Quentin Tarantino

Quentin Jerome Tarantino

8,9
45 014 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Quentin Tarantino
PanTroll

a ja slyszalem to samo o Tobie

student22

ej ej nie obrazaj dobre? Widze ze chamstwo na tym portalu jest niereformoealne,,,,,, -.-

PanTroll

to ty takie słowa znasz?

Lipiniorz25

No chyba jednak nie zna, bo takiego słowa nie ma xD

PanTroll

jak już rzucasz jakąś myśl, to powinieneś ją rozwinąć tak, żebyśmy mogli zrozumieć o co Ci chodzi i się do niej odnieść...

vilee

Było by to rozsądne oczekiwanie, gdyby nie nazwa nicku autora tego tematu, dokładnie wskazująca charakter jego wypowiedzi ;).

WicioP

masz rację, nie zwróciłam uwagi ;-)

PanTroll

Ja tam lubię fetyszystów, większość ludzi nimi jest.

Zuy_pan_muzgodestroktor

Pan widocznie tez jakiś zboczeniec jesteś !!!!!

PanTroll

chciałam pisać inteligentną odpowiedź ale zobaczyłam nicka i już wiem że nie muszę się wysilać. ZBANOWAĆ GO

PanTroll

Zero to zero, jak chcesz, ja za to polecam tolerowanie ludzi. Każdy jest kowalem swojego losu i ma prawo stać się kim chce. A Pan Tarantino jest wybitnym człowiekiem, jedynym z najbardziej szanowanych i prestiżowych reżyserów naszych czasów, a raczej wszystkich czasów, lecz żyjący dzisiaj. Taka żywa legenda. Jeśli chcesz go poznać, poznaj jego filmy - lecz bądź uważny; większość z nich pod przykrywką płytkich i głupich są naprawdę rarytasami kina. No i po trzecie - to że coś ,,słyszałeś'' niewiele jeszcze daje. Ja mogę powiedzieć, że jakiś użytkownik... powiedzmy PanTroll jest kompletnym idiotą. Ale nie można się do tego odnieść, bo nie są to fakty, informacje obiektywne, a przede wszystkim może to nie być prawda. Ja osobiście nie uważam ani Q. Tarantino za zboczenia lub fetyszystę (nie mam do tego podstaw, nic takiego nie zrobił), ani PanaTrolla za kompletnego idiotę. Pozdrawiam! ;D

rolKa178

Ale on naprawde jest fetyszystą i zbokioem są na to dowody.

PanTroll

A ty naprawdę jesteś nieudolnym trollkiem, mam na to dowody ;/

PanTroll

Każdy człowiek ma swoje fetysze. Ja ty i 6 miliardów innych ludzi, więc średnio to tak mówić. No i każdy ma swe zboczenia. Mniejsze lub większe

PanTroll

Może twój pan,którego tak wielbisz i który trzyma cie na krótkiej smyczy,lubi oblewać się czekoladą,tarzać w pierzu i kopulować ze świńską głową.Ostrożniej bym więc na twoim miejscu,oceniał innych.

llama777

<facepalm>

llama777

Masz rację, ale co do ostatniego - wolę z króliczą :}}

Fifarafa99

Ja widze ze sami pederaści się zebrali -.-

PanTroll

Do nogi :P

Fifarafa99

Takich jak ty powinni usuwac z forów i miejsc publicznych

PanTroll

Słuchaj pana, bo nie dostaniesz kolacji :P

Fifarafa99

Zobaczysz tacy pederasci jak ty pojda do piekla ....... I bedą diablowi kopyta skrobac. Pozdrawiam :)

PanTroll

boże widzisz i nie grzmisz.... proponuję aby dzieci do lat siedmiu korzystały z komputerów za zgodą i bacznym okiem rodziców, wypisują takie brednie że traci się wiare w ludzkość

ScaRLeTT234

Ja tylko mowie jak jest a za inne komentarze nie odowiadam :) Pozdro

PanTroll

Uważaj ziomek, bo ta s*ka leci na twoje siano :O

Fifarafa99

No i po co cytujesz jakies teksty rodem z ulicy ?

PanTroll

Bo mam na to ochotę kiedy chcę, a ty możesz mieć ochotę kiedy ci pozwolę. Słuchaj pana :O

Fifarafa99

Nie chce obrazac ale widac ze masz albo miales trudne dziecinstwo przykro mi ....

PanTroll

Do nogi mówię i bez żadnych szczeków :D

Fifarafa99

W takie zabawy to mozesz sie z Tarantino bawic pasujecie do siebie jak 2 poldupki :)

PanTroll

Oj, ty wiesz jakie teksty mnie rajcują :D Dobra, a teraz liż mi stopy :D

llama777

HAHAHAHAHAHA , dobre!!

użytkownik usunięty
rodzyna132

Nie, to nie jest dobre.

Dla mnie dobre :)