Zakochałam się w nim po obejrzeniu angielskiego pacjenta. Jest taki wrażliwy, czuły i ten jego głos. Nie wyobrażam sobie żeby ktoś mógł zagrać główną role w tym filmie lepiej od niego, a aktorce która grała Katerine szczerze zazdroszcze że mogła zagrać u jego boku do tego jego ukochaną, jak on na nią patrzył;)
Miałam tak samo jak obejrzałam Angielskiego Pacjenta :) Ale oprócz jego głosu i wyglądu uwielbiam jego oczy, takie niebieskie ahh xd
Mnie najbardziej urzekł jako Amon Goth i Lord Voldemort. Wiem, jestem dziwna, ale ja po prostu uwielbiam czarne charaktery ;D
Mówcie co chcecie, ale jego kreacja w Potterze była chyba jedną z najbardziej udanych w jego karierze, mimo że zagrał w wielu innych sporo ambitniejszych produkcjach. :-) Do tego niesamowity głos i nieprzeciętny typ urody. Aż miło patrzeć...
Moim zdaniem świetnie zagrał też w Czerwonym smoku, właśnie po obejrzeniu tego filmu stwierdziłam, że jest wspaniałym aktorem.
A ja nie lubię jego głosu. Ogólnie zależy w jakiej sytuacji, ale wezmę na przykład ostatnią część Pottera, kiedy on mówi "Harry Potter. The boy who lived come to die" (mogłam przekręcić, bo długo tego nie oglądałam) - kiedy to mówił, naprawdę się załamałam. Gra aktorska - majstersztyk.