Ralph Fiennes

Ralph Nathaniel Twisleton-Wykeham Fiennes

8,6
100 896 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ralph Fiennes

Ralph Fiennes jest bardzo podobny do Bradleya Coopera

Solarisu

chyba odwrotnie ;-)

użytkownik usunięty
egwolf

Słyszałam, że podobno Coopera ogłoszono najseksowniejszym mężczyzną roku, czy coś takiego. Nie wiem czy to prawda, bo nie interesuję się takimi rzeczami, więc tego nie sprawdzałam, ale jeśli to prawda, to jestem nieco zaskoczona. Ja w nim nigdy tego seksu nie widziałam jakoś. Za to Fiennes jest niesamowicie pociągający!

Oj tak.Zwłaszcza jako Heathcliff był cudowny.Taki...niebezpieczny,z tym błyskiem w oku.Ech ;)

użytkownik usunięty
Solarisu

Ja niestety żadnego podobieństwa między nimi nie zauważyłam.

Solarisu

Zgadzam się. Oglądając "Red Dragon" miałam takie wrażenie :)

Solarisu

zgadzam się. Oni są jak bracia. Strasznie do siebie podobni.

Iwet87

Już chciałam zakładać taki wątek, ale widzę, że nie tylko mi to podobieństwo rzuca się w oczy ;) W moim przypadku był to "Angielski pacjent".

Cooper - to taka dosłownie i w przenośni amerykańska wersja Fiennsa - młodszy, wygładzony, uśmiech nr 5, no i repertuar filmowy też mówi za siebie - komedyjki i sensacja (głównie).

Solarisu

Ja uważam, że jest podobny do Liama Neesona

whiterabbitkate

To samo chciałam napisać. Często mi się mylą, nawet grają podobnie.

whiterabbitkate

dokładnie !! do Liama bardzo podobny.

whiterabbitkate

Liam Neeson w jednym z wywiadów mówił, że rozdając autografy podpisuje się Ralph Fiennes, bo fani ich mylą ;)

Rudazebra

Dobre :) ale faktycznie są do siebie b. podobni

whiterabbitkate

Cały czas miałam wrażenie, że kogoś mi przypomina i wreszcie :) dzięki Tobie wiem kogo. Oni naprawdę są podobni

Solarisu

Też tak uważam, mylę wciąż tych dwóch aktorów. No i do Liama też podobny:)

Solarisu

nieee... Cooper jak juz to mi Kevina Costnera przypomina, do Ralpha w życiu bym go nie porównała.