Quentin Tarantino

Quentin Jerome Tarantino

8,9
45 014 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Quentin Tarantino

Kolejnym filmem Tarantino znów ma być western , chociaż jak dla mnie Django był świetny to teraz chętnie obejrzałbym coś w stylu Pulp Fiction lub Wściekłe psy. A wy jak sądzicie dobrze , że powstanie kolejny western czy raczej wolelibyście coś innego ? Tak czy owak , ale i tak z chęcią zobaczę jego kolejne dzieło i wiem , że się nie zawiodę.

użytkownik usunięty
pele07

A znasz może zarys fabuły?

Niestety nie.

pele07

Już jakiś czas temu Tarantino ogłosił, że znowu nakręci western. Osobiście chciałbym zobaczyć w jego wykonaniu jakiś thriller albo film gangsterski. Mam nadzieję, że tym razem głównym motywem nie będzie zemsta. Może jakiś ciekawy napad na bank albo walka z indianami, I co najważniejsze - oby nie trzeba było długo czekać :)

SatoCous

Też nie mogę się doczekać , ale lepiej czasami dać więcej czasu i wiedzieć , że na pewno wyjdzie coś dobrego.

pele07

Masz rację lepiej czasem poczekać trochę dłużej - jednak Tarantino jeszcze mnie nie zawiódł więc wiem, że wyjdzie coś dobrego

pele07

W 100% zgadzam się z Twoją opinią na ten temat. Marzę o tym by oglądnąć coś innego niż Pulp Fiction i czuć tak wielką satysfakcję. Chciałabym żeby powtórzył jeszcze tak idealny strzał w dziesiątkę ;) Pozdrawiam.

pele07

To samo powiedziałam, kiedy się dowiedziałam, że zabrał się za western :)