Ralph Fiennes

Ralph Nathaniel Twisleton-Wykeham Fiennes

8,6
100 896 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ralph Fiennes

To musi byc niesamowie przezycie widziec jego gre na zywo. czy ktos miał ta przyjemnosc napiszcie prosze

Wypasiona_Foczka

Bardzo chciałabym go zobaczxyć zawał serca na miejscu te oczy ten głos achh.:)

Wypasiona_Foczka

Ja niestety nie miałam tej przyjemności..
A szkoda,bardzo chętnie bym go zobaczyła.Bo mimo wszytko oglądanie aktora na ekranie,a w teatrze,gdzie możemy usłyszeć jego głos na żywo,zobaczyć gestykulację,mimikę,to jednak dwie inne sprawy :)
Choć,z drugiej strony,wolałabym nie narażać NFZ ani angielskiej służby zdrowia na nadmierne koszty związane z zakupem defibrylatorów albo soli trzeźwiących,bo zobaczenie Ralpha na scenie niewątpliwie wiązałoby się z baaardzo dużym napięciem dla mojego serca xD
Kto wie,może Ralph by się poczuł i zobaczywszy mdlejącego widza(znaczy się mnie:))pofatygowałby się i udzielił 1 pomocy...ojojoj,ależ ja mam myśli hihihi

owocowa

na YT jest troche filmików
z teatru ale to dalej nie to samo ;(

Wypasiona_Foczka

Masz racje nie zależy obciążać NFZ xDDD Boże Ralph na żywo marzenie Takie ciacho ach:P

Hamlet

Jeżeli ktoś wie gdzie w sieci można wysłuchać "To be, or not to be, that is the question" w wykonaniu Fiennesa, byłbym niezwykle zobowiązany.

Wypasiona_Foczka

Mam wrażenie,że on mówi tę kwestię w którejś z części "Inside the actors studio",bodajże 3:-)
Tylko uprzedzam,że on mówi to raczej szybko :)
Możesz ten filmik bez problemów znaleźć na YT

owocowa

Widziałem ten program w tv i to nie jest to ;) Fiennes chyba sobie zażartował, bo mocno wątpię żeby w ten sposób wypowiedział tak legendarną kwestię na Brodwayu. A mi chodzi właśnie o jego występ w 1995 r. na Brodwayu. Nie musi być od razu wideo, wystarczy mi audio.