Rob ZombieI

Robert Barthleth Cummings

7,2
821 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Rob Zombie

No ja nie moge! Jak można sie nazywać Zombie?!?!?! Aż sie z krzesła osunąłem xD

użytkownik usunięty
moooras

przecież nazywa się Cummings...

Wiem, zauważyłem to po napisaniu tej wiadomości. Ale mimo wszystko śmiesznie to brzmi :P

moooras

Jednak wolalbym nazywac sie Zombie niz Cummings xP Uwierz ze Zombie brzmi bardziej 'ludzko' :D

moooras

a ja nie wierzę że można nie wiedzieć kim jest Rob Zombie i nie wiedzieć że to nie jest jego prawdziwe nazwisko... żal

reznor_1978

zgadzam się reznor, nie wiem jaki debilem trzeba być żeby walnąć taką gafę. i nie wiem jak wielkim podwójnym debilem trzeba być żeby jeszcze mieć czelność tu przyłazić znowu i sie głupio tłumaczyć, za takie ignoranctwo powinni go skazać co najmniej na krzesło elektryczne ale to w sumie i tak za mało (bez ironii)

rpd0

No popatrzmy jakie filmy ma RZ:
2009: Halloween II
2007: Halloween
2005: Bękarty diabła (Devil's Rejects, The)
2003: Dom 1000 trupów (House of 1000 Corpses)
No rzeczywiście taki wstyd nie znać reżysera z czterema filmami na koncie. Oczywiście je z pewnością obejrzę kiedyś, ale gadanie o krześle elektrycznym to albo kiepski żart, albo jeszcze gorsza prowokacja.

moooras

Mooras jesli jestes ograniczony tylko do strony o filmach i nie interesujesz sie niczym więcej to nie dziwne że piszesz takie cos o RZ , Bo ja gościa dobrze znam i to nie jako reżysera , nie powołuje sie na jego filmy :) tak jak Ty to robisz , a ktoś napisał jak można nie znać RZ a nie reżysera :) Pozdro