Co ją czyni głupiutką? Całokształt jej idiotycznych wypowiedz, tu możesz zerknąć: https://youtu.be/m58ud7DA1JQ
Jeśli chodzi o wypowiedzi na temat polityki, to ma prawo jak każdy, nie musimy się zgadzać ale nie zmienia to że celebryci mają prawo się wypowiadać na te tematy.
Prymitywne chamskie wypowiedzi . Pomijajac dziwny rozstaw oczu - ale to rzecz gustu - mi akurat to nie bardzosie podoba . Normalnie bym to zaakceptowal ale w polaczeniu z jej wypowiedziami od razu budzi sprzeciw
O opowiesci o ksieciu który " STALKUJE" sniezke - widac nigdy nikt za nia nie latał , o tym ze sniezka ma byc ta PRZEBOJOWą wladcza energiczna dziewczyna - sniezka przeciez taka nie była - faceci raczej takich nie lubia , a pokazywanie f ucka wszystkim tym ktorym sie to nie podoba to juz szczyt chamstwa , o wyborcach Trumpa tez sie ladnie wyrazała - co jej do cudzych wyborów? . Z oczami - na niektorych zdjeciach wygladaja na za szeroko rozstawione - troche ale ja to widze - byc moze akurat tak uchwycila to kamera - czasami sie to zdarza . Jak juz czlowiek jest zle nastawiony to wszystko wyciagnie
Ma prawo tak się wyrażać o Śnieżcze, bądźmy szczerzy nikogo ona tak nie interesuje. Zresztą to nawet nie jest pierwszy raz kiedy Śnieżka jest przedstawiona jako "przebojowa energiczna dziewczyna", było już tyle adaptacji które robiły większe zmiany względem historii i postaci, wkurzanie się o to tutaj jest debilne. Zresztą im więcej zmian w tych remake'ach tym lepiej, chociaż i tak uważam że powinni je sobie darować. A to że faceci nie lubią takich dziewczyn jest dyskusyjne.
Ma prawo ale w takim razie czemu ja gra? Nazywajac film Sniezka - kazdy oczekuje wersji w MIARE zgodnej z pierwotna bajką a nie wywrócenie jej do gory nogami , Idac na Troje oczekuje wiernej adaptacji ( w miare mozliwosci technicznych) Iliady a nie jakiego dziwadla w ktorym Odyseusz porywa Helene a Achilles je pije i spi a na widok Hektora ucieka w poplochu . Skoro tak chcieli zmienic bajke- tak na prawde zrobic zupelnie inna to czemu nie nazwali tego filmu : Przebojowa Ksiezniczka i wesola ferajna tylko Sniezka? . Kupujac mercedesa tez nie bedziesz mial obiekcji jesli wyposazenie bedziesz mial z audi a silnik z hundaya?. Co do opini Zegler - mogla je miec ale prywatnie - a wypowiadala je w sposob raczej obrazliwy i przesmiewczy w stosunku do orginalu . TO chyba najbardziej wszystkich zraziło. Pozniej dolozyla kolejne cegiełki w trakcie wyborów w Usa . Polecam obejrzec jej wypowiedz - " skoro ci sie nie podoba moj produkt - to go nie ogladaj " cytuje z pamieci wiec moze to brzmialo innaczej ale sens oddalem - no to ma to co chciala - Ludzie nie ogladaja.Ja i tak bym nie ogladal bo to nie moj krag zainteresowania ale glupota i bezczelnosc Zegler w tych wypowiedziach do mnie dotarla i skutecznie zniechecila do niej osobiscie , do tego stopnia ze kazda inna produkcja w ktorej bedzie brala udzial jest z marszu skreslona. Obejrzyj sobie jej wypowiedzi - polecam .
Nie oglądać filmu bo się nie lubi konkretnego aktora jest dla mnie głupie, bo można darować sobie naprawdę dobry film. Gra pewnie dla kasy i rozpoznawalności, nie oszukujmy się aktorzy "czasem" tak robią, Harrison Ford nie lubił roli Hana Solo a mimo to wrócił by go zagrać 4 razy, czego przy ostatnim naprawdę nie musiał. I jak mówię była już masa adaptacji Śnieżki które solidnie odeszły od materiału źródłowego i były dobre, nie tylko Śnieżki Zresztą, masy starych baśni. Zresztą to historia która była już przerobiona już tyle razy że adaptowanie tego 1:1 byłoby stratą czasu i pieniędzy, zresztą zaraz tam wywrócona do góry nogami, z tego co słyszałem zachowali najważniejsze elementy, a największą zmianą jest zmiana ukochanego. I jak mówię nie wierzę że kogokolwiek obchodzi Śnieżka do tego stopnia by się wkurzali o to, niektórzy się wkurzają o byle co tylko po to by mieć wymówkę. A co "nie podoba się, nie oglądaj" to logiczne podejście, po co oglądać coś skoro cie nie interesuje lub z automatu nie podoba? Jak widać masa ludzi poszła na nową Śnieżke wiedząc że się im nie spodoba, albo po prostu wystawili oceny bez oglądania co jest bardziej prawdopodobne. I jak mówię im więcej zmian w tych remake'ach tym lepiej bo inaczej to po prostu kopia oryginału na którą pójdzie mniejsza liczba osób.
Wlasnie celebryci powinni byc bardzo ostrozni w tych wypowiedziach . Moga miec wlasne poglady to oczywiste . Ale w wypowiedziach powinni zachowac WIELKI umiar - nie z powodu pogladów zostali celebrytami . Aktor nie jest slawny dlatego ze mial poglady tylko dlatego ze dobrze gral pewne postacie . W aktorstwie moze byc ekspertem i na ten temat moze sie wypowiadac ale w innych dziedzinach ekspertem raczej nie jest (dobitnie to kilku pokazało) wiec lepiej zeby milczeli . TO tak jakby Mistrz olimpijski w strzelectwie zaczal sie wypowiadac w kwestii lotów kosmicznych - jako ekspert ! Chyba przyznasz ze cos tu nie pasuje. Poglady moze miec i wypowiadac - ok - ale obrazanie innych ze maja inne poglady to juz za duzo.
To albo do okulisty albo psychiatry bo oczywiście że gusta są różne ale jest pewna skala według której zdrowi ludzie postrzegają piękno i jeśli ktoś tak urodziwy jak ona jest dla ciebie nieładny to już nie kwestia gustu a jakiegoś problemu który masz. Per analogiam mógłbyś lubić pić swój mocz a krytykować smak szampana dom perignon tłumacząc że każdy ma prawo wyboru co nie zmieniałoby faktu że byłoby to chore. Reasumując gusta miewa się różne i ktoś tak urodziwy jak ona dla jednego może zasługiwać na ocenę 6 a dla innego na 5 lub 4 w skali szkolnej ale na pewno zdrowy człowiek nie będzie jej postrzegał jako nieładną.
Chyba ty masz jakąś chorą obsesję, jeśli uważasz że inni mogą kogoś ocenić na 6, 5 lub 4 w skali 0-10, bo ty uważasz że ten ktoś jest ładny xD To chyba jakaś nerwica natręctw, współczuję. Dawno się tak dobrze nie ubawiłem czytając komentarz. Pozwolę sobie jeszcze raz tobą wstrzasnąć: Rachel Zegler jest nieatrakcyjna!
A jest jakakolwiek nie "biała" aktorka, która jest dla ciebie piękna ? Bo zastanawiam się czy nie jest to dla ciebie kwestia rasowa, ponieważ latynoski to najładniejsze kobiety na świecie i Rachel Zegler nie jest wyjątkiem.