Ralph Fiennes

Ralph Nathaniel Twisleton-Wykeham Fiennes

8,6
100 896 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ralph Fiennes

Ralph jest bardzo dobrym aktorem. Uwielbiam go, ale gdy gra ciemny charakter, potrafię mocno znienawidzić tę postać, jest bardzo wiarygodny.

kadmina

brakuje mi kilku tutułów, żeby mieć komplet obejrzanych filmów z Ralphem, ale nawet jako Amon Goeth w "Liście Schindlera" nie był przeze mnie tak znienawidzony jak w "Księżnej". Sama się sobie dziwię :P

panikociarka

Ja mam identyczne odczucia:) Z drugiej strony w innych filmach potrafi wzbudzić ogromną sympatię, tak, że można ześwirować na jego punkcie:)

kadmina

"Ześwirować" to najlepsze słowo określające jego genialną grę aktorską ;D
Świruję zawsze gdy go widzę na ekranie.

kadmina

To przez jego oczy, mówię wam.

miss_obscene

Bardzo możliwe. We Wichrowych Wzgórzach był cudowny. Można ześwirować. ;)

miss_obscene

oczy i uśmiech:)

miss_obscene

Są niezwykłe ... ;)

kadmina

To po prostu fenomenalny aktor :) . Jako Amon i Voldemort przyprawił mnie o ciarki. Nie lubię go w "Księżnej" chociaż uwielbiam czarne charaktery, ale w tym filmie grał... ( nie napiszę tego słowa, ale można się domyślić o jakie chodzi ). Oczy ma faktycznie boskie ^^

Karolina230

Moim zdaniem w "Księżnej" zagrał bardzo dobrze. Dobrze do tego stopnia, że przez chwilę go nienawidziłam (do momentu, aż "ochłonęłam" po seansie). PRZEZ CHWILĘ... ;)

miss_obscene

Ja naprawdę KOCHAM Ralpha po 1. Jest świetnym aktorem (moim ulubionym) po 2. Według mnie trudniej jest grać czarne charaktery po 3. On nie musi nic muwić jego spojrzenie mówi samo za siebie. Niektórzy aktorzy słowami nie wyrażą tego co czują a on to robi jednym spojrzeniem po 4. Ma nieziemskie oczy
Wiecie co mam zamiar napisać do niego list naprawdę mam na jego punkcie fioła i według mnie jeśli chodzi o top aktorów powinien być pierwszy !!!

CukierkowaLala

Z pewnością Ci odpisze i nawiążecie jakiś mega romans. Już niedługo można spodziewać się waszych zdjęć na pudelku.
Swoją drogą, dzisiaj obejrzałam "Listę Schindlera"... TO JEST SKANDAL, powtarzam SKANDAL i jeszcze raz SKANDAL, że nie dostał za ten film Oscara. Tomy Lee Jones w "Ściganym" na pewno nie zagrał lepiej.

miss_obscene

Też akurat wczoraj oglądałam 'Listę Schindlera' i całym sercem popieram Twoją wypowiedź - jestem zaszokowana, że Ralph nie dostał Oskara. Moim zdaniem jego kreacja Amona była genialna - a Tommy'ego Lee Jonesa w 'Ściganym', którą też miałam przyjemność oglądać, tylko (bardzo?) dobra.
Ale cóż... Czasu się już nie odwróci, niestety... Najważniejsze, że my, oglądający te filmy, potrafimy docenić na prawdę świetne kreacje. :)

Andaira

też oglądałam ten film i jest MEGA ogulnie nie lubię filmów wojennych bo zawsze na nich płaczę ale uwielbiam go i oglądałam ten film przedwczoraj zagrał genialnie ogólnie ten aktor jest najlepszy a jeśli chodzi o ten "mega romasn" to wielkie dzięki mam nadzieję. On jest zajebiście przystojny !!!!!

CukierkowaLala

Echh. Gdyby jego spojrzenie mogło zabić ^^ . Jest przystojny, jego oczy mnie rozwalają, a kreacje w każdym filmie to arcydzieła :) . Rzadko się widzi takich aktorów :)

Karolina230

Oooj... zdecydowanie się z tobą zgadzam !!!