Richard Dean Anderson

8,4
1 782 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Richard Dean Anderson

Za małolata go podziwiałem
Zobaczcie jak sie zapuscił
http://cestquiquiestgros.com/2012/01/16/richard-dean-anderson-a-de-gros-probleme s/

giovanni50

W Gwiezdnych Wrotach też wyglądał świetnie, ale teraz... :/

giovanni50

Niewierze , to MUSI BYĆ FOTOMONTAŻ on nie mógłby .

Kileeer

masakra ale sie mu troszke zmieniło i przyytyło i siwych włosków przybyło..a no niestety wiek robi swoje kazdego z nas to czeka...

xxxfilmen

Oby nie !!!

Kileeer

No alternatywa jest jeszcze gorsza :>

Kileeer

Niekoniecznie, RDA ma już 62 lata. Czas w miejscu nie stoi...

użytkownik usunięty
Kileeer

To możliwe, w Stargate: Continuum z 2008, wyraźnie mu się przytyło.

giovanni50

pogadamy za ileś tam lat jak Ty będziesz wyglądać... ja go szanuje chociązby za to, że się nie wypięknia jak wiele gwiazd dzisiaj, ale starzeje się w z godnością, jak przykazała kolej rzeczy... przynajmniej ja nic nie wiem o przeszczepach, botoksach i innych takich...
z nim jest tak samo jak z MJ - zrobił wiele, pamiętamy go za jedno no może dwa... popełnił parę błedów... ale tego co zrobił nikt mu nie odbierze... ja dzięki niemu zacząłem lubić fizykę, mimo że wiele tricków z filmu to tricki nie mającego za wiele wspólnego z prawdziwą fizyką, zresztą jak wiele rzeczy w filmach...

filmonieznawca

Zmienił się to fakt, " czas w miejscu nie stoi" jak napisał przedmówca. Ale uważam, że wciąż jest przystojny. Uwielbiam GO!!!

giovanni50

Zapuścił się? Wygląda bardzo dobrze jak na 62lata.

giovanni50

Stary, ja w jego wieku to juz pewnie bede kwiatki wąchac od spodu. Nie ma co narzekac

giovanni50

Ja już teraz zmierzam do jego okrągłości. Jak będę miała 60 kilka lat, to będą mnie dźwigiem z domu wyprowadzać na spacery :D

angellorebello

Wcale nie uważam że sie zapuścił. To że ma siwe włosy i kilka kilogramów więcej to nic nie znaczy. W/g mnie wygląda dobrze. Chyle czoła bo nic sobie nie poprawiał nie wypełniał i nie wycinał. Pozostał sobą i to mi sie podoba. Uwielbiam go jako aktora !

Dorota74

Kilogramów to on ma nie kilkanaście, ale chyba kilkadziesiąt więcej. Zdjęcie na Filmwebie zdeczka nieaktualne.

kocjano

No to co? To jest jakiś problem?

Dorota74

Ja jestem osobą bezproblemową. :)

kocjano

Ja powiem tak- jesli ktoś uważa sie za fana RDA to nie bedzie mu przeszkadzało że wygląda tak jak wygląda. Nie ocenia się książki po okładce. A RDA kilka razy udowodnił że ma talent aktorski tyle że nie został należycie wykorzystany. To sie często zdarza. Ktoś może być świetny ale nie mieć tzw "pleców".

giovanni50

on już nie jest młody. Nasz też to czeka... To samo powiedzą o Tobie już niedługo inni :)

don82

Co nie oznacza, że każdy emeryt jest gruby

John_Melendez

W Polsce rząd o to dba.

giovanni50

Tez tak myslalam, ze nie, nie zapuscil sie. To efekt wypadku z uszkodzeniem kostek. Przeszedl operacje, faszerowano go sterydami i przez bardzo dlugi okres czasu nie mogl praktycznie ruszac sie z lozka, a pozniej, nie wolno juz mu bylo obciazac nog i cwiczyc tak jak przedtem. Naprawde sadzicie, ze czlowiek, ktory przez tyle lat od lat 80 do polowy 2005, nie zmienial sie na niekorzysc, byl szzuply, ot tak by nagle stracil to? Gdyby mial sie roztyc pewnie by to nastapilo tuz po MG.
Tez zaluje, ze juz nie wyglada jak pulkownik. Dobrze sie starzal, na czerstwo az do tej feralnej sytuacji...
Zrezygnowal juz z aktorstwa, wyslal sie na emeryture i poswiecil corce obecnie, nic wiecej go nie interesuje.

alisspl

No, na comiconie obiecal, ze do nastepnego konwnetu zrzuci 30 kg, podobno jego samego meczy ta waga i to jak wyglada. Do wygladu piecdziesieciolatka pewnie nie da rady wrocic - a szkoda - ale przeciez i do 80 patu lat sa aktorzy, ktorzy wygladaja niezle jak na swoj wiek. Trzymam kciuki, co do zlozonej przez RDA obietnicy.
Chociazby jego prawie rowiesnik, znany z Tronu Bruce Boxleitner, mimo ze wyglada niestety na 10 lat wiecej niz ma wiekowo, posture zachowal w miare, w miare.
Na pewno moze obecnie odzyskac forme nieco bez nadwerezania nog, plecow i co najwazniejsze serca, ktore tez podobno mial operowane. Ale na to ostatnie przeciez nadwaga tez dobrze nie robi.
Troche przykre, ze facet, ktory bardzo intensywny tryb zycia prowadzil wliczajac w to rzeczy ekstremalne jak wyscigi samochdowe, hokej, nurkowanie, z powodu wlasnie tej intensywnosci wyglada dzis jak wyglada, bo go polamalo i prawie sie zabil.

alisspl

Mnie się zawsze kojarzył z wyglądu z Clintem Eastwoodem i myślałam ,że będzie sie podobnie starzał. W sumie to od razu pomyślałam ,ze być może jakieś problemy ze zdrowiem bo zmiana była zbyt drastyczna jednak. Może uda mu się wrócić do formy a jak nie to trudno i tak jest fajny.

Ami_656

Chyba jednak nie. Tak we wrzesniu, pazdzierniku zeszlego roku troche lepiej wygladal, chyba rzeczywiscie troche schudl, ale niestety od listopada znow pogorszenia zdrowia, strata psa, w grudniu wyladowal w koncu w szpitalu z nawrotem bolu plecow i tyle pewnie odchudzania, ale jak to on, nie uzala sie nad soba i cieszy sie corka. Odwolal te konwent i pewnie znow na wiele miesiecy zniknie z zycia publicznego...
http://www.rdanderson.com/updates/rdaphotos/2015-11-26-selfie.jpg
http://www.rdanderson.com/updates/rdaphotos/2015-12-25-selfie2.jpg
Nadal bardzo zaluje, ze do skutku nie doszedl ostatni film SG1 poswiecony Jackowi i Carter. Ech, sentyment do lat 90.

giovanni50

http://www.rdanderson.com/updates/rdaphotos/wicked.jpg

z teraz

alisspl

Trochę schudł

giovanni50

Miał problemy zdrowotne. Stworzył dwie najbardziej rozpoznawalne postacie, które na stałe weszły do popkultury i zapiszą się w historii kina. Jak dla mnie to aktor kultowy i nie zależnie od tego jak się zmienił zapamiętam go jako Jacka:)