Ralph Fiennes

Ralph Nathaniel Twisleton-Wykeham Fiennes

8,6
101 802 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ralph Fiennes

Jego wygląd i osobowość zwala mnie z nóg. Jest taki inny, niedzisiejszy, głęboki, tajemniczy. Mogę godzinami gapić się na jego zdjęcia, szczególnie z "Dziwnych dni" i "Wichrowych wzgórz". I mój facet o tym wie, ale nic nie może na to poradzić.

Alicja

ALICJA_17

Wspolczuje twojemu facetowi ze masz tak fatalny gust. Dobrze sie nadawal na role voldemorta bo podobna ma gebe jak w harrym potterze. Jesli myslisz ze ten gosciu jest najbardziej utalentowanym wspolczesnym aktorem to umow sie z psychiatra. Oni rozwiazuja takie problemy.

Misieq_krk_skate

Najfajniejsze jest to, że każdy człowiek ma prawo mieć własny gust i wyobrażenia o tym co piękne i najlepsze. To, że nasze gusta zupełnie się rozmijają, nie daje ci prawa mnie krytykować, czy wręcz obrażać. A swój jad i złośliwość najlepiej wypoć na siłowni. To tańsze niż wizyta u specjalisty. Chociaż oni także rozwiązują problemy zakompleksienia czy niedowartościowania, na które zapewne cierpisz.

ALICJA_17

zgadzam się z tobą w 100% jest on fantastyczny ,niesamowity po prostu coś pięknego cudo,a filmy jakie on mnie urzekł to Wierny Ogrodnik,Pokojówka na Manhattanie.
Pozdrawiam i zapraszam na mój blog

Olimpia_Delacour

Inaczej 8 cud świata ja też go kocham i mogę patrzć na niego godzinami...Jest boski nie do opisania i o gustach się nie dyskutuje

ALICJA_17

dziewczyny,zgadzam się z wami całkowicie!
Sądzę,że jest on naprawdę świetnym aktorem i baaardzo przystojnym mężczyzną..
misieq_skate_krk,może ty nam się pochwalisz jakiego aktora lubisz? wtedy porównamy swoje gusta..

owocowa

To, czy jest przystojny to akurat kwestia gustu, mi się osobiście nawet podoba. To, że jest jednym z najbardziej utalentowanych aktorów młodszego pokolenia jest faktem. Na pana Misieqa_krk_skatea nie zwracajcie uwagi. Patrząc na jego blog można przeczytać, że jego ulubionym aktorem jest to kompletne drewno Bruce Willis. To już samo za siebie mówi, jak bardzo facet się nie zna na aktorstwie, więc jego opinia jest tutaj nic nie warta.

Pozdrawiam.

_Milady_

Zgadzam się z Wami !!! Mi się bardzo Ralph podoba jest świetny!!!

_Milady_

A ja uwielbiam obu :-), ale to Mr. Fiennes ścina mnie z nóg. Zgadzam się, że jest niezwykle utalentowany-potrafi zagrać wszystko (pewnie nawet brokuł w jego wykonaniu jest przekonujący)