Dla mnie Maserak jest idealnym facetem. Uwielbiam jak tańczy. Szczególnie tańce latynoskie. Ma w sobie tyle energii której teraz brakuje w Tańcu z gwiazdami! Uwielbiam jego głos i to, co i jak mówi, bo robi to charakterystycznie. Uwielbiam jego włosy. Uwielbiam jego oczy i sposób spojrzenia. Uwielbiam jego usposobienie. Uwielbiam to, że ma w sobie tyle sexappealu i to, że ma taki gorący temperament. Uwielbiam to, że jest taki namiętny. Uwielbiam to, że jest inteligentny. Uwielbiam go!
nie, ale wydawalo mi sie, ze kiedys mialas fote faceta..
poza tym ja tam jego glosu nie lubie ;P, nie wymawia "R" i wydaje mi sie, ze nie umie sie wyslowic..
No fakt, miałam kiedyś fote faceta, ale to tylko ze względu na moje uwielbienie do niego :D
No Maserak nie wymawia "r", ale to tylko dodaje mu uroku, a tębr głosu ma boski :) i wydaje mi sie, że jednak z wysławianiem się daje rade...
ja go tylko widzialam w "Tancu w gwiazdami" i tam po zatanczeniu to niespecjalnie mu szlo ocenienie swojego tanca.. tzn. tanca Malgorzaty Foremniak ;)
tez go widzialam na zywo, ale chyba nikt go nie rozpoznal i sie strasznie popisywal.. i tak nikt nie zwrocil na niego uwagi :(
Rafał jest super...naprawdę według mnie jest śliczny i mądry..to,że gada to świetnie,moim zdaniem lepiej gadać niż nic nie mówić.Jest kochany i zabawny!!!!