Raz w tygodniu obsluguje tegoz jakze przemilego i niesmialego zarazem aktora w londynskiej restauracji "The Wolseley".Szczegolnie teraz kiedy wystepuje na scenie teatru na West End(God of Carnage)
Powiem tylko jedno MASZ WIELKIE SZCZĘŚCIE :)
I wiedz że wielce ci zazdroszcze wiele bym oddała za ten jeden uśmiech i kochany głosik ciągle mówiący Thank you ohhh xD
Gruby102, od 3 lat marze o tym żeby się spotkać z Ralphem. Obiecałam sobie że jeśli to zauroczenie mi nie minie, to kiedy dostane licencjata odszukam Ralpha żeby spojrzeć w jego cudowne oczy. 3 lata minęły i mam zamiar to zrobić . JAk się czegoś bardzo chce to przecież można zawsze znaleźć drogę. Podaje Ci mojego e-maila: anastazjawawa@wp.pl , napisz prosze do mnie ;)
Tak dużo bym dała żeby zobaczyć te oczy...
Ja też sobie obiecałam że musze go spotkać w moim życiu!!! Teraz wiem że napewno nie jest to tylko chwilowe zauroczenie!!!! Spojrzeć w jego oczy i usłyszeć ten delikatny głosik... Marzenie... Ale w końcu marzenia się spełnaiją a wiara czyni cuda!!!!
W przyszłym roku na wiosnę wybieram się do Londynu, Ralph dalej stołuje się w "The Wolseley"? Jeśli tak to napewno wpadnę, takiej okazji nie mogę przepuścić;)
Tak,nadal przychodzi, choć nieco rzadziej niż dawniej - i jakby nie w sosie był od pewnego czasu...
Hej.
Nie uwierzycie, ale może uda mi się zrobić wywiad z Ralhem!
I tu nachodzi mnie pytanie... podobno on jest teraz w USA i coś kręci???
Czy widziałeś go teraz ostatnio? Bo jeśli tak to mogę teraz jechać do Londynu i zrobić z nim wywiad!!!
Ah, a takie prywatne pytanie, chadza na obiadki sam czy z wybranką?
Byl w zeszlym tygodniu na kolacji.Teraz mam urlop wiec nie wiem czy byl.
Przychodzi bardzo czesto z jednym lub dwoma goscmi - z tego co sie dowiedzxialem, jeden z nich jest scenarzysta.
Zadko widuje go z kobieta(-ami) a szczerze powiedziawszy gdybym go nie znal to bym pomyslal ze to niesmialy gej:)
Aha i teraz jest prawie kompletnie lysy, wiec nie wiem jak wam ,ale mnie sie wydaje ze lepiej mu jest w dluzszych wlosach
Pozdrawiam
Był w zeszłym tygodniu???
Ja naprawdę szykuje się do wywiadu z nim, więc jeśli naprawde jest w Londynie to zaraz zacznę to załatwiać. Jeśli możesz to podaj mi swój numer lub gg lub mail, wyślij na anastazjawawa@wp.pl
Pozdrawiam i szybkiego powrotu do zdrowia!!!!!!!!
p.S a oN teraz nic ma jakiś sztuk w teatrze może???