Richard Gere

Richard Tiffany Gere

8,1
27 564 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Richard Gere

wiecie może jak nazywa się film z Richardem Gere, był to chyba dramat - thriller.
pamiętam jedynie,że zabił chyba żonę. była utopiona w jeziorze,albo rzecze. główny bohater szedł po jakimś pomoście. ta żona to była blondynka z niebieskimi oczami.

wydaje mi się,że grał tam właśnie Gere,jeśli ktoś kojarzy tytuł,albo chociażby inny aktor grał w filmie który opisałem to proszę o tytuł :]

fifimu123

Szukamy chyba tego samego filmu.
Mi się kojarzy małżeństwo, które przeprowadziło się do nowego mieszkania. Mąż, w tej roli chyba Gere, był pracoholikiem, a żona, blondynka, zajmowała się domem. Jestem pewna, że ich córka wyjechała do college'u. Żona chcąc zając sobie czas poszła do sąsiadów w celu zapoznania się. Pamiętam, że to było jakieś dziwne małżeństwo , ta sąsiadka zdaje się była bita czy coś. W każdym razie żona Gere'go obserwowała ich. Słyszała jakieś głosy. Później odkryła że to jej mąż zamordował jakaś uczennicę chyba.
Końcówka przedstawiała ją jadącą samochodem, wiem że Richard też w nim był, wpadli do jeziora i jego żona uciekła, a jego samego duch tej dziewczyny wciągną w głąb wraz z samochodem.

kroliczek_duracella

Wydaje mi się, że chodzi wam o film z harrisonem Fordem i Michelle Pfeiffer :P "Co kryje prawda"

blondi1990

O tak! Właśnie tego szukałam. Oglądałam go jakieś 2 lata temu i wydawało mi się, że to Gere grał męża-mordercę, a poza tym watek mi przypasował. Dzięki bardzo! ;-)

fifimu123

Hmm a czy to nie był przypadkiem film "Co kryje prawda" z Harrisonem Fordem?