Robert De Niro

Robert Anthony De Niro Jr.

8,7
190 770 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert De Niro

Popełnił błąd odrzucając rolę Hoppera.

Andrzejcoolziomek

Facet grał w masie światowych arcydzieł kina. Kogo obchodzi to, że odrzucił rolę w jakiejś przeciętnej animacji. Wybitny aktor może sobie na to pozwolić, choć w ostatnich latach zdarzyło mu się pare gniotów.

piotral_2

I po co mi odpisujesz? Przecież według Ciebie jestem trollem z którym nie warto dyskutować. I do tego według Twojej logiki w tym momencie stałem się RobertemDeNirofobem....

Andrzejcoolziomek

Odpisuję bo przerażają mnie tego typu tematy. Jeden z najwybitniejszych aktorów w historii, gwiazda takich arcydzieł jak "Dawno temu w Ameryce" czy "Chłopcy z ferajny", facet który wykreował tak niesamowite role jak Jake La Motta czy Travis Bickle, a ty narzekasz bo nie podłożył głosu w przeciętnej kreskówce? De Niro zdobył dwa Oscary, jest absolutnym mistrzem i moim osobistym ulubionym aktorem więc nie dziw się że czepiam się gdy ktoś pisze takie głupie posty na temat Roberta.

piotral_2

Głupie posty? Człowieku, sam wszystkich pouczasz gdy mają swoje zdanie, a jak ktoś wyraża swoje, to ty się go czepiasz. Za chwilę, gdy znowu nie wytrzymam, znów jak dobrze znam życie powiesz że nie szanuję twojego zdania i że jestem trollem któremu nie warto odpisywać, a sam za chwilę na innym temacie na forum odpowiesz mi i wyzwiesz. Tym bardziej że tutaj nic nie mówię o żadnym homoseksualizmie. Nie, nie wspomniałem nic o twojej ulubionej orientacji. A tak poza skąd wiesz że ja mam coś do Roberta De Niro? Ja np. widziałem go w paru filmach i jest uważam dobrym aktorem. A nawet gdybym go nie lubił to znaczy że coś do niego mam? Ja staram się być człowiekiem porządnym, mam coś tylko dla osób, które mnie obrażą.

Andrzejcoolziomek

"Głupie posty? Człowieku, sam wszystkich pouczasz gdy mają swoje zdanie, a jak ktoś wyraża swoje, to ty się go czepiasz." - nie, czepiam się tylko ciebie, bo twoje posty są zwyczajnie idiotyczne. Pisać, że szkoda, że De Niro nie zagrał w głupiej kreskówce to tak jakby pisać, że szkoda, że Einstein nie rozwiązywał zadań z matmy dla podstawówki.

"Tym bardziej że tutaj nic nie mówię o żadnym homoseksualizmie. Nie, nie wspomniałem nic o twojej ulubionej orientacji." - jestem heteroseksualistą i wnerwia mnie gdy ktoś nazywa homoseksualizm "moją ulubioną orientacją." To, że krytykowałem twoją wstrętną homofobię i okrutną obraźliwość względem gejów wynika z tego, że irytują mnie ludzie, którzy wszystkich
obrażają.

"A tak poza skąd wiesz że ja mam coś do Roberta De Niro? Ja np. widziałem go w paru filmach i jest uważam dobrym aktorem." - w sumie dziwię się, że ktoś kto zakłada na wikiach takie nieśmieszne strony w ogóle komentuje pod stroną tak wytrawnego aktora. Zacytuje tu fragment z twojej "zeropedii"

O Adolfie Hitlerze - "Zginął ponieważ Shrek puścił mu bąka w twarz zastrzelił siebie.".

No myślę, że ten poziom humoru definiuje twój styl wysławiania się.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Andrzejcoolziomek

A co ty mi możesz zrobić? Dalej mnie będziesz wyzywać, bo na więcej cię nie stać?

piotral_2

Ty wiesz w ogóle chociaż kim ona jest i na czym jej kara polegała?

Andrzejcoolziomek

Niezbyt dokładnie i średnio mnie to obchodzi.