Pola Raksa

Apolonia Raksa

7,9
5 132 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Pola Raksa

To dwie najpiękniejsze polki w histori. Która piękniejsza ?

Wielki_ted

"Poróżniła nas, za jej Poli Raksy twarz
Każdy by się zabić dał". A o Mielcarz chyba jeszcze nikt nie śpiewał

qqryqu

Dobre :)

Burmistrz

POLA!

użytkownik usunięty
Wielki_ted

Obie mi się podobają ale za najpiękniejszą Polkę w dziejach uważam Magdę Zawadzką .

Wielki_ted

Mielcarz !

Lunasol

Chyba żeś na głowę upadła !!!!!!!!! Oczywiście ,że Raksa. Nieziemsko piękna , jedyna i niepowtarzalna.
Kto to w ogóle jest Mielcarz. Phi....

HRA

upadłam..................... :; - (

Lunasol

To wstawaj szybciutko. Biedactwo....

HRA

........ :(

Lunasol

a co to za kleksy ?

Lunasol

http://www.youtube.com/watch?v=PnX47OA0fo0

HRA

Mielcarz podoba mi sie bardziej. Mielcarz wygląda jak anioł.
Jako Ligia była oszałamiająca.

Pola jest urocza, ale Mielcarz podoba mi się bardziej. Jest taka bardziej kobieca.

Lunasol

Mielcarz jest tylko bardzo ładną kobietą, co wcale nie jest jakimś wybitnym osiągnięciem. Wiele jest takich kobiet.
Raksa natomiast, to anioł. Tak zjawiskowo piękna, że tylko bć pokłony.

HRA

Obydwie sa pięknymi kobietami ale Mielcarz podoba mi się bardziej.

Lunasol

Bo jesteś kobietą, więc nie widzisz tego co ja. Umyka Ci to co najważniejsze.
Kobiety i geje nigdy nie dostrzegają kwintesencji kobiecości i stąd ich gusta w tej dziedzinie są co najmniej dziwne.

HRA

Wypraszam sobie podważać mój gust.
Ja Twojego nie podważam tylko spokojnie go akceptuje. Po to jest tyle róznych typów urody ( nawet najdziwniejszych) żeby każdy mógł dopasowac do nich swój gust. I tym sposobem nikt nie czuje sie poszkodowany.

Lunasol

Ale ja na ten przykład, o urodzie facetów się nie wypowiadam i gusta nie mają tu nic do rzeczy. Po prostu moja ocena byłaby mało wiarygodna,
Capisci !

HRA

a podwazaj mój gust ile wlezie. Czy to jakiś nowy rodzaj poprawności, żeby się ze wszystkim zgadzać?

HRA

Nikt Ci nie zabrania się wypowiadac na temat urody facetów :)
I nie, dalej nie rozumiem , więc możesz rozwijac temat. Dlaczego Twoja ocena byłaby mało wiarygodna ?

Lunasol

Z prostej i oczywistej przyczyny. Ja w facetach żadnej urody nie widzę, a może to dlatego ,że sam jestem brzydki jak diabeł.
Teraz capisci ?

HRA

Juz pewnie śpisz i śnisz o pieknej Poli ^^

HRA

Jesteś? :>

Lunasol

jestem

Wielki_ted

Polki ? Jakie polki? Człowieku Pola Raksa to nie polka tylko białorusinka. Urodziła sie w Lidzie a to Białoruś. Widac po jej twarzy że nie ma polskiej urody tylko ruską. Rozstawione po bokach oczy .
Oczywiście Mielcarz jest piekniejsza!!!

Kartezjusz_2

a ty to idż na gejowo pl. Tam gdzie twoje miejsce.

HRA

A Ty idź doić krowy razem z kacapkami ktore tak Ci się podobają. Bo taki masz gust. Podoba Ci się przaśna , wsiowa uroda dziewczyn do krów. Najlepsze dla Ciebie są wsiowe bazarowe piękności z ciemnymi odrostami od tlenionych włosów.
A polki zostaw w spokoju , sa za piękne dla Ciebie a nie mi tu Mielcarz będziesz krytykował, takiej kobiety jak ona to Ty w życiu kijem nie dotkniesz.

Kartezjusz_2

Kijem to ja ci zaraz grzbiet przetrzepię zboczeńcu.

HRA

Lepiej przeptrzep sobie swój zdradziecki łeb ormowcu.

Kartezjusz_2

i kopa w rzyć zasadzę rasistowska łachudro.

HRA

parszywy kacapie. jesteś jakimś ruskim albo ukraińcem który zachwala tutaj urode przaśnych zdzirowatych kobiet ze wschodu. Twoi przodkowie mordowali polskie dzieci na Wołyniu i przysięgali wiernośc hitlerowi. Natomiast jesli jesteś polakiem to się wstydź żeby ruskie kiczowate kur**ewki stawiac ponad polki. w głowie sie nie mieśći .

Kartezjusz_2

W twoim łbie nic się nie zmieści kozi bobku.
i wyrażaj sie , bo damach tu rozmawiamy a nie o twoich kolezankach.

HRA

" Mielcarz jest tylko bardzo ładną kobietą, co wcale nie jest jakimś wybitnym " oto jak sie wypowiadasz o damach. Tak to sie wypowiadaj o swoich kacapkach. Nie będziesz mnie tu pouczał ruski morderco. Twoi starzy mordowali polaków, wypad z Polski wynocha na ukrainę, jestes z UPA. Po tym co zrobili polakom nie masz prawa stawiac ukrainek ponad polki. Jesteś zazdrosny że my polacy mamy takie piękne kobiety a Wy tandeciary ktore nie mają za grosz klasy.

Kartezjusz_2

a jakim ty znowu jestes Polakiem łajzo. Wszelkie gnidy i jednokomórkowce nie mają żadnej narodowości.

No właśnie z pięknej Ukrainy, pełnej cudownych kobiet do ciebie piszę.

HRA

Bardzo dobrze. Siedź tam i nigdy nie wracaj. Syfa z Ukrainy nam tu w Polsce nie roznoś. Jakie cudowne kobiety sa w Polsce to Ty nie masz pojęcia.

Kartezjusz_2

Syfa to można tylko od ciebie załapać przygłupie, o czym większość filmwebowiczów już wie.

Znam wszystkie cudowne kobiety w Polsce, a ty nie znasz żadnej. Taka jest prawda.

HRA

I dlatego poniżasz ich urode na rzecz ruskich ?

Kartezjusz_2

To tylko twoje chore urojenia.
Chore urojenia chorego człowieka

Wielki_ted

Zdecydowanie Krystyna Feldman i tyle, problem rozwiązany.

Wielki_ted

Kolego Tedzie z szacunkiem do Ciebie zakładanie takich tematów przeważnie jest bez sensu. Jeżeli chcesz się dowiedzieć co myśli "społeczeństwo" to przeprowadź ankietę, bo dyskusja o tym na forum kończy się zazwyczaj kłótniami i wyzwiskami od "zakompleksionych Polaczków". Każdy ma inny gust, jedni lubią Scarlett Johansson, inni Angelinę Jolie, a jeszcze inni Kingę Preis, a to już nie Twoja brocha oceniać czy mają rację czy nie.

MyszkaFiszka

Fora filmowe są od tego żeby dyskutować. Jak nie podoba się temat to Twój problem, nie uczestników tej dyskusji.

Wielki_ted

Jeśli jest ktoś zainteresowany tutaj można sie wiecej dowiedzieć na temat Poli http://migielicz.pl/?p=2489

użytkownik usunięty
Wielki_ted

Janina Borońska też niczego sobie

użytkownik usunięty
Wielki_ted

jedno jest pewne jeśli porównać tamte aktorki z dzisiejszymi, tamte były naturalne i było widać tą prawdziwą urodę bo nie było takich możliwości jak dzisiaj, botox, masa makijażu itp

Wielki_ted

Jesteś strasznie ograniczony z tymi najpiękniejszymi Polkami w historii ! zapomniałeś o Izabelli Scorupco (czyż w GoldenEye jej uroda nie był olśniewająca :) i o Małgorzacie Niemirskiej (rywalce Poli Raksy z Czterech pancernych) ?

Wielki_ted

Pola Raksa i... długo, długo nic ;)
Na drugim miejscu umieściłbym Irenę Szewczyk, mam do niej dużą słabość, mimo że zagrała tylko w kilku filmach.
Na trzecim Anna Dymna.

Tyszkiewicz cenię, ale jest dla mnie w nienazwany sposób odpychająca.

Wielki_ted

Nie wierze, ze mozna byc na tyle glupim i porownywac Pole z wytapetowana lala.... -.- kobiety w tamtych czasach byly piekne, najpiekniejsze. To wlasnie bylo piekno, a nie to co teraz - 10kg tapety i niby fajnie.. Zastanow sie nastepnym razem zanim znowu napiszesz cos tak glupiego. Pozdro :)

DontLookBackInAnger

Mielcarz była piękna, naturalnie piękna. Można nie lubić wytapetowanych lal, ale taka ocena jej urody jaką Ty zaprezentowałeś jest absurdalnie żałosna.