Ray StevensonI

George Raymond Stevenson

7,5
14 903 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ray Stevenson

jest doskonały w tej roli..

i uważam , że on nadaje się na Bonda;]

Jull

zgadzam sie tytusa pullo zagrał wprost idealnie , ale z boindem nie przesadzajmy:)

zajob11

nikt tu nie przesadza, wystarczy zobaczyć "sztukę latania" w której grał luksusowego żigolaka... bond jak malowany!

Jull

A według mnie powinien zagrać u Guya Ritchego. Powiedzmy z Vinnim Jonesem graliby braci. :)

Jull

Ten gosc jest po prostu genialny w rzymie:)

Abraxus

ta,we wszystkich filmach jest świetny ale w Rzymie po prostu Genialny

Jull

Zgadzam się. Spośród tych dziesiątek postaci ten prosty legionista był dla mnie najbardziej złożony i najciekawszy.

[Spoiler]

Pamiętam, jak zabił tego gościa na dziedzińcu u Vorenusa. Jego oczy wtedy... Coś niesamowitego.

Jull

Geniusz filmów historycznych!!!
Idealny Tytus Pullo :) Grał znakomicie, a tak naturalnie, że w scenach z jego udziałem zapominało się że akcja toczy się dwadzieścia wieków temu :)
W "Królu Arturze" też był niezły, szkoda tylko że nie dano mu tam większej roli. A Bond... naprawdę żal Stevensona na takie podrzędne amerykańskie filmy ;)

ailouros

On caly jest idealny... normalnie sie w nim zakochalm!!!

Jull

Zgadzam się ostatnio zainteresowałem się serialem Rzym.20.15 poniedziałek TVP.1 jako że doceniłem tego aktora po filmie Punisher Strefa Wojny postanowiłem obejrzeć sobie jeszcze coś z jego udziałem no i... Po prostu super aktor pierwszy odcinek drugiej serii kiedy to wraz z bratem wybrał się do pewnych gości... po prostu super aktor!

Rorschach_

Jeśli fascynuje cię Historia i kultura antyczna.
Jeśli lubisz jeden z najbardziej realistycznych seriali historycznych.
To forum jest właśnie dla ciebie.
Zarejestruj się na: http://serialrzym.feen.pl/index.php i komentuj losy bohaterów hitu serialowego autorstwa Bruno Hellera i Michaela Apteda.

użytkownik usunięty
Jull

W Rzymie powalił mnie na kolana - świetnie zagrana rola, prawdziwie i ... no cudeńko, a w Punisherze poprostu wymiata ;)