Quentin Tarantino

Quentin Jerome Tarantino

8,9
44 581 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Quentin Tarantino

????.....Seth & Richard Geco - czy może - Vic & Vincent Vega.........??????

Oczywiście tylko w reżyserii QT.
HA! Oto jest pytanie

Ja bardziej widział bym duet Tarantino - Clooney...chociaż nie jestem do końca pewny- to dość ciężkie pytanie. Oczywiście chodzi o filmy 100% akcjii a'la "Reversoir dogs" czy "Pulp fiction", a nie jakieś - pożal się Boże- wampiry.

Cos

Nie rozumiem do końca pytania, czy chodzi ci o to żeby powstały odzielne filmy opowiadajace o przygodach Setha i Richarda lub Vica i Vincenta tak?

Jeżeli o to chodzi to też wolał bym Setha i Richarda ale tylko w reżyserii Rodrigueza i bez wampirów. Np. ich wcześniejsze losy przed wypadem do meksyku, np. Ten napad który zrobili.

Robienie filmu o Vincencie i jego braciszku nie ma wiekszego sensu bo ani w Pulp Fiction ani e Wściekłych psach obie postaci tak nieoczarowywały. Oczywiscie były dobre, ale tylko wtedy kiedy byly konfrontowane z innymi postaciami. A Seth i Richard byli cudowni sami przes siebie tak jak Juls czy Butch, Pan Biały.

Ale ogólnie to najchętniej obejrzał bym dramat obyczajowy o Jimmym z Pulp Fiction, granym przez Quentina. Taką gradkę o męsko damskich zażyłościach :)

Pozdrawiam :)

BMF

A ja bym chętnie obejrzał "Fox Force Five"- w obsadzie Uma Thurman, Michelle Pfeiffer, Lucy Liu, Meg Ryan, Jodie Foster.

Ktoś by reflektował także?

BMF

Tak. Chodzi mi oto, których to braci chciałbyś zobaczyć w nowym filmie Quentina Tarantino.