Robert De Niro

Robert Anthony De Niro Jr.

8,7
190 924 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert De Niro

Żal mi Roberta De Niro. Ma na koncie tyle genialnych ról w swietnych filmach, a teraz rozmienia sie na drobne, grywając w komedyjkach. Domyslam sie, że nie robi tego z wyboru, tylko z musu, bo nie ma dobrych scenariuszy dla niego.
Za kazdym razem jak oglądam nowe filmy z De Niro, mam wrazenie, mruga do nas okiem i mówi 'jestem tu przez przypadek" :)
Całe szczęscie, ludzie znaja jego potencjał i kojarzą go z jego starymi kreacjami a nie z obecna papką.

joeya_tribbiani

Sam już się przyznaje iż się gra dla kasy :(

joeya_tribbiani

Może jakimś plusem będzie jak pobije rekord Guinessa w zagraniu największej ilości ról? ;P
dla mnie największym zawodem był "Stone" spodobał mi się opis filmu, uwielbiam De Niro, Jovovich i Nortona. Dla pierwszego nie ma dobrego scenariusza teraz, dla drugiej nie ma w ogóle, a trzeciemu czasem się trafi... co za czasy :D

joeya_tribbiani

A może po prostu rozmieniając na drobne swoje dokonania przygotowywuje nas do faktu że nadeszła pora i czas na aktorską emeryturę.

tomucho77

De Niro to był wielki w latach 70 i 80 tych,no może jeszcze 90 te,a teraz to już lipa,bo więcej gniotów w kinie.

Patologia546

To że był wielki w latach 70 i 80 nie oznacza że teraz należy go besztać tak jak to robią co po niektórzy.

tomucho77

Oznacza to,że aktorem jest dobrym,ale dzisiaj już nie występuje w wielkich filmach,zresztą mało się ich kręci dzisiaj.