Robert De Niro

Robert Anthony De Niro Jr.

8,7
190 770 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert De Niro

Robert De Niro jeszcze żyje! wstawcie jakieś normalne, kolorowe zdjęcie!

krzemoo

dokładnie tak jak u innych żyjacych aktorów to przecież skandal

krzemoo

Otóż to czarno-białe zdjęcia powinny być przy aktorach - aktorkach którzy nie żyją a normalne kolorowe przy tych żyjących...
popieram to skandal CZY KTOŚ NAD TYM ZAPANUJE ? LUDZIE OGARNIJCIE SIĘ Z TYMI CZARNO-BIAŁYMI FOTAMI BO ROBICIE OBCIACH TEMU PORTALOWI...
wystarczy wejść na IMDB i zobaczyć czy jest tam jakieś czarno-białe zdjęcie twarzy Roberta - otóż nie !!! są tylko czarno-białe fotki z filmów

http://www.imdb.com/name/nm0000134/mediaindex

tomucho77

niektórzy zmarli aktorzy też mają kolorowe zdjęcia, np. Brittany Murphy. więc to chyba nie jest jakiś wyznacznik, chociaż też sądze, że czarno-białe lepiej pasują do osób nieżyjących.

krzemoo

No nie! Już nawet taki banał jak głupie zdjęcie na portalu was rusza. O co wam chodzi? Naprawdę się tak przejąłeś krzemoo tym czarno-białym zdjęciem? Po co Ci kolorowe? Wpisz sobie w google "Robert De Niro" i wejdź w dział grafika i tam sobie wybierz jakieś kolorowe zdjęcie z Robertem, a następnie razem z "Basią Rączkowską" zabaw się przy tej grafice.

Slowianin

Ale ty jesteś zrytym kretynem i jeśli nie widzisz różnicy między czarno-białymi fotami które zreguły są na nagrobkach naszych umarłych a kolorowymi...
gościu sam sobie obciągnij pod swój avatar jeśli jesteś taki mądry tylko zrób to własnym ryjem i koniecznie z połykiem !!!

tomucho77

Ty jesteś kolejnym debilem, który wszystko na filmwebie porównuje z IMDB i jeśli jest tam inaczej jak u nas, np.: ocena, zdjęcie De Niro, itp, to zaraz się ślinisz i wypisujesz że tak nie powinno być, same głupoty piszesz zakuta pało.

Slowianin

To ty jesteś zakuty tępy chu*ju ja nic nie porównuję ja tylko chcę żeby DeNiro który za życia stał się legendą filmu miał należyte zdjęcie nie jakieś buraczono czarno-białe tylko kolorowe.

tomucho77

Ok napisze w Twoim stylu.

Skąd w ogóle wiesz że De Niro żyje, skoro ma czarno-białe zdjęcie?

Slowianin

Chłopie powiedz ty mi z ręką na sercu czy twoja matka i twój pierworodny przekazali ci choć troszkę rozumu ?

tomucho77

:D Tomucho... zostaw. Niech żyje w swoim świecie. Nie ma co klawiatury marnować na takich głąbów.

krzemoo

popierasz tego debila o ilorazie Forresta Gumpa ?

lotr12345

Odezwał się debil co teraz debilu Roberta posądzisz o plagiat ?

Dzień bez obesrania jakiegoś aktora jest dniem straconym co nie pokurczu ?

tomucho77

jeśli chcesz wiedzieć to nie oczerniam wielkich aktorów jak Robert czy wielkich kompozytorów jak Williams
oczerniam tylko cieniasów w swoim fachu jak zimmer ,hanks ,ron howard ,depp, crowe itd.

użytkownik usunięty
lotr12345

Największymi "cieniasami" są internetowi napinacze i zaślepieni antyfani...

nie jestem antyfanem Roberta

lotr12345

Uprzedzam ciebie że to oczernianie w 2012 roku może dla ciebie skończyc się tragicznie.
Tak więc masz jeszcze trochę czasu na opamiętanie się ze swojej bezdennej głupoty.

tomucho77

Nie przejmuj się tak tym 2012(ciągle o tym piszesz), ja czekam na 2013, bo wtedy ma być gangsterski film "Gotti" z Pacino i Pesci.

Slowianin

Nawet nie wiesz o co mi chodzi a udzielasz się (nie chodzi mi o koniec świata).

krzemoo

Jak ktoś jest taki ciekawy to sprawdzi, czy dany aktor umarł czy nie...

użytkownik usunięty
krzemoo

Lepsze byłoby któreś z poniższych.

http://movieartist.com/wp-content/uploads/2010/01/robert_de_niro.jpg
http://1.fwcdn.pl/an/1032473/20999.$.jpg
http://movies.popcrunch.com/wp-content/uploads/2008/02/robert-de-niro.jpg

O dokładnie szczególnie pierwsza jest fajna - szkoda że nie mamy uprawnień do dodawania zdjęć gdybyśmy je mieli może trochę porawilibyśmy jakość tego portalu.

tomucho77

"porawilibyśmy jakość tego portalu." bez komentarza...

Slowianin

A co ci się niepodoba złamasie w moim wpisie ?

tomucho77

Cześć Tomek jak to możliwe, że nie dostałeś jeszcze bana.
A może lepiej niech cie nie banują tworzysz osobliwy folklor.Ten portal byłby bez ciebie jak monopolowy bez podpitego żula pod nim.

duit1

A czy my się znamy ?

krzemoo

W sumie mi kolor zdjęcia nie robi różnicy, ale faktycznie fajnie by było gdyby był jakiś porządek z tymi kolorami zdjęć(zdjęcia czarno-białe dla aktorów/aktorek którzy zmarli).
Może kiedyś moderatorzy coś z tym zrobią.....

użytkownik usunięty
krzemoo

I tak lepsze jest to obecne, pomimo, że czarno - białe, od poprzedniego.