Nie chcemy takich ludzi, zero tolerancji!!!!!!!!!!!!!!!
jak już rzucasz jakąś myśl, to powinieneś ją rozwinąć tak, żebyśmy mogli zrozumieć o co Ci chodzi i się do niej odnieść...
Było by to rozsądne oczekiwanie, gdyby nie nazwa nicku autora tego tematu, dokładnie wskazująca charakter jego wypowiedzi ;).
chciałam pisać inteligentną odpowiedź ale zobaczyłam nicka i już wiem że nie muszę się wysilać. ZBANOWAĆ GO
Zero to zero, jak chcesz, ja za to polecam tolerowanie ludzi. Każdy jest kowalem swojego losu i ma prawo stać się kim chce. A Pan Tarantino jest wybitnym człowiekiem, jedynym z najbardziej szanowanych i prestiżowych reżyserów naszych czasów, a raczej wszystkich czasów, lecz żyjący dzisiaj. Taka żywa legenda. Jeśli chcesz go poznać, poznaj jego filmy - lecz bądź uważny; większość z nich pod przykrywką płytkich i głupich są naprawdę rarytasami kina. No i po trzecie - to że coś ,,słyszałeś'' niewiele jeszcze daje. Ja mogę powiedzieć, że jakiś użytkownik... powiedzmy PanTroll jest kompletnym idiotą. Ale nie można się do tego odnieść, bo nie są to fakty, informacje obiektywne, a przede wszystkim może to nie być prawda. Ja osobiście nie uważam ani Q. Tarantino za zboczenia lub fetyszystę (nie mam do tego podstaw, nic takiego nie zrobił), ani PanaTrolla za kompletnego idiotę. Pozdrawiam! ;D
Każdy człowiek ma swoje fetysze. Ja ty i 6 miliardów innych ludzi, więc średnio to tak mówić. No i każdy ma swe zboczenia. Mniejsze lub większe
Może twój pan,którego tak wielbisz i który trzyma cie na krótkiej smyczy,lubi oblewać się czekoladą,tarzać w pierzu i kopulować ze świńską głową.Ostrożniej bym więc na twoim miejscu,oceniał innych.
Zobaczysz tacy pederasci jak ty pojda do piekla ....... I bedą diablowi kopyta skrobac. Pozdrawiam :)
boże widzisz i nie grzmisz.... proponuję aby dzieci do lat siedmiu korzystały z komputerów za zgodą i bacznym okiem rodziców, wypisują takie brednie że traci się wiare w ludzkość