Randy Orton

Randal Keith Orton

6,4
156 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Randy Orton

randy najlepszy po johnie cenie!!!!!!!!!!!!wiec morda

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
panczojunior

Uwazam ze to Żmija jest lepsza od Ceny

sador1991

Hahaha, ja z kolegą przynajmniej kilka razy w tygodniu w szkole kłócę się(dla zabawy oczywiście) kto jest lepszy, John(frajer) czy Viper :*

panczojunior

ja sie zgadzam z kolegami wyzej ... żmija najlepsza :*
ale do ceny nic nie mam tez go lubie ale orton to moj ulubiony wrestler od zawsze i na zawsze :D

użytkownik usunięty
manna140ola

Hmm... ogólnie powiem Cena Sux, Orton jest świetny, ale jestem najbardziej za Nexusem ;)

panczojunior

Ja tam bardziej lubie Marka Henrego.

panczojunior

A ile masz lat, chłopcze? 10? Góra. Cena i Orton to dwa drewna, którzy mają taki push od Vince'a, że po swoich pięciu (notabene słabych) akcjach pokonują każdego. Różnica jest taka, że jeden z Raw, a drugi ze Smackdown.

sunshine08

hmmmm no ale moge wrzócić jeden mały szczegułik WWE jest udawane pojmijcie to !!!!!!!!!!!!!!

ziomek102

Okej. Jeśli najpierw ty pojmiesz zasady ortografii.
Umiejętności nie są udawane, tak by the way.

ziomek102

to niby takie śmieszne ??

ziomek102

umiejętności nie ale chyba nie powiesz że to jest na Prawdę http://www.youtube.com/watch?v=db3QOZTJRlI 9:31

ziomek102

z tym sie zgodzę sunshine cena i orton to babyface

ziomek102

Nie kwestionuję tego, że wrestling jest udawany. Każdy to wie. Chodziło mi o umiejętności, które zawodnicy posiadają i które są prawdziwe. To, że Cena i Orton są bejbifejsami mi nie przeszkadza. Rey Mysterio też nim jest, ale on w przeciwieństwie do nich jest świetny i nie dostaje walki o pas co tydzień.