Quentin Tarantino

Quentin Jerome Tarantino

8,9
44 613 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Quentin Tarantino

Czy ma ktoś może takie filmy z lektorem albo z napisami:?
- Curdled (Mokra Robota)
- Hell Ride
- Sukiyaki Western Django
- It's Pat

agryppa

Jasne... Szczególnie "Hell Ride'a"(który miał 1 pokaz) i "Sukiyaki Western Django"(który też miał jeden pokaz).... GOściu poczytaj sobie trochę, a później pisz takie durne posty...

quentintarantinofan

Post może i durny, ale też bym chciał te filmy zobaczyć po polsku!

quentintarantinofan

"najwiekszy ZNAFCO filmow Tarantino w Polsce" - Ty masz jakies problemy emocjonalne? gosc sie pyta grzecznie, wiec nie wiem po co od razu wyskakiwac z takimi pyskowkami. Moze on nie jest tak "wybitnym" znawca jak Ty i paru rzeczy nie wie. Powinno byc "kto pyta nie bladzi," a jest "kto pyta zostaje wysmiany przez ZNAFCE".
A tak na marginesie - Sukiyaki Western Django byl juz do zdobycia w okresie, kiedy pojawil sie powyzszy post (mniej wiecej wtedy go obejrzalem)
Zalosny jestes z tymi swoimi "Gosciu" "poczytaj" itp. itd. Lepiej ograniczaj swoja aktywnosc do tego swojego rownie zalosnego jak Ty "portalu filmowego," ktory niby zalozyes.

Evil_Ash

Sukiyaki Western Django, także autor tematu też go może mieć (znam go...niestety) ;)

użytkownik usunięty
Zygfryd666

Sukiyaki Western Django mam gdzieś od sierpnia ale wtedy nigdzie nie mogłem wyszperać napisów.. ale przypomnieliście mi o tym filmie i właśnie napisy znalazłem;) a co do reszty to nie mam pojęcia czy są osiągalne..