Quentin Tarantino

Quentin Jerome Tarantino

8,9
44 613 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Quentin Tarantino

Jak dla mnie to ostatnio ten pan sie "popsuł".Takie filmy jak wsciekłe psy czy Pulp fiction faktycznie zamieszaly w swiatowym kinie i wtedy mozna vbylo mowic o fenomenie ale teraz...Kil Bill ot klisdzka jakich mało,zero fabułyt a i tak naprawde film jest nudny,kiedy do chodzi do sceny walki w pierwszej czesci to przepraszam ale krew wyglada jak ketchup i nie jest to zbyt realistyczne,2 czesc to juz wo ogle nuda.Coz kill bille mozna jeszcze obejrzec ale to ze Tarantino wspiera nazwiskiem takie GóWNO jak Hostel....no sorry ale pomyslcie ludzie.Jesli wypowiiedza asie fani Pulp Fiction to mnie popra a jesli zostane skrytykowany za Hostel to beda to jakies szczyle bo kogo moze krecic takie góWNO???Przepraszam nie wspomnialem o Sin City,to byl akurat swietny projekt,szkoda zejedyny w ostatnich latach...
Zobaczymy co pokaze w Grinhouse ale mam przeczucie ze to moze byc dobre.

użytkownik usunięty
damek1690

Bo Tarantino jest..."dziwny" i ma specyficzny styl. Kogo może kręcić takie gówno jak Hostel? A no Tarantino takie lubi. Dużo, dużo krwi i przemoc.
W ostatnim Filmie było chyba coś o tym, co oznacza termin grindhouse..I wiadomo, czego można się tam spodziewać :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
jacekwielgosz

Dał kase cwoku i promował to własnym nazwiskie mwięc najpierw szmato zrozum o co chodzi i co jest grane.A debilem możesz nazywać swoich kolegów palancie tym bardzije że jesteś oszołomem,bo o tym świadczy twój komentarz

damek1690

Ale żeś mnie pojechał. O kurna straszne. A oszołomem jestem na punkcie Tarantino,więc dzięki za komplement. Widać sam nie wiesz co piszesz(jednocześnie obelgi i komplement).A twój komentarz świadczy że jesteś nastolatkiem,góra 14 lat i chcesz zaszpanować trochę. Promował swoim nazwiskiem bo dał kasę i mimo wszystko jest bardziej rozpoznawalny niż Roth.

jacekwielgosz

cwoku,oszołem jesteś dla mnie tak ogólnie i tak dla twojej wiadomości mam 17 lat.czyli w jednym masz racje.Nie chciałe mcie pojechacv tylko uświadomic jak głupi jesteś jeśli piesz takei pierdoły,myśle że hostel uważasz za udany film??Aha i ta wypowiedzią ptwirdzasz swoją głupote bo jeśl ifacet daje kase i promuje to swoim nazwiskiem no to co t jest:promocja co nie??i za to go okreśłiłe mtak a nie inaczej więc o co ta kłótnia??

damek1690

Jakoś po stylu pisania tego nie widać,że masz 17,ale dobra. A niech promuje sobie filmy. A co Spielberg gównianych "Transformersów" nie promuje?? Też promuje,mimo iż to mega shit. Ja tam Tarantino wybaczam,bo on jest maniakiem na punkcie rzeźi. To czemu miał nie dać kasy?? Akurat na "Hostel 2" mógł dać bo jest dużo lepszy niż pierwszy i mu się zwróci.

jacekwielgosz

no to jatera rozumiem ty masz zupełnie inny pogląd,wolisz hostel który jest szczytem chały i głupoty i teraz to ty wychodzisz na gno ja choć nie wiem ile masz,ja np do transformersow niec nie mam,nawet na nie czekam,rozumiem twoje uwielbienie do quetina,ale stary opanuj sie z hostelami i innymi "zejsciami".i cały czas piszes o kasie,wychodzi na to że Tarantino jest komercyjny,fakt,kto dzisja nie jest ale z pewnoscia nie jest to zaleta wiec nie pieprz mi tutaj ze dobrze robi,zwroci mu sie czy cos,ok?

damek1690

Bo co?? Będę pisał co chcę. A akurat Quentin nie jest komercyjny w przeciwieństwie do kaszaniastych innych reżyserów. Czy ja napisałem,że "Hostel" mi się podobał? Ja napisałem,że Quentin lubi takie filmy. Dla mnie "Hostel" to taka 4/10,jednak "HOstel 2" był nawet nawet takie 6/10.

damek1690

Widzę,że ci się argumenty skończyły i już do bluzgów przechodzisz. Nie umiesz kulturalnie dyskutować?? A może twój nikły mózg nie potrafi przyjąć tylu informacji na raz, 9 latku?? Aha pisze się Tarantino,widzę,że problemy z pisaniem też masz. A więc po krótce:
1. Zdanie zaczyna się od wielkiej litery
2. U ciebie zamiast przecinków występują bluzgi,co świadczy o twoim pochodzeniu dresiarskim
3. Widzę,że filmy Tarantino są dla ciebie zbyt inteligentne. No cóż. W kinach grają Pottera,może pójdziesz?? Akurat twój poziom rozwoju.

Ehhh. I jak tu nie narzekać na filmwebowiczów? Zdarza się paru mądrych,ale większa część zachowuje się jak ten frajer co pisał przede mną. Życie,

jacekwielgosz

Szczylu(inaczej nie moge cie nazwac bo wlasnie takiego gnoja mi przypominas)przeranalizuj mj temat i potem sie pluj,nie mam argumentow b z takim jak ty pojebem to ja nawet o grzybach nei pogadam.Nie pochodze z dresow bo tego typu odziezy nei preferuje wiec pierdol se a jesli tak znasz te klimaty to mze sam sie w nich zaglebiasz,nie bede juz z toba pisal poniewz z reguly gowna nie tykam bo smierdzi a ty zaczynasz cuchnac coraz bardzije wiec spierdalaj.pozdr prostaku i nie osmmieszaj sie na normalnym frum,przeanalizuj mojego posta to sie dowiesz czy kino tarantin jest dla mnie zbytr inteligentne bo widze ze tobie od neigo mzg wyzarlo i odbierasz je zbyt doslownie,wypierdalaj ciulu

damek1690

Skończyły się argumenty i dalej lecą przekleństwa. I to ja nie czaję jego filmów?? Nara dresiku

jacekwielgosz

Fakt. Damek jesteś idiotą. Argumentów nie ma to bluzgi idą w ruch. Dresik

quentintarantinofan

Fakt,jestescie przychlastami,jak ktos sie wypowie nie po waszej mysli o waszym geniuszu to wyskakujecie z morda a z wami nie ma co inaczej gadac,trzeba na was flugac i mieszac z blotem b kulturalnie nie rozumiecie a tak przynjamniej podejmujecie dyskusje,zalosna bo zalosna ale jest t okazja do uswiadomienia wam jka glupi jestescie.Nie nosze dresow i dresikiem nei jestem a jesli wy lubicie taki ciuch prosto z wyprzedazy z lumpeksu ot powodzonka.
P.S:przypuszczam ze kupujecie sobie bezrekawniki bo wtedy pewnie mniej waza i oszczedzacie kase.macei na fdwa ortaliony,brawo.
Ludzie przeczytajcie co napisalem w pierwszym zagadnieniu i jeli macie trche oleju w glowie to zrozumieice o co mi chodzi i jakim debilem jestes wielgosz ze uwazasz tak jak uwazasz na temat hostelu i ze twoje wypowiedzi sa ponizej KRETYKI.zmądrzejcie albo wracajcie do piaskownicy i nie bierzcie sie za quentina bo jego filmy wymagaja pomyslunku.

damek1690

O kurwa, ale dzięki tobie mam teraz ubaw. HAHAHAHA. JA się nie znam na Quentinie?? Przegiąłeś. Ja osobiście do "Hostel" nic nie mam. Ot gorowy film,sygnowany nazwiskiem Mistrza. Obejrzałem, podobała mi się ilość przemocy,ten "torture gore". Nie dziwię się,że Quentin dał kasę. On też kocha przemoc,ja na jego miejscu też bym dał. Ale wyżej sobie cenię "Hostel II". Wcale nie jest zły. Ale jak ty wolisz "inteligentne" kino zanurz się w twórczości Bolla lub w filmach Schwarzeneggera,tudzież Seagalla. To twój poziom. Aha i "dorosły" idioto,czy ty wiesz czym jest język polski?? Chyba nie. Popraw ortografię i gramatykę, bo czasem nie jarzę,o co ci chodzi. Ja przynajmniej umiem się wysłowić w przeciwieństwie do ciebie debilu. I kto tu ma wrócić do piaskownicy?? Może ty nie musisz bo cały czas tam siedzisz??

damek1690

Może to ty dla ogólnego dobra wyjdź z filmwebu?? I znowu przekleństwa. Człowieku wyluzuj,bo na pikawę siądziesz. I naucz się pisać po polsku,bo cię trudno rozgryźć. Może ty Enigmy do szyfrowania tekstu używasz?? Istnieje też coś takiego jak "polskie znaki". No chyba,że masz klawiaturę,którą ukradłeś w Bułgarii. No cóż zdarza się. Żegnam.

quentintarantinofan

<rotfl> mało się żem nie popłakał ze smiechu... BTW: ktoś to ocenzuruje może bo ten temat to brzydkie pierdnięcie leniwca na forum.

mr_zielony

GOściu mnie wkurza już. Ale w przeciwieństwie do niego nie klnę co dwa słowa. TO oznacza tylko jego denny poziom IQ i jego małoletni wiek.

quentintarantinofan

myslame ze ktos normlany zaglada na to forum ale niestety same oszolomy

damek1690

To po co tu jeszcze wchodzisz?? Wszyscy cię zjechali inteligentnie,a ty tu jeszcze wracasz?? Widać,że tłumok z ciebie.

Zrodlo

I kiepskiego wychowawcę :P

mr_zielony

i jestes leszczem cieciu,tamte glaby chociaz uzasadnialy wypowiedz a ty???

damek1690

Uzasadnieniem mojej wypowiedzi jest post nad nią :P Pomyśl 2 razy zanim coś napiszesz...

mr_zielony

a ty pomysl pare razy bo nie do ciebie to bylo tylko do tego gowniarza ktorego zjechalismy razem:):)

damek1690

Dobra, dobra... bw.

Proponuję pozostawić ten temat za sobą bo to już nie brzydkie pierdnięcie leniwca, tylko owego leniwca produkcji nawóz... i to po grochówie ;D.