Wspaniała to wiadomość dla mnie, jeśli prawdziwa, że chcecie podjąć ten temat. Jeszcze wspanialsza jeśli w koprodukcji z Polakami. Jeśli można pomóc, to jestem gotowy nosić za wami Twórcami ciężary,(oby nie za duże_naprawdę mam już swoje lata) powiedzcie tylko kiedy i gdzie. Widzę że nad budżetem można by jeszcze popracować(choć z tych 5 milionów euro przy dobrej woli i tak można coś wyczarować) szukajcie Jarosława Żamojdy i Bogusława Lindę(może zmądrzeli i podzielą sie swoim doświadczeniem).Jako Polak z zasiedzenia polecam polskich milionerówAPEL DO WAS DRODZY PANOWIE ruszcie swe tłuste dupska i zainwestujcie w coś dla wszystkich. 100 MLN i można zrobić produkcje światową. Panie Gudzowaty, mam nadzieję że uzna pan to za dowód szacunku (z paru pańskich krótkich wypowiedzi zrodzony) z mej strony , gdyż tym właśnie jest to, że przywołuję pańskie imię. POZDROWIENIA I POWODZENIA
POPRAWKA
Wspaniała to wiadomość dla mnie, jeśli prawdziwa, że chcecie podjąć ten temat. Jeszcze wspanialsza jeśli w koprodukcji z Polakami. Jeśli można pomóc, to jestem gotowy nosić za wami Twórcami ciężary,(oby nie za duże_naprawdę mam już swoje lata)powiedzcie tylko kiedy i gdzie. Widzę że nad budżetem można by jeszcze popracować(choć z tych 5 milionów euro przy dobrej woli i tak można coś wyczarować) szukajcie Jarosława Żamojdy i Bogusława Lindę(może zmądrzeli i podzielą sie swoim doświadczeniem).Jako Polak z zasiedzenia polecam polskich milionerów APEL DO WAS DRODZY PANOWIE ruszcie swe tłuste dupska i zainwestujcie w coś dla wszystkich. 100 MLN i można zrobić produkcje światową. Panie Gudzowaty, mam nadzieję że uzna pan to za dowód szacunku (z paru pańskich krótkich wypowiedzi zrodzony)dla pana z mej strony , gdyż tym właśnie jest to, że przywołuję pańskie imię. POZDROWIENIA I POWODZENIA