Ralph Fiennes

Ralph Nathaniel Twisleton-Wykeham Fiennes

8,6
100 975 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ralph Fiennes

Sama nie wiem, która z Jego ról Mnie najbardziej zachwyciła. W 'Lektorze' był wspaniały, tak
samo jak w 'Wiernym Ogrodniku', nie mówiąc już o 'Wichrowych Wzgórzach'. Jako Lord
Voldemort również był świetny, no ale za sprawą charakteryzacji nie był aż tak do
rozpoznania. A Wy co myślicie?

RumeurRose

Zapomniałabym! Bardzo podobał mi się też w 'Ksieżnej';)

RumeurRose

A co sądzisz o "Pająku", towarzyszko? Nie wiem, czy warto poń sięgać.

dance_macabre

Obejrzyj sobie, niezły film, spodoba ci się, o ile oczywiscie lubisz taką tematykę;) Ja oceniłam go na 7, przy czym np. 'Lektor' oceniłam na 10, to samo 'Wichrowe Wzgórza'.

RumeurRose

"Lektorowi" postawiłem 7/10, nie urzekł mnie jakoś szczególnie, choć takie romansiki z dojrzałymi paniami zawsze mnie fascynowały. Reflektujesz może?

dance_macabre

Gdybym tylko była 'dojrzałą Panią', to spoko;) Jednak Moje 20 lat chyba nie brzmi aż tak poważnie?;)

RumeurRose

Zawsze możemy trochę poudawać, proszę Pani. Wyglądam dość młodo.

RumeurRose

dla mnie najgenialniejszy w "wichrowych wzgórzach"
równie doskonały w "wiernym ogrodniku"
bardzo fajnie grał w "dziwne dni"
widziałam go również w "czerwony smok", bardzo dobra rola
podobnie jak "quiz show", choć to nie jest mój ulubiony film
w "lektorze" nie miałam okazji zbyt wiele go pooglądać gdyż film dla mnie słaby, nudny, przytłaczający

wjewjurka87

Naprawdę tak uważasz? Chodzi o 'Lektora'. Szczerze przyznam, że się nie spodziewałam, że ktoś tak może powiedzieć;P Dla Mnie ten film jest jednym z ulubionych.

RumeurRose

tak, zaczęłam go oglądać, nie ciekawił mnie wcale, obejrzałam na pewno ponad godzinę i dalej nic, i poprostu przestałam, bo nie było sensu dalej tego ciągnąć.

Ale najlepsze, że jak pierwszy raz obejrzałam Wichrowe, puszczali go wtedy późno w nocy, zdecydowałam się obejrzeć bo to była jedna z lektur na studiach, i była to dla mnie masakra, nie wiedziałam abbsolutnie o co chodzi, był dla mnie to ciemny, mroczny i niezrozumiały film, dziwny nawet, może było tak przez porę o której puścili no ale potem jakoś znów puścili i... teraz to mój ukochany film i często go ostatnio oglądałam. Ale czy z lektorem będzie tak samo? Wątpie, bo Kate Winslet aż tak nie lubię żeby wrócić jeszcze raz do tego filmu.

RumeurRose

aktor genialny i wszechstronny
jego rola w Pająku jest fenomenalna