Richard ArmitageI

Richard Crispin Armitage

8,2
23 406 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Richard Armitage

Proponuje zmianę zdjęcia na bardziej aktualne np to http://www.fanpop.com/clubs/richard-armitage/images/33156608/title/richard-armit age-hobbit-toronto-premiere-photo
albo to http://www.fanpop.com/clubs/richard-armitage/images/33156600/title/richard-armit age-hobbit-toronto-premiere-photo

Jakieś inne propozycje?

Herma35

Owszem ;) jak widać jest skomplikowany ;) chociaż sam powiedział o sobie, że jest spokojną osobą.

maggieflakes

Ale póki co jest singlem, a więc żadna kobieta nie stoi nam na przeszkodzie, aby w pełni skorzystać ze swojej wyobraźni i rozkoszować się...no wiecie(każda po swojemu)

Herma35

aż by się to chciało wprowadzić w rzeczywistość ;)

Herma35

również jestem zodiakalnym Lwem, nota bene Richard obchodzi urodziny dwa dni po mnie i śmiem twierdzić, że może mieć trudny charakter w związku :)

more_than_a_woman

Dominator?

Herma35

też ;))

more_than_a_woman

Jakież to podniecające!!!!

Herma35

też lubię jak facet ma charrakterek i potrafi "szarpnąć" moją dumą ;d

more_than_a_woman

Dodaje to chwilom intymnym pikanterii, choć co za dużo to nie zdrowo, ale tak troszeczkę to jest mrrrrrrrr.....

użytkownik usunięty
maggieflakes

co za brednie

o co ci chodzi?

użytkownik usunięty
maggieflakes

znaki zodiaku.

Herma35

siorbie i chrapie lol

Herma35

W jednym z wywiadów mówił, że jest próżny... ;)

more_than_a_woman

http://www.fanpop.com/clubs/richard-armitage/images/33170874/title/richard-armit age-photo

A co powiecie na to?Czysta melancholia

Herma35

W takim wydaniu najmniej go lubię

Herma35

miodzio;) jedyny facet, który mi się z brodą podoba tak samo co bez ;)

maggieflakes

My dojrzałe kobiety potrafimy to docenić. Normalnie chodzący seks

Herma35

gdzieś czytałam, ze tacy faceci zazwyczaj podobają się tylko dojrzałym kobietom, w tym kontekście dojrzałość pojmuję w sferze emocjonalnej ;

more_than_a_woman

No zwłaszcza takim dojrzałym kobietom, które pół dnia siedzą na forum i wypisują dyrdymały na temat gościa, którego nigdy nie poznają, nigdy nie będą miały okazji dotknąć, poczuć...(o krudę zapędzam się, muszę odstawić tego drinka), chyba zgłoszę się na jakąś terapię ...gorzej mi

Herma35

rrrrrrrrrrrrrr ;d

maggieflakes

Ja jestem maniakalna wielbicielką sesji w szarym sweterku, każda opcja w szarym sweterku jest moim zdaniem znakomita.
http://www.fanpop.com/clubs/richard-armitage/images/33156627/title/richard-armit age-hobbit-toronto-premiere-photo

Annash

szary sweterek jest faktycznie uroczy ;)

maggieflakes

W tym sweterku wygląda słiitaśnie :D

Pamela16

błagam, tylko nie słitaśnie, on ocieka testosteronem ; p najchętniej zerwałabym ten sweterek z niego ; d;

more_than_a_woman

Hehehe :D To prawda testosteron z niego emanuję :)) Ach... było by pięknie ściągać z niego ten sweterek :P

Pamela16

...i zostawić go w samym krawacie i /cenzura/ ;d

more_than_a_woman

To był by raj dla oczu :D

Pamela16

nie tylko dla oczu, okej chyba naprawdę się zapędzam ; P

more_than_a_woman

No co ty :P Dla niego warto zgrzeszyć:)))Myślałam, że tylko ja mam takie myśli :D Tyle filmów z nim widziałam, ale jeszcze ani razu mi się nie przyśnił:D Hahaha :D

Pamela16

mi też nie, ale spokojnie... poznałam jakiś czas temu genezę, psychologię i fizjologię snu i jeśli przynajmniej raz dziennie będziesz myśleć o nim co najmniej godzinę intensywnie plus podkręcała wyobraźnię i podświadomość zdjęciami oraz filmikami właśnie na pewno Ci się przyśni, ale nie masz wpływu na to w jakim to będzie kontekście, oby w tym pikantnym tak ;> haha

more_than_a_woman

U mnie tak to nie działa :D Ostatnio śnił mi się chłopak( który mi się podoba), chociaż od paru tyg o nim nie myślałam :P A z innymi aktorami było całkiem sporo "fajnych" snów :D ty też miewasz takie sny? :D

Pamela16

tzn to jest teoria a organizm ludzki jest tak złożony, że każdy jest inny i swoimi prawami się rządzi... dość często i na szczęście z tymi co mi się podobają ; pp

more_than_a_woman

Ja mam tak samo:D

Pamela16

miewam też takie, które po przebudzeniu wydają mi się nadal rzeczywistością a jak uświadamiam sobie, że to tylko sen booliii, takie sny są najcenniejsze ; )

more_than_a_woman

Ja czasem tak mam, że budzę się w nocy zasypiam i dalej mam ten sam sen :))) Parę razy miałam takie sny, że do tej pory pamiętam :) Ale Richardem ani jednego snu :D

Pamela16

a takich dokończonych nie miałam....chyba ;)

more_than_a_woman

"dokończonych" w pełni też nie miałam :)))

more_than_a_woman

org.. we śnie? Kilka razy byłam blisko.

more_than_a_woman

Mnie to się często śnią koledzy z pracy, ale aktorzy nigdy. Niestety Richard również nie czego szczerze żałuję.

Herma35

A mi właśnie się śni już drugi miesiąc ;) A po tym odc, który dzisiaj zobaczyłam to już w ogóle ;) Richard co Ty mi robisz ;)

maggieflakes

Ja się dziwię, że my wogóle możemy iść spać po takim ekscytującym wieczorze. Ja jestem tak podminowana, adrenalina sięga zenitu, pewnie wogóle nie zasnę

Annash

Słuchajcie, mam pomysł, napiszmy petycję o sesję rozbieraną. Podpiszę się obiema rekami

Herma35

nie wystarczą Wam te erotyczne animacje ?? ; p

more_than_a_woman

Animacje są bardzo bardzo fajne :)) Ale tak go zobaczyć w całej okazałości:D

Pamela16

a strefa intymna zasłonięta eleganckim kapeluszem ;>

more_than_a_woman

wtedy jeszcze bardziej byłaby wzmożona ciekawość "jaki" on jest ;D

Pamela16

tak wgl to mi się jeżeli już marzy rozbierana sesja ale Thorina ;D haha

more_than_a_woman

Hahaha Thorin wersja dla dorosłych :D