Ray Liotta

Raymond Allen Liotta

7,9
26 663 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ray Liotta

WLASNIE przeczytalem ze pracowal na cmentarzu, z tad pewnie ten wyglad, myslicie ze to prawda z ta robota?

Zywiec20

Możliwe! Wielu aktorów, muzyków itp. zanim zaczęło robić karierę w szołbiznesie parało się różnymi profesjami. Np. Stallone czyścił lwie gówinka w cyrku :)
Nie bardzo natomiast rozumiem, co masz na myśli z tym wyglądem? Pewnie te blizny na policzkach? Czytałem kiedyś z nim wywiad w którym opowiadał, że jako nastolatek miał duży trądzik stąd te pozostałości na jego na twarzy.
Ja jako facet, 100-procentowy hetero mogę śmiało powiedzieć, że Ray jest bardzo przystojnym i charyzmatycznym gościem. Nie jeden muskularny, wymuskany goguś o gładziudkiej buźce mógłby pozazdrościć mu aparycji...

Jimmy

ne mowie ze jest brzydki, tylko ma na twarzy ten stoicki pokoj ktory pomaga mu w graniu czarnych charakterow, sam bym chcial miec takie oczy

Zywiec20

Ma ten stoicki spokój i błysk w oku, bo to po prostu dobry człowiek i fajny gość - tak myślę. Nie ma on tej typowej mentalności hollywoodzkiej gwiazdy, stąd pewnie większość chciałaby mieć go za kumpla, wypić banię w barze, a w przypadku kobiet robić inne rzeczy...

A co do grania przez niego degeneratów, wyrzutków, psychopatów i innych skurwysynów to u uwielbiam tę jego przemianę; jak tu niby jest normalny i luz, a za chwilę chce cię zajebać siekierą i wypatroszyć (zu beispiel Something Wild, Unlawful Entry...)

pzdr.

Jimmy

a wedlug mnie ma charakter hollywoodzkiej gwiazdy, ma dobre warunki, taki wzrok pewnie od swietnego skupienia, prywatnie to jest dobry czlowiek a jednak nadal umie mnie przerazac, jest boski