Quentin Tarantino

Quentin Jerome Tarantino

8,9
44 581 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Quentin Tarantino

osobiście uważam (nie będąc fanem Tarantino), że na uwagę zasługują jedynie dwa jego filmy - Pulp Fiction i Cztery Pokoje. całe to "bawienie się konwencjami filmowymi" w ich przypadku ma jakiś sens i dobrze wypada na ekranie, a jeśli chodzi o filmy późniejsze nie maja one już takiego polotu ... w sumie nasz polski Z.F.Skurcz robi to samo - "Wściekłe pięści węża" na przykład biorąc, z dużo mniejszym nakładem finansowym ...

eisenstein

Porównujesz filmy Quentina do "Wściekłych Pięści Węża"?? O ku.wa. Ale z ciebie po.eb. Sorry,ale porównanie nawet filmów Uwe Bolla do wymienionego przez ciebie gówna to już porażka. To tak jakbyś filmy Scorsese,tudzież Leone porównał do Lubaszenki. Puknij się w głowę zanim coś napiszesz.

quentintarantinofan

po prostu nie trawię tego co prezentuje na ekranie Tarantino i koniec tak samo jak nie trawię skurcza choć w odróżnieniu od skurcza do Tarantino mam pewien szacunek bo jednak koleś jest fachowcem w tym co robi ale zaznaczam - NIE PODOBAJą MI SIę JEGO WIZJE nic poza tym nie mam do niego ani jego fanów poza tym że czasem zbyt pochopnie zaczynają bluzgać na innych...

quentintarantinofan

i kultury trochę...
też mógłbym zacząć wrzucać ludziom na filmwebie od pojebów jeśli skrytykowali by moich ulubionych twórców ale to czyste gówniarstwo moim zdaniem...

eisenstein

A po co wdajesz się w dyskusje z tym przygłupem??

Dupek żołędny ma zasób słów zbliżony do Pokraka z "Pulp fiction", mózg wygładzony na glanc, a w głowie tylko Q i nic więcej...

Marzy mu się, żeby Quentin był papieżem i prezydentem V RP jednocześnie...

Olej gnojka, bo cała jego wiedza o kinie ogranicza się do Kill Billi i Grindhouse.
Jest tak durnowaty, że nie odróżnia dobrych filmów Tarantino od gniotów...

ps- powiedz mu, że ostatnie odcinki Klanu nakręci Quent, zobaczysz jak się będzie zachwycał...;-)

lisoszakal

Nic więcej prócz Quentina?? Popatrz w ulubione. Mam tam takie filmy,których debilu nawet nie widziałeś,bo ty tylko Stallone i "Naga Broń". "Nosferatu"-pewnie nawet nie wiesz co to za film. Tudzież "Czas Apokalipsy".