1/1o
Tyle ludzi ją lubi, za co ?
Za piosenki któtych sama nie pisze ?
Za brak głosu ?
Za pokazywanie cycków i łapanie się za krocze ? ( w teledyskach )
po pierwsze to polecam lolce troszke jezyka polskiego postudiowac TEN STAWOKIR a nie TA STAWOKIR wiec raczej fan a nie fanka, ja jej dalem nie wiem co 10 czy 9 ale fajna z niej dupa i moge sobie dawac komu chce ale nie wypisuje jakichs glupot pod profilami innych gwiazd bo to szczeniackie, i nie jestem dzieckiem Boze drogi a chcialbym byc takim glupiutkim i beztroskim jak ty, pocwicz bo egzamin gimnazjalny za tydzien we wtorek ponoc, moi uczniowie tez blado wypadają ale w sumie co sie dziwic pozdrawiam, bez odbioru dorosły zaczął weekend, mała sie bedzie uczyć:):)
Jesteś stary a głupi =.=
A skąd mam wiedzieć , że jesteś chłopakiem po jakimś nikcu ? =.=
Ha ha żałosne. Niektórzy są dziewczynami a mają chłopięce nicki , więc wiesz. A ja jakoś stosuje wszystkie zasady ortografii , więc sie odczep .Sam nawet nie wiesz, że przed ,,ale'' stawiamy przecinek, wiec sie nie mądruj. Tak tylko Ci dobrze radzę, bo źle na tym wyjdziesz. A ja nie piszę testu we wtorek. Lol =.=
tak tylko dobrze Ci radze a nie tak tylko Ci dobrze radze jak juz poprawiasz:) nie zwracam uwagi na przecinki korespondując z dzieciakami, ktore odpisuja mi bedąc na lekcji informatyki w gimnazjum
i nie jestem załosny bo jestem facetem i mam nick rodzaju męskiego tylko twoje koleżanki z klasy albo twoi rówieśnicy takie sobie wymyślają, że są dziewczynkami z męskimi nickami heh
Zgadzam się w 100%. Śpiewa ładnie jedynie po przeróbkach, za to na żywo - fałsz . Jak chce zagrać w filmie to niech wezmą ją do jakieś rozbieranej sceny, bo tylko do takiej się nadaje.
No sama prawda - wulgarna i prymitywna dziewucha, nic soba ogolnie nie reprezentuje.
Dziwne ze ludzie, glownie mlodzi ludzie daja sie nabierac na jej urode (a bez tej tapety wyglada koszmarnie) i "glos"
Przeczytałem większośc tego tematu i zauważyłem, że głównie Ty obniżasz jego poziom. Jaka Ruhanna? Te śmieszne wasze jej nazywanie może wskazywac, że macie jakieś kompleksy? Jesteście zazdrośni? Najwidoczniej. Nie ma głosu i słuchają ją 10latkowie? Więc zapewne wyłącznie oni chodzą na jej koncerty i zapełniają jej kieszenie dolarami?
Najśmieszniejsze jednak jest wyśmiewanie jej wyglądu hahaha, ciężko opanowac śmiech. Wrzuccie swoje zdjęcia to zobaczymy kto ma, cytuję, "twarz ropuchy" bądź napiszę bardziej dosadnie morde. Do tego ocena wyglądu u piosenkarki, prawie jak istota wrażliwości rzeźnika.
Nie mam zamiaru wracac i dalej odbijac waszych śmiesznych komentarzy jak tenisowych piłeczek.
Nie omieszkam napisac, że słucham jej głównie przypadkiem w radiu i na imprezach a sam słucham muzyki poważnej. Ponadto, pomimo, że uważam ją za atrakcyjną kobietę nie jest moim typem-ideałem. Nie uznaje jej piosenek za ambitnych ale gdyby nie miała głosu zapewne nigdy nie byłaby zauważona.
A teraz wielka chwila...zakompeksieni pseudointeligenci, których żarty są śmieszne jak Procesy Norymberskie zaczną jeździc po mnie.
Pozdrawiam.
No to ześ dał czadu. Oh doskonały człowiek musi z ciebie byc ( a jaki intreligentny ) skoro az tak cie przejeła ta cała sprawa, ze stajesz w obronie pokrzywdzonej idolki ktora defacto urodą nie grzeszy .
chcesz moje zdjęcie chetnie wysle zebys sprawdził czy mam twarz ropuchy jak to wcześniej ujełem .
Czekasz wielkiej chwili ?? tu jej nie znajdziesz .
Nie jest moją idolką i widzę, że przyjmując inną postawę niż waszą jestem skazany na pogardę.
Rzadko się wypowiadam na tym portalu ale nadmiar waszych obraźliwych wypowiedzi mnie przeraził. W pełni szanuję wasze zdanie ale można je wyrażac w bardziej cywilizowany sposób a jeśli brakuje tego bądź argumentów to lepiej odpuścic.
Doceniam końcówkę jednak nie na tym mi zależy ;)
Pozdrawiam.
Brakuje argumentów ? Podam ci dwa, za pierwszy chociażby Bjork, za drugi może nasza Kasia od Kowalskich, masz dwa bite dowody, na to ze przy tych wspaniałych wokalistkach Rihana to zwykła pożywka dla ciemnej masy.
Widzę, że dalej próbujecie mnie wrzucic do worka jej idolów. Pomimo, że uważam tak jak Ty Rihanne, Lady Gage, Pitbulla itp jako pożywkę dla ciemnej masy to jednak osiągnęli ogromny sukces, mogą nagrac największe gówno a to i tak się sprzeda. Jak już napisałem wyżej poraził mnie poziom tego tematu przypominający leczenie kompleksów(częśc wypowiedzi była bardziej rzeczowa jak np przedmówcy).
A mnie zastanawia jedno ... Rihanna jak mało jaka <nazwijmy ją> artystka "wypuszcza" kolejne kawałki chyba co tydzień... Wszędzie jest jej pełno, gra mnóstwo koncertów. No i mimo tego promowania swoich albumów na szeroką skalę, w rankingu najlepiej zarabiających gwiazd jest na szarym końcu.. Chyba to o czymś świadczy nie? Sukces Adele i w ostanim czasie Lany Del Rey pokazuje, że ludzie są jednak spragnieni ambitniejszych brzmień.. Mam nadzieję, że za jakiś czas głównie takich artystów będziemy słuchać w radio i oglądać w TV. Tego sobie i wszystkim antyfanom Rihanny życzę :)
Przypominam, ze to forum o filmach i grze aktorskiej a nie o muzyce. Mozecie jej nie lubic ale to nie powód żeby wyzywac od razu od dzi*ek itd. Brzydka jest ? Nie no jasne... Brzydka to jest Sarah Jessica Parker...
No fajnie że są też tacy ludzie ktorzy uważaja że ona nie umie śpiewać i że jest beznadziejną aktorką
Ludzie! To FilmWeb a nie MusicWeb!! Otworzylas kolezanko puszke Pandory:) Powinniscie sie tylko wypowiadac o Rihannie jako aktorce!!
A co tu mówić o jej umiejętnościach aktorskich skoro nawet tych jej brak? Po raz kolejny robiła za ozdobnik. Prócz tego jej persona miała przyciągnąć do kin masę jej fanatyków bo film sam w sobie jest nad wyraz kiepski. Liam Neeson stwierdził, że to największa chała w jakiej przyszło mu grać i zachodzi w głowę jak to się stało, że w ogóle przyjął tą rolę. Z dużymi trudnościami zdzierżyłem ten film do końca.
Dla mnie ani jej muzyka ani ostatni film, w ktorym sie pojawila nie sa w moim guscie.. Zgodze sie w 100 procentach, ze chodzilo o przyciagniecie jej fanow do kina..
Szczerze mówiąc mało obchodzi mnie jej muzyka, zdecydownaie nie moje klimaty, niemal każdy utwór o tym jak bardzo kogoś kocha, nienawidzi albo że chce się uchlać i iść na impreze etc. słowa piosenki uważam za równie ważne co dobra melodia, czy rytmiczność. Rihanna pod tym względem zatrzymała się w epoce kamienia łupanego. Jako, że jest to forum poświęcone filmom i aktorom wypada ocenić ja na podstawie dotychczasowych ról. Tutaj zaczynają się schody w dół...Jest sztuczna i sztywna..Chory fenomen dzisiejszych czasów - zostaniesz uznany za "artystę" na jednym polu - automatycznie pchasz się gdzie się da.
Ona jest produktem ;) jednostką komercyjną,która nie ma tworzyć ,tylko mam mieć fajną dupę,prezencję, uśmieszek. Śpiewa pod publiczkę,swoją muzyką nie wyraża kompletnie nic, podaje 'na tacy' wszystko to czego pragną jej słuchacze,pisząc metaforycznie "jest własnością swoich słuchaczy". Cała ta jej osoba,to setki agentów,ludzi oraz stylistów ,którzy tworzą laleczkę,taką jaką ludzie pragną oglądać. Drapieżna ? nie...wcale taka nie jest ^^ taką karzą jej być,tak jej dyktują. No okej,to moje zdanie na temat samej wokalistki,bo błagam ludzie ! (zlitujcie się !!!) aktorką określić jej nie można. Zarabia ładną buźką, a do filmów to świetnie współgra... tylko ,że do roli nie potrzeba tylko bogactwa zewnętrznego, ale również smykałki. A ona ani doświadczenia,ani talentu,ani nawet zapału... no ,ale...dziewczyna ładna ;)
Masz rację. Kiedyś była spoko ,piosenki miała nienajgosze ,glos trochę lepszy i nie była wulgarna, a teraz co? Piosenki nie jej i do kitu, wulgarna, no do niczego...
Za piosenki których sama nie pisze ? - popieram;
Za brak głosu ? hmm ... porównując Ją np. do Mandaryny czy zmasakrowanej Dody Rihanna ma głos;
Za pokazywanie cycków i łapanie się za krocze ? ( w teledyskach ) +3 ...
... jak ma co pokazywać to niech pokazuje i nich się łapie za to czy tamto ...
Reasumując 3/10 Ryżana jakoś nie leży mi wątrobie mimo iż nie jest brzydką kobietą.
Wiele gwiazd nie pisze piosenek. Ma głos i to świetny a na koncertach jest takie brzmienie bo jesteś otoczony 1000 ludzi którzy krzyczą i skaczą. W teledyskach robi tak bo reżyser od teledysków jej tak powiedział .
Musze sie zgodzic z toba. Kazdy moze mowic i sprzeczac sie ze Rihanna jest wspaniala utalentowana ale prawda jest taka ze ona nigdy nie bedzie powaznie traktowana. 24 lata i juz nagie zdjecia na internecie, kontrowersyjne teledyski, wulgarne teksty piosenek itd. Ona moze najwyzej lizac buty laki artystom jak Adele itd.
ogólnie to śpiewa gorzej niż moja babcia , i uwieżcie mi nie chcieli byście slyszć mojej babci ... :/