Przemysław Sadowski

6,6
6 776 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Przemysław Sadowski

Kochanemu Przemkowi, moc pozdrowień od "ukochanej" wielbicielki Naszego Wspaniałego aktora...Woiadomo, że stara miłość nie rdzewieje, dla takiego mężczyzny warto łamać sobie serce...Z wielkimi pozdrowieniami dla wszsystkich fanów i z nadzieją,że kiedyś, może niebawem zobaczę p.Przemka na żywo oraz,że spełni się kolejnemarzenie mianowicie,p.Przemek wygra program TvN-u "Taniec z Gwiazdami" Ale najważniejsze, aby gościł na naszych ekranach i w naszych sercach!
Ocia, a dawniej linka...=)

Olcia_0

Może to nie miejsce i czas na wyznawanie miłości... dlatego ja powiem, że uwielbiam oglądać jakiekolwiek programy czy filmy z pana udziałem. jest pan po prostu bez konkurencyjny!! cieszę się, że moje oczy mogą patrzeć na kunszt pańskiego aktorstwa, to przede wszystkim, ale i na bardzo przystojnego i normalnego(a wsród gwiazd to rzadkie...) faceta:)
Pozdrawiam również pana żone!!! miło, że pan o niej zawsze tak ciepło i z taką Miłością mówi.. zasługuje pan na szczęście:)

iwonakania

Piękne, mądre, i ciepłe słowa.Tak właśnie jest... To nie jest miejsce na wyrażanie własnych uczuć, ale emocje czasem skłaniają do nieodpowiedzialnych zachowań. Zresztą, jak się jest wielbicielką p.Przemka od lat czterech to...różne rzeczy się pisze i mówi. Takich ludzi trzeba szukać ze świecą...Ponadto Przemek tyle serca, poświęcenia i pracy włożył w udział w "Tańcu z...", a musiał się pożegnać z programem. Było mi tak bardzo przykro, nie dość,że płakałam-to jeszcze do dziś nie mogę w ten fakt uwierzyć. Pewnie dlatgo,że dla mnie Przemek ze swoją partnerką Ewą -wygrali ten program, a sam Przemek jest tanczącym aniołem, grajacym ganstera("Samo życie").=) Moje serce, się radowało przez ostatnie dwa miesiące,kiedy mogłam patrzeć na tańczącego Przemka-z taką klasą, uśmiechem , ciepłem, każdy tydzień po niedzielnym programie był pełen tej tanecznej magii, jaką wprowadzali Ewa z Przemkiem...dużo by wymieniać,- a listę moich niezliczonych juz komplementow, pod adresem aktora mozna znaleźć na forum oficjalnej strony wspomnianego programu.Pozdrawiam Bardzo Ciepło!