Richard ArmitageI

Richard Crispin Armitage

8,2
23 696 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Richard Armitage

Nie wiem co w nim widzicie dziewczyny, to przecież zwykły brzydal.

użytkownik usunięty
Elen_Nimrodien

Mnie sie on podoba tylko i wylacznie jako Thorin... Hmm... :)

dokładnie, podpisuję się pod ostatnimi postami, jako krasnoludek jest super, z włosami długimi i brodą, ale jak go tutaj zobaczyłam to pierwsze co pomyślałam, to to, że wygląda jak gej. hu nołz...

Elen_Nimrodien

A te 10 dajcie za całokształt twórczości, ma się rozumieć?

deadrys

chyba śnisz ;)

diana6echo

Tak mi się zdawało, ach te nastolatki.

deadrys

ja właśnie skończyłam oglądać dodatki do Hobbita i był tam bez charakteryzacji (z zarostem i bez :)) i no nie powiem jest całkiem przystojny.nie jest to typowy hollywoodzki amant ale jak dla mnie jest całkiem całkiem ;P a już napewno nie dałabym mu 42 lata...

misonka

W jego urodzie nic nie ma specjalnego, ale gra role takich mężczyzn, którzy strasznie pociągają ;) I chyba o to chodzi.

carolotta

Chyba trafiłaś w sedno.
Czuję się mniejszością, bo znam go nie z Hobbita, a z "North and South". Przeszłam kilka faz, od obojętności po maślany wzrok skierowany w stronę ekranu przy ostatnich ujęciach i pal licho, że czułam się jak nastolatka z tą swoją naiwną romantycznością. Mam ochotę popukać się w czoło i zafundować sobie psychologa.
Ale on po prostu ma coś takiego w oczach, co każe na na niego patrzeć.

Hatra

Ja też pierwszy raz widziałam go w 'północ południe', w Hobbicie go nie poznałam :D Pamiętam taką scenę w PP jak on żali się matce, był uroczy :) ale jakbym go zobaczyła na ulicy nie znając postaci, które gra, to bym się raczej nie oglądała za nim, taki przeciętny.

carolotta

Też bym nie zwróciła na niego uwagi. Dlatego ma u mnie plusa za aktorstwo :)

użytkownik usunięty
misonka

Odezwała się miss piękności.