To ,ze wystapila w popularnym serialu nie znaczy ,ze jej umiejetnosci aktorskie sa na tyle wysokie zeby znajdowac sie miedzy Georgem Clooney'iem a Timem Robbinsem. Nie wkurwialo by mnie to gdyby nie fakt ,ze to juz kolejny taki przypadek.
Mowie od razu... niech jej fanki z pustka w glowie i zerem inteligencji nawet nie odpisuja na ten post !
sam jesteś gówniany nie znasz się na tym znęcaj się nad kimś innym frajerze to jest jedna z lepszych aktorem młodego pokolenia
A, mi się wydaje, że tych najlepszych aktorek młodego pokolenia jest całkiem sporo. Mandy Moore choćby (która bardzo lubię za występ w "Szkole Uczuć") ;)
Nie znam Rachel Bilson, nie wiem jak ona gra, ale moim zdaniem, to jest conajmniej dziwne, ze ktoś kto gra w serialu i nie stworzył jakoś wielu różnych aktorskich kreacji, jest wyżej w rankingu niż aktorki (choćby Nicole Kidman, Salma Hayek) które są doceniane za wiele swoich ról, nominowane do najróżniejszych nagórd itp...
W takich chwilach mam wrażenie, że ocenę wystawia się serio nie za umiejętności (nic nie ujmują Rachel B. bo nie wiem jak ona gra) ale za to, że ktoś gra np. w naszym ulubionym serialu... Dziwne.
Oglądałem "Szkole Uczuć" z Mandy Moore (bardzo fajny film :D) oraz "The O.C" & "The Last Kiss" z Rachel Bilson i uważam ze Rachel jest lepsza aktorką od Mandy i to nie dlatego bo lubie ogladać jej serial tylko jest naturalniejsza w swojej grze aktorskiej. Może nie jest tak wielką gwiazda jak już wcześniej wimieniliście Nicole Kidman czy Salma Hayek ale tak naprawde to dopiero od niedawna zaczeła pokazywać się na wielkim ekranie. Jak byśmy mieli patrzeć tylko na to czy ktoś był nominowany do oskara czy innych nagrod to w top100 średnia wieku wynosila by z dobra 50 ;]. Wjec odbiegajac od tematu Rachgel i mlodych aktorów prosze was ludzie nie powołujcie sie na to że ktoś dostał oskara bo to ma być wasz wybor, wasza opnia nie jurorow ;]. Pozdro...
To już wole nie powoływać się na Scarlett Johansson, która mimo, że jest młodsza od Rachel ma za sobą role choćby u Allena ;P
Normalnie tępie takie sytuacje [chociaz ludzie to tylko glupi ranking na FW;/]
ale Rachel zasluguje :)
Nie liczy się ilość tylko jakość :P Zresztą ona jest młoda wiele przed nią.. ona dopiero się rozwija. Moim zdaniem świetnie wcieliła się w postać Summer z "Życia na fali" i za to ją lubie. O !!
Nie widziałam jej (nigdzie tzn. w żadnym filmie/serialu) więc nie mogę oceniać. Nie wiem więc, czy w jej przypadku ilość jest odwrotnie proporcojnalna do jakości. Ale jeśli chodzi np. o Sandre Bullock [ w tej chwili niżej na liście] ilość jest mniej więcej równa jakości =]
Jeżeli waszymi argumentami jest fakt iż zagrała w waszym ulubionym serialu to to jest doprawdy żałosne...
O fuck! Ona jest już 68 ;O WTF? Przecież praktycznie to jeszcze aktorka nie jest ;-/
Dajmy na przykład Kirsten Dunst, to jest utalentowana aktorka młodego
pokolenia.Utalentowanym można kogoś nazwać gdy wykazuje oznaki talentu w swoim fachu lub zdeterminowanie aby stawać się coraz lepszym a owych w Bilson jeszcze nie widziałem.Dodać trzeba ,że Dunst jest w naszym jakże wiarygodnym rankingu 82...czyli za Bilson :O
A co do serialu , jest on naprawdę totalnie przeciętny, dlaczego się tak podoba i czemu jest tak popularny? ano dlatego ,że każdy lubi oglądać to co nieosiągalne ,tj. życie w Orange County, w bogatej rodzinie, przystojni mężczyźni, atrakcyjne kobiety... każdy chciałby znaleźć się w takim miejscu choćby przeż chwilę, choćby przez kineskop telewizora...
Szkoda tylko, że poziom intelektualny jest tak niski, bo bronienie jej i jej "umiejętności" aktorskich jest conajmniej nietaktowne.
'
To ,ze wystapila w popularnym serialu nie znaczy ,ze jej umiejetnosci aktorskie sa na tyle wysokie zeby znajdowac sie miedzy Georgem Clooney'iem a Timem Robbinsem.'- tak, tutaj moge się z Tobą w zupełności zgdzodzić.
chociaż moim zdaniem jest bardzo dobra to nie zasługuje na to miejsce.
ale jak chcesz coś napisać:| to może z odrobiną takiego magicznego słowa które pewnie pierwszy raz tutaj przeczytasz Z KULTURĄ :)
i nie ' wkuriwaj ' sie tak czetso, to niezdrowo. pozdrawiam.
Mój pierwszy post był napisany pod wpływem dużych emocji... stąd te braki kultury, której wydaję mi się mi nie brakuję... następna odpowiedź była napisana jakiś czas później, bez emocji, tyle.
Nie wiem czy się śmiać czy płakać...Chyba raczej płakać, bo jak widze po niektórych postach poziom inteligencji to aż mnie coś skręca ;O
poje*bany jesteŚ , w ogóle nie udzielaj sie , każdy daje ocena jaki chce i komu chce , teŻ nie zgadzam sie z paroma twoimi ocenami :pp , ja uwielbiam Rachel i naj. serial na świecie Życie na fali , ty moŻesz nie lubiĆ , pozdro
Witam.
Na wstępie chciałbym powiedzieć, że zgadzam się. Rachel Bilson nie zasługuje na TOP 100, nawet na TOP 500. Występ w jednym serialu wielką aktorką jej nie czyni.
Z drugiej jednak strony, przyznać trzeba, że jest utalentowana (na pewno lepsza od tragicznej Mandy Moore, o której ktoś tu wspominał)i chciałbym zobaczyć ją w innych rolach.
Cały ten ranking i tak jest gówno warty, bo 3/4 społeczności filmwebu to dzieci NEO i inne robactwo. Niemniej, zasługuje na miejsce w TOP 100 bardziej niż beznadziejna Mischa Barton (z tego samego serialu). Jeżeli więc już chcecie kogoś stąd wywalać zacznijcie od niej, beznadziejnej Keiry Knightley, albo Charlize Theron.
Pozdrawiam.
PS - Clooney - tak między nami - też na TOP 100 nie zasłużył. Gość jest mierny.
moim zdaniem, gdyby swiat filmu dla jej sie wykazac moglaby nam duzo zaoferowac na duzym ekranie bo jest utalentowana:)pozdro
1. Do Ja:
"Z drugiej jednak strony, przyznać trzeba, że jest utalentowana (na pewno lepsza od tragicznej Mandy Moore, o której ktoś tu wspominał)"
Obawiam się, że tym kimś byłam ja. Ekhem, no dobra, Mandy Moore nie jest b.dobrą aktorką, ok? Ale byłam chyba niedawno po "Szkole uczuć" jak to pisałam ^^ Dobra, wolę się już nie pogrążać :P
Hmm... ale chyba nie zaprzeczysz, że np. Natalie Portman jest utalentowaną aktorką? Może miała po prostu więcej szczęścia, bo zagrała w wielu filmach, a urodziła się w tym samym roku co Rachel ^^
Wydaje mi się, że również Christina Ricci jest utalentowaną aktorką, a ma teraz 225 miejsce w rankingu Top 100 (er... właściwie to nie łapie się do tego rankingu)
Schodząc jeszcze bardziej z tematu - Portman jest chyba najbardziej utalentowaną aktorką tego pokolenia...
2. Do Malwa:
"Wyluzuj, bo jeżeli ma aż tyle fanów (podkreślam nie tylko nastolatów którzy mają pustki w głowie) nie może być gównianą aktorką."
Od kiedy to ilość fanów jest miernikiem talentu?! Przeraziłaś mnie w tej chwili dziewczyno! Mandaryna też miała fanów, co w śpiewaniu jej nie pomogło :P
3. Jak zwykle ten sam wniosek - Top 100 nie jest miarą niczego. Może tylko pierwsze 5-1o osób jest na właściwych miejscach...
Naprawdę jestem głupia, ze trace czas na odpowiedz na ten post,ale wątpie bym miala zero inteligencji jak ty to nazwałeś. No ale co tam. Wkońcu trzeba niektórym ludziom uświadamiac jacy są denni. Jesteś po prostu tak żałosny ze nie potrafie tego wyrazic. Jeżeli nie podoba ci sie serial w którym grala to masz pecha, ale ponizasz sie wypowiadając w ten sposób. Ty najwyrażniej patrzysz wyłącznie na to, u boku jakiego reżysera ktoś gra i w jakich filmach, kompletnie nie dostrzegasz prawdziwego talentu aktorskiego. W jej filmografii są również filmy w których grała świetnie. Wypowiadasz się na temat o którym nie masz zielonego pojęcia. Ciekawa jestem czy widziales ją w przynajmniej jednej roli pomijając The Oc bo ta rola ci najwyraźniej nie spasowala. Nie twierdze, że Georg Clooney, Timm Robbins są gorsi. Po prostu wpienia mnie jak NIEKTÓRZY wyrażają sie o Rachel jako że jest ,,gownianą aktorką". Wyluzuj, bo jeżeli ma aż tyle fanów (podkreślam nie tylko nastolatów którzy mają pustki w głowie) nie może być gównianą aktorką.
Weź pod uwagę możliwość, że pisząc takie opinie, ty również nie jesteś zbyt inteligentną osobą.
"Po prostu wpienia mnie jak NIEKTÓRZY wyrażają sie o Rachel jako że jest ,,gownianą aktorką". Wyluzuj, bo jeżeli ma aż tyle fanów (podkreślam nie tylko nastolatów którzy mają pustki w głowie) nie może być gównianą aktorką."
Przepraszam, popełniłem błąd. Nie jest gównianą aktorką. W ogóle nie jest aktorką, bo zagranie w 1 serialu dla młodzieży takową jej nie czyni...
"Weź pod uwagę możliwość, że pisząc takie opinie, ty również nie jesteś zbyt inteligentną osobą."
Ale jakie opinie? Takie, że irytuje mnie, to iż ktoś taki jak ona jest w naszym jakże obiektywnym rankingu top100?Z resztą od dawna wiadomo, że ten ranking jest rankingiem popularności, lecz dlaczego badziewne seriale dla młodzieży są tak popularne, to już zrozumieć nie mogę.
"Ty najwyrażniej patrzysz wyłącznie na to, u boku jakiego reżysera ktoś gra i w jakich filmach, kompletnie nie dostrzegasz prawdziwego talentu aktorskiego. W jej filmografii są również filmy w których grała świetnie."
JA PIER... no to podaj mi jakieś przykłady filmów z jej udziałem, do tego świetnie przez nią zagrane.
Nie wiem być moze cie to zdziwi, moze nie, ale naprawde nie chce i nie potrafie klucic sie z takimi osobami jak ty. Ty masz swoje zdanie, ja mam swoje. I wiem, że i tak cię do niczego nie przekonam i nie chce tego. Widze, że za wszelką cenę bronisz swojego zdania i podziwiam to. W tej chwili naprawde zaluje, ze weszlam w dyskusje z tobą. Dziekuje ci bardzo za krytykę na temat mojego bloga. Na temat twojego nawet nie będę sie wypowiadac. Naprawde kompletnie mnie nie obchodzi co o mnie myslisz, czy mam pustke w głowie, czy też zero inteligencjii. Myśl o mnie i o moim blogu co ci sie żywnie podoba. I przykro mi, ze jak zobaczyles moja strone to odechcialo ci sie żyć. Mam nadzieje, ze jakos sie pozbierasz.
Pozdrawiam.
Ta, to nie chodzi o twój blog, tylko o to co tam jest i jak to jest napisane.Twój jest jak blog 12 latki, albo osoby zachowującej się na 12 lat, która nie ma pojęcia o życiu, a co dopiero o filmach...
Nie chcę oceniać Ciebie jako osobę, bo nie jest to moje zadanie. Ale mogę oceniać Ciebie jako użytkowniczkę portalu filmowego, o którym jak już wcześniej pisałem, masz małe pojęcie ;-)
Rzeczywiście można z tobą prowadzić dlugie i bardzo interesujące dialogi, ale nie lubie ich prowadzic z ludzmi z którymi w zaden sposób nie można dojśc do porozumienia.
Tak... Ona zdecydowanie NIE JEST aktorką. Dostała 'jakieś' role z bardzo prostego powodu - kontakty:D. W serialu jest spoko - mnie w każdym razie nie razi. Ma rolę, która najwidoczniej jej odpowiada i do niej pasuje, ale jak zobaczyłam ja w "Jumperze"... Proszę... To było mistrzostwo świata:D:D Była tak koszmarnie plastykowa i sztuczna... Aż brak mi słow, żeby to opisać. Pokazała swój wielki talent (czyli żaden). I nie sądzę, żeby nazywanie jej "aktorką" było w porządku;) Co z prawdziwymi aktorami takimi jak Al Pacino, Robert De Niro czy Meryl Steep?
boże era ty cholero nie znasz sie kompletnie na aktorkach
widziałaś jej jakieś filmy na pewno nie ja uważam że ona fajnie gra
ale za mało ma propozycji filmowych
era co wogóle robisz na tym forum,nie wiesz co piszesz
zastanów sie nad tym bo ja jestem jej fanką
Ludzie litości!!!!
Piszecie o inteligencji i kulturze a nie odpuścicie żadnej okazji, żeby sobie ubliżyć.
A jeśli już macie takie dobre rozeznanie i nieomylnie potraficie ocenić, kto jest dobry a kto nie to może pora pokusić się o fotel krytyka.
To dzięki WAM nie chce się wchodzić na żadne fora.
Nie tylko na to.
Nie szkoda czasu na pisanie dennych postów?