Quentin Tarantino

Quentin Jerome Tarantino

8,9
44 293 oceny pracy reżysera
powrót do forum osoby Quentin Tarantino

Zawsze musi pokazywać w filmach swój wredny ryj.

Lestat_18

To jest jakaś tania prowokacja, czy naprawdę po świecie chodzą tacy ludzie?
Quentin jest rewelacyjnym aktorem i oby grał w filmach jak najwięcej, bo talent nie może się marnować. Jest wszechstronny, to wielka zaleta, ale oczywiście zawsze znajdzie się ktoś, kto musi to skrytykować...
Poza tym "ryj" to może mieć świnia, człowiek ma twarz. Wredny? Bo co? Zrobił Ci coś? Twoje ograniczenie jest po prostu porażające...

Lady_From_Burton_World

Porażająca to Ty jesteś...Nic mi nie zrobił ale nie znosze go a zwłaszcza kiedy sie pokazuje w swoich filmach,mógłby sobie to darować.
Nie rozumiem dlaczego wszyscy sie nim podniecają że niby jest takim super reżyserem. Jakoś nie oglądałem jeszcze jego dobrego filmu a oglądałem ich pare. Zawsze to musi być coś przygłupawego.

Lestat_18

Ja nieuważam quentina tarantino za debila albo kogoś w tym stylu i nieuważam go za wyśmienitego reżysera ale niewyobrażam sobie lepiej nakręconego filmu niż "Pulp Fiction" dlatego poważam quentina a jeżeli chodzi o te jego epizody w filmach wyreżyserowanych przez niego lub rodrigueza to jest to głupie. Quentin powinien albo grać główną role albo wogulę.

To moje zdanie

jeanclaudvandamme21

EHE

*w ogóle

Lestat_18

Dobrze. Nie chodzi już o to jakim jest reżyserem, bo jednym jego filmy pasują, a drugim nie i tyle. Ale trochę kultury by w twojej wypowiedzi nie zaszkodziło, nie uważasz? Ja nie znoszę Angeliny Jolie, ale nie napisałabym o nie, że ma "wredny ryj", bo w przeciwieństwie do Ciebie wiem co to kultura. Więc tak na przyszłość- można wyrazić niepochlebna opinię bez obrażania innych, wystarczy pomyśleć...

Lestat_18

Mnie się jego "ryj" podoba.
Nie dziwię się że nie widziałeś żadnego filmu Tarantino bo masz taką samą
pustkę we łbie jak na liście twoich ulubionych.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Lestat_18

Widać zero kultury i szacunku wobec innych.

Lestat_18

To podaj mi jedno nazwisko reżysera lepszego od niego frajerze.

Lestat_18

żal pe el :E

Lestat_18

Jego gra w 'Od zmierzchu do świtu' i w 'Czterech pokojach' była świetna. Przyćmił tam moim zdaniem takich aktorów jak Clooney czy Keitel. Pokazał tam swój talent aktorski, szkoda że częściej nie widzę go na ekranie.

diamen

Dokładnie , poza tym jego rola Jimmiego w Pulp Fiction choć krótka była
również świetna.

Lestat_18

A może ty nam pokażesz swój (za przeproszeniem ryj)? Chętnie się pośmiejemy. A tak na poważnie to te twoje komentarze nadają się na forum o Tbii czy innej odmóżdżającej gry. Nie wiem w co dzieci Neo teraz grają.

Lestat_18

Nie wiem co te zjeby mają do jego ryja, ale Quentin ma bardzo spoko ryj.

0wner2

Quentin to mistrz współczesnej kinematografii; tworzy, pisze scenariusze, gra w swoich filmach i za to WIELKI SZACUN

0wner2

ej sorry nie ?

ale jak dla mnie to ten "ryj" jest IDEALNY.

cholernedrzwi

Mi też się podoba jego gra aktorska i mimika twarzy szczególnie kiedy się śmieje.

Zigardo

No, aktorem jest tak samo dobrym jak reżyserem, a pokazał to w Od Zmierzchu do Świtu. Quentin jest zajebisty.

0wner2

Boże. świetnie wyglądał z Pulp Fiction. mój ideał.

ma talent. jest inteligentny.
robi świetne filmy.

a twarz to księżyc !
a jego mimika twarzy oddaje wszystkie emocje.
jest niesamowity ! szalony !