Rafał Maserak

4,2
28 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Rafał Maserak

Dla mnie Maserak jest idealnym facetem. Uwielbiam jak tańczy. Szczególnie tańce latynoskie. Ma w sobie tyle energii której teraz brakuje w Tańcu z gwiazdami! Uwielbiam jego głos i to, co i jak mówi, bo robi to charakterystycznie. Uwielbiam jego włosy. Uwielbiam jego oczy i sposób spojrzenia. Uwielbiam jego usposobienie. Uwielbiam to, że ma w sobie tyle sexappealu i to, że ma taki gorący temperament. Uwielbiam to, że jest taki namiętny. Uwielbiam to, że jest inteligentny. Uwielbiam go!

Charlies_own_

mam nadzieje, ze ejstes dziewyczna ;) ;P

Gryzio

Dlaczego miałabym być facetem? Źle odmieniłam jakiś czasownik?

Charlies_own_

nie, ale wydawalo mi sie, ze kiedys mialas fote faceta..
poza tym ja tam jego glosu nie lubie ;P, nie wymawia "R" i wydaje mi sie, ze nie umie sie wyslowic..

Gryzio

No fakt, miałam kiedyś fote faceta, ale to tylko ze względu na moje uwielbienie do niego :D
No Maserak nie wymawia "r", ale to tylko dodaje mu uroku, a tębr głosu ma boski :) i wydaje mi sie, że jednak z wysławianiem się daje rade...

Charlies_own_

ja go tylko widzialam w "Tancu w gwiazdami" i tam po zatanczeniu to niespecjalnie mu szlo ocenienie swojego tanca.. tzn. tanca Malgorzaty Foremniak ;)

Gryzio

Ja widziałam go na żywo, nawijał przez jakieś 2h i szło mu bardzo dobrze :]

Charlies_own_

tez go widzialam na zywo, ale chyba nikt go nie rozpoznal i sie strasznie popisywal.. i tak nikt nie zwrocil na niego uwagi :(

Charlies_own_

Rafał jest super...naprawdę według mnie jest śliczny i mądry..to,że gada to świetnie,moim zdaniem lepiej gadać niż nic nie mówić.Jest kochany i zabawny!!!!

Charlies_own_

Mam pytanie, która dziewczyna chciałaby uprawiać z nim dziki sex?