Quentin Tarantino i Uma TURMA podobną są parą tak pisało w gazecie Tele tydzień.
Nie TURMA tylko Thurman.Trochę szacunku dla aktorki!Nie radzę wierzyć we wszystko co piszą w gazetach...
hhhmmm... CZY KOGOKOLWIEK OBCHODZI ZYCIE PRYWATNE LUDZI FILMU? heh, mniejsza czy prawda czy nie, tylko jakie to ma znaczenie??:P
pytanie #1: oczywiście, że obchodzi, gdyby nie obchodziło, czy tak chętnie by o tym pisano? :)
#2: to chyba oczywiste, że to, jak toczy sie życie prywatne ludzi filmu ma dość częsty wpływ na ich twórczość (głównie podchodzą pod to reżyserzy).
Aczkolwiek nie popieram czytania plotek w róznego rodzaju brukowcach ;p
Niekoniecznie. Oczywiście- Woody pokazał iż życie prywatne ma znaczenie dla filmów (spadek formy dzięki leczeniu swych kompleksów na ekranie;)). Ma, jednak nie w kwestii romansów czy operacji plastycznych. I, moim zdaniem, aż tak trywialne tematy to nie kwestia na dyskusję, bo życie życiem kogoś innego jest nienajlepszym pomysłem.
Oczywiście- można się zastanawiać nad tym jak PRZEŻYCIA poszczególne determinują twórczość, jednak, jak już pisałam, to raczej nie kwestia takich aspektów, jak te, które znajdujemy w kolorowych gazetkach... pozdrawiam!:)
JAK CHCĄ TO NIECH BĘDĄ RAZEM NAS TO NIE OBCHODZI !!!!! I RADZĘ NIE WIERZYĆ W KOLORÓWKI BO REDAKTOROM NIE CHCĘ SIĘ SZUKAĆ WIADOMOŚCI I WYMYŚLAJĄ RÓŻNE BZDURY!!! JAK WIERZYĆ GAZETOM TO TYLKO TE :
1.CINEMA
2.PEOPLE
3.FILM
TYLKO TE GAZETY MÓWIĄ PRAWDĘ !!! I JEŻELI JESTEŚ KINOMANEM (WĄTPIE W TO BO NAZWISKA AKTORKI NIE UMIESZ NAPISAĆ I TO SŁAWNEJ W DODATKU) TO ZACZNIJ CZYTAĆ CINEMĘ I FILM NAPRAWDE POLECAM ~!!!!!!!!!