Uwielbiam go! Jest świetnym aktorem. Czasami jak go oglądam w różnych rolach mam wrażenie, ze go znam i to mój dobry kumpel. Ma fajne poczucie humoru i seksowny głos, mogłabym go słuchać godzinami:-)
ja również uwielbiam Przemka !!!!
Jest naprawdę fantastycznym aktorem , no i takim ...sex'ownym.....ohhhh
JA TEZ GO UWIELBIAM A WLASCIWIE TO GO KOCHAM JEST SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER
PUSIA
On jest najfajniejszym facetem jakiego widziłam, a poza tym zgadzam sie z wami calkowicie. Ja tez jak go widze, to czuje sie tak jakbysmy sie znali od lat, a tak wogle to marze o spotkaniu z nim:) Niestety on jest juz żonaty! Ale i tak go ocham :p !!
On jest najfajniejszym facetem jakiego widziłam, a poza tym zgadzam sie z wami calkowicie. Ja tez jak go widze, to czuje sie tak jakbysmy sie znali od lat, a tak wogle to marze o spotkaniu z nim:) Niestety on jest juz żonaty! Ale i tak go kocham :p !!
Facet ma talent aktorski!Zastanawiam się dlaczego nigdy nie zagrał w jakiejś superprodukcji?! Zdecydowanie lepiej pasuje do roli TWARDZIELA niż ROMANTYCZNEGO KOCHANKA!
On jest najfajniejszym facetem jakiego widziłam, a poza tym zgadzam sie z wami calkowicie. Ja tez jak go widze, to czuje sie tak jakbysmy sie znali od lat, a tak wogle to marze o spotkaniu z nim:) Niestety on jest juz żonaty! Ale i tak go kocham :p !!
A widzieliście jak sie ścigał z Majewskim kto zrobi szybciej 10 pompek?buahahahaha dupa w miejscu a głową to jakby jakiegoś gwoździa wbijał i jak on ładnie mówił o tym że na siłowni ćwiczy.Myśli że jest gościu z klasą, a żona go jeszcze bardziej o tym przekonuje."Sadowski jest jak dinozaur bo na wyginięciu"??!!co to za brednie,takich Sadowskich to ja na codzień widuje tylko że troche mniej przystojnych.
Nie znam żadnej roli tego gościa i jeśli jego występ w Majewskim to cały Sadowski,to mamy kolejnego drewniaka w polskim showbiznesie