Quentin Tarantino

Quentin Jerome Tarantino

8,9
44 581 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Quentin Tarantino

1/10

użytkownik usunięty

Beznadziejny aktor, trochę lepszy reżyser.

1/10 acha, no dobra, wiem że QT albo się kocha albo nienawidzi, ale come on!
Nie wmówisz mi że człowiek który stworzył takie filmy jak Pulp Fiction i Reservoir Dogs zasługuje na 1/10! Przyjrzyj się konstrukcji i scenariuszowi PF to zrozumiesz, że nie jest to zwykły film i że jego reżyser jest naprawdę więcej niż przebiegły i błyskotliwy.

Nachtjager

Przecież to troll forumowy. Nie karm go. To podpucha,bo gościu chce zaistnieć.

użytkownik usunięty
quentintarantinofan

to niech zaistnie inteligencją a nie głupotą

quentintarantinofan

Troll forumowy he he dobe stwierdzenie ale sie usmialam:)))))) Pozdrawiam a Tarantino jest naprawde wybitnym rezyserem tylko nie wszyscy to widza.

Carolle

Od trollów nie wymagajmy za dużo. Ich poziom rozwoju stanął na filmach Bolla,a nawet niżej. Szkoda na nich pisać.

użytkownik usunięty

Doprawdy chyba nigdzie na świecie prócz Polski nie ma ludzi, którzy próbują wpajać swoje racje wszystkim dookoła. Chciałam się powstrzymać od napisania tego, że nie każdemu musi się podobać gra jak i filmy Tarantino bo opinia innych ludzi na temat osoby, która według was zasługuje na niewiadomą jaką chwałę zupełnie was nie obchodzi. Wasza linia obrony to atak, wyzwiska...
Naprawdę gratuluję bo w tym momencie nie ja, a wy pokazaliście swój brak inteligencji.

Zwróć uwagę kobito,że to troll. Gość raz wejdzie i już nie wraca. Takich trzeba gnoić,bo z uwagami racjonalnymi nie ma co do nich wyjeżdżać,bo ich nie szczają.

Brakiem inteligencji jest ocenianie człowieka który niewątpliwie umie grać
i tworzyć całkiem niezłe filmy na 1. Jeżeli ktoś chce coś robić i robi to na dodatek odnosi w tym sukcesy na pewno nie zasłużył na tak niską ocenę.
A osoba która wystawia ocenę powinna mieć choć trochę pojęcia o tym co ocenia i za co wystawia taką ocenę, a argumentując swoje zdanie słowami "bo tak" albo "nie każdy musi go lubić" świadczy tylko o inteligencji danej osoby a raczej jej braku.

radek1661

no no..................... i ty też jesteś beznadziejny D

użytkownik usunięty
radek1661

Według mnie NIE GRA DOBRZE, ani nie tworzy DOBRYCH FILMÓW. I nie obchodzi mnie to czy odnosi w tym fachu sukcesy. To jest tylko i wyłącznie moje zdanie. SUWERENNOŚĆ-to słowo jest Tobie zapewne obce.

Tak i to mówi osoba która ma w ulubionych filmy w których maczał palce tarantino jak tak można to przecież podważa twoją suwerenność :)

radek1661

Zabawny user..

widzę że założyciel tematu błysnął inteligencją. jak można być takim ograniczonym człowiekiem? nie wierzę w to (mam nadzieje że to troll).

dEm

Troll na 100 procent.

Nie każdy musi go kochać-fakt,choć częściej się go nie rozumie.Ale trzeba go uszanować.Czemu?Bo jest jednym z twórców nowego nurtu kina-postmodernistycznego.Wiem że to trudne słowo,ale można zawsze do Wikipedii zajrzeć.Więc nie musisz kochać ani rozumieć,ale uszanuj.

rutosia

Widzę za to,że ty szybko korzystasz z wikipedii. Myślisz,że każdy fan QT to tłumok? To sorry. Jesteś idiotką. Wiem,że QT można kochać lub nienawidzić,ale trzeba docenić to czego dokonał. Kto tego nie potrafi,powinien w ogóle nie oglądać żadnych filmów.

quentintarantinofan

Ogólnie to nie rozumiem czemu mi wbijasz...Tarantino należy do moich ulubionych reżyserów,zaś moja wypowiedź była skierowana do autora tematu.I napisałam niemal to samo co ty.Więc o co chodzi?A co do wikipedii to jest to rodzaj ironii skierowany ponownie do autora tematu.

przez takich ubogich umysłowo prózniaków ten portal 'schodzi na psy'.. autorowi tego tematu dziekujemy.

kusicielka1

WIDZę, żE NIEKTóRZY NIE POTRAFIą DOBRZE PRZECZYTAć POSTU I CZEPIAJą SIę NIE TYCH, CO TRZEBA. quentintarantinofan - OPANUJ SIę.

xandrale_b

A tY SiĘ NaUcZ pIsAć

quentintarantinofan

Strasznie nerwowy jesteś. Po prostu się spieszyłam człowieku! Cóż... Widzę, że nie potrafisz przyjąć nawet najmniejszej krytyki.

xandrale_b

Pax,pax...To nie ze sobą mamy walczyć,ale z twórcą tematu...

xandrale_b

Potrafię przyjąć krytykę,ale z godnych rąk. Twoje nie są takie. Widać po pokemońskim piśmie. A założyciel to troll i tyle.

quentintarantinofan

Moim zdaniem masz obsesję. Ktokolwiek skrytykuje Q.T. Ty od razu niesamowicie się denerwujesz. Ja uwielbiam Go, ale nie jestem bezkrytyczna.

xandrale_b

Straszne. Tak. Mam obsesję i uważam go za najlepszego twórcę w historii. Jak ktoś umie krytykować,to niech to robi. Na razie nie widziałem tu sensownej krytyki, tylko ciągle coś w stylu:
-"Nie lubię go"
-"Głupi jest"
-"Ma głupie filmy"

quentintarantinofan

Heh, moim zdaniem to w ogóle troll był, co temat zakładał... A Tarantino się albo kocha, albo nienawidzi. Jednakże nawet jak jesteś z "onych drugich" to jesteś średnio wiarygodny dając mu 1, należy wziąć pod uwagę chociażby genialne Pulp Fiction...

quentintarantinofan

I tu się zgadzam z panem Quentinem...Aby coś krytykować trzeba mieć argumenty,a tu ich często brak.A ludzie najczęściej krytykują bo nie rozumieją...A że nie chcą przyznać się do tego to wybierają prostą drogę-co nie rozumiem to głupie...

rutosia

A widać filmy Quentina są za trudne do zrozumienia,dla tych "krytyków".

quentintarantinofan

Zdecydowanie;))))))))))))))))))))))))))))))))))))

rutosia

Zgadzam się z Wami. Quentin Tarantino nie jest prosty w odbiorze, wbrew pozorom. I jest wielu takich "krytyków", którym wydaje się, że są genialni, ponieważ napisali super recenzję w stylu "Jest beznadziejny, bo TAK!". I już prędzej zrozumiem małą "obsesję" Quentina niż te pseudointelektualny uwagi.

xandrale_b

Pisząc o obsesji Quentina miałam na myśli kolegę, który odzywał się na tym forum (quentintarantinofan). Za skrót przepraszam.

xandrale_b

Przecież wiem,że to do mnie... Nawet się przyznałem,ale jakbym nie miał obsesji,to też bym nie miał takiego nicku,prawda?

quentintarantinofan

wiesz nie dziwię się, że masz obsesję. Ja sama chyba mam, ale nawet przed sobą się nie przyznaję:)

xandrale_b

Można Quentina lubić, można nienawidzić... Ja go uwielbiam. Jego poczucie humoru (czasem absurdalne) mnie naprawdę bawi. Tak naprawdę dopiero niedawno zaczęłam go w pełni doceniać. Facet ma łeb nie od parady! Życzę mu sukcesów bo według mnie na nie zasługuje! :)

gula1

Jak kochać to tylko całym sercem i duszą:))Nie można być obojętnym na geniusz;)I też życzę mu jak najwięcej sukcesów,ale przede wszystkim aby nigdy nie zatracił swojej pasji;)

rutosia

Sukcesów czeka go jeszcze mnóstwo,bo jak na reżysera jeszcze stary nie jest:)

quentintarantinofan

Wiecie, ja go uwielbiam za oryginalną fabułę jak i o postacie i dialogi. Chodzi o to, że posatcie Quent'a nie są przerysowane, jeden jest inteligentym człowiekiem, jednak ćpa, a ich dialogi są takie same, gdy mówią o ważnej sprawie, która jest ważnym wątkiem w fabule, nagle zostaje słowo wyrwane z kontekstu, i tak zaczyna się rozmowa kompletnie na inny temat. Mam nadzieje, że Quentin zrobi w szybkim czasie kilka filmów bo czekać na jego fim z kilku letnią przerwą jest ciężko

Black_Smog

Ale tak masz pewność,że powstanie kolejne arcydzieło

quentintarantinofan

Jedyne wątpliwości, jeśli to wogule prawda budzi we mnie kolejna część Kill Bill'a, ale przecież Bill nie żyje więc kogo tu zabijać, nie ;)

Black_Smog

Mają się mścić, ci co przeżyli z rozpierduchy z części pierwszej i córka Vernity Green.

quentintarantinofan

To po co sie to ma nazywać kill bil

Black_Smog

No bo jak już nakręcił dwie części z Panną Młodą i nazwał to "Kill Bill" to będzie dalej kręcił pod tym tytułem. A może Bill wróci? Z zaświatów? A poza tym nie wiadomo, czy 3 i 4 część powstaną.

quentintarantinofan

Widze ze na tym forum są same gnojki jak ten tandeciarz i nieudacznik zyciowy quentintarantinofan,ktory probuje wpajac nam madrosci a tak naprawde to kaprysny idiota,ktory jedyne co potrafi to dyskutowac na temat Tarantino.Powinien sie leczyc

gnatekadi

Tak. Looknij w ulubione. Same filmy Quentina. To chyba ty idź się lecz. To będzie ci potrzebne.