Ralph Fiennes

Ralph Nathaniel Twisleton-Wykeham Fiennes

8,6
101 802 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ralph Fiennes

wg mnie wampira albo langdona z kodu :) p.s. wampir to obejrzeniu wichrowych

Wypasiona_Foczka

po obejrzeniu dziwnych dni jeszcze bardziej przychylam sie do wampira och to jego spojrzenie

Wypasiona_Foczka

Okrutnego ale nieszczęśliwie zakochanego wampira albo hm... jakiegoś inkubusa. Chciałabym mieć takiego ;)

dharmasuicide_2

wampir :)

Wypasiona_Foczka

Wampir, wampir, wampir! xD
Macie racje wszyscy ^^

lilith_7

JA sie pytam czemu z taką twarzą i oczami. Ralph nie zagral jeszcze zadnego wampira. Przeciez az sie prosi :)

http://api.ning.com/files/iVxm-bv3wtyCe08sWKe4KHXzgNYdKXeA7*HigKiIT*X8LMujSAjo9F AYBohe7ePjQ-l*ZPA05pCyIYSKnj--0Qmv7qq5*Uav/WH9.jpg?width=512&height=288

Wypasiona_Foczka

Wampir górą :P Pasuje do niego albo hmm kogo?? Nie wiem we wszystkim będzuie wyglądał dobrze :*

Wypasiona_Foczka

hah, mogli go wziąć do jakiejś roli w 'Zmierzchu' (;
jak najbardziej. wampirza natura to jego natura (:

PaTeXi

Och nie, litości, taki świetny aktor w tej komercyjnej papce? Nie, nie nieee.

Divine

Myślę,że gdyby zagrał Edwarda to to nie była by komercyjna papka ale film na miarę oskara xDDDDD

Wypasiona_Foczka

wiecie kogo by zagrał idealnie ???

Humberta z "LOLITY"

Wypasiona_Foczka

A tam Humberta, on zagra wszystko. Chcesz Humberta? Masz Humberta! Osobiście z zainteresowaniem obejrzałbym filmy w których Fiennes zagrał:

1. Casanovę - wręcz stworzony do tej roli i aż dziw bierze, że do tej pory nikt nie napisał scenariusza z myślą o nim

2. Nosferatu - kolejny potwór po Shrecku, Kinskim i Dafoe, Ralph byłby świetny w takiej roli

3. Tajnego brytyjskiego agenta działającego w okresie II Wojny Światowej, oczywiście scenariusz musi być bardzo solidny, ale obawiam się, że Fiennes jest już zbyt stary do takiej roli

La_Pier

Ja jestem za Casanovą i wampirem. ^^
Nosferatu może raczej nie, bo brzydkie. Do niego by bardziej pasowało coś takiego eleganckiego, staromodnego, tajemniczego & uwodzicielskiego ;)

Wypasiona_Foczka

Humbert - masz rację, to mogłoby być bardzo ciekawe...
a osobiście bardzo chciałabym go zobaczyć w roli Raskolnikowa ze "Zbrodni i kary" choć możliwe, że jest już trochę za stary

asia0412

Remus Lupin z "Harry'ego Pottera" ;-)

(za krótki)

użytkownik usunięty
Wypasiona_Foczka

Dzisiaj był news o 50 groszówce w roli Hyde. Mogli by więc nakręcić mr. Jekyll'a and Hyde'a ale z Ralphem i Ronem Perlmanem. Reżyseria Peter Weir albo David Fincher.

Wypasiona_Foczka

Moim zdaniem fantastycznie nadawałby się do zagrania głównej roli w "Makbecie"..byłoby super go w czymś takim zobaczyć..

Wypasiona_Foczka

Wampira! Dokładnie to samo zawsze myślałam, zanim jeszcze przeczytałam ten temat. Może przydałoby się stworzyć jakąś petycję w tej kwestii xD Skoro już w tym temacie znalazło się parę osób, które marzą by zobaczyć go w tej roli to na pewno znalazłoby się dużo więcej ;)

Divine

myślę, że mógłby zagrać rolę Valmonta w "niebezpiecznych związkach" :D
Malkovich był genialny, ale Fiennes na pewno by sobie poradził :)

Wypasiona_Foczka

on pasuje do wszystkich ról i to zagrał w moich dwóch ulubionych filmach a raczej ukochanych w Pokojówce na Manhattanie i Potterze.