Robert De Niro

Robert Anthony De Niro Jr.

8,7
190 891 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert De Niro

Cudowny autor, po prostu fenomenalny. Oglądanie filmów z tym panem to czysta
przyjemność, tak samo jak z Al Pacino czy z Morganem Freemanem. Po prostu rewelacyjny
jest :) Zasłużone miejsce w rankingu :)

matix457

No nie specjalnie zasłużone. Wyprzedza go ktoś taki jak Depp (no z czym do ludzi?!) i Hopkins który poza Milczeniem nie stworzył jakiejś wybitnej kreacji (oglądałem z nim niewiele filmów więc moge się mylić).

Banana_Power

Hopkins również jest wielki, nie widziałeś z nim filmów to się nie wypowiadaj

konrad0524

Oszczędziłbyś sobie tą drugą część zdania. Obejrzałem z nim 5 filmów, faktycznie nie dużo ale ocene chyba moge już wystawić. Tego mi nie zabronisz.

Banana_Power

To zależy jakie filmy z nim widziałeś. Jeśli jakieś drugoplanowe rólki w kinie klasy B, to ocenianie nie ma sensu.

jankotelegazeta23

Bad Company, Czerwony smok, Hannibal, Maska Zorro, Milczenie owiec. Mówiłem że oprócz Milczenia to nic nie znaczące role.

Banana_Power

Hannibal to akurat bardzo znacząca rola. Tylko nieco gorsza od MO.
Co do innych ról to polecam zobaczyć wybitne kreacje w Okruchach dnia, Tytusie czy świetne w Człowieku Słoniu i Drakuli. W sumie lata 90-te to jego najlepszy okres, więc tam należy jeszcze szukać (Nixon, Cienista Dolina).

jankotelegazeta23

Na pewno jakiś film jeszcze z nim zobaczę, za pewne nie jeden, ale teraz nie mam pojęcia jaką mu ocenę wystawić.

Banana_Power

Najlepiej 10 :D

jankotelegazeta23

w okruchach dnia był rewelacyjny

konrad0524

Wybitny. Dla mnie nawet lepszy niż w MO

jankotelegazeta23

zgadzam się z Tobą w zupełności

matix457

Potwierdzam twój komentarz.