmy z nią i w dziesięciu tych filmach zagra koszmarnie? Dalej ją będziesz oceniać na Dychę? NIE OCENIA SIĘ CZYJEŚ GRY AKTORSKIEJ PO JEDNEJ ROLI. Oceń film na 10 za dobrą grę aktorską aktorów.
pozwolisz, że będzie oceniać ludzi i filmy wedle uznania ;) Ty oceniaj wedle swojego i świat będzie piękny ;)!!
Jak dla mnie 7/10 za aktorstwo 10/10 za Wokal i muzykę. Olać tą po-pierdułkę z uniwersytetu medycznego w Poznaniu :D
Ja daje 10/10 :P i to nie za muzykę, choć Come i Roguca uwielbiam. Ostatnio byłam na koncercie płyty solowej Roguca "Loki, wizja dźwięku". I tam właśnie Roguc dał upust swoim talentom aktorskim. Naprawdę trzeba to zobaczyć. Dlatego też uważam, że byłby świetnym aktorem teatralnym i mam nadzieje, że kiedyś przyjdzie dzień gdy będziemy mogli obejrzeć Piotra w jakiejśc poważnej roli :P