Robert De Niro

Robert Anthony De Niro Jr.

8,7
190 891 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert De Niro

przebił Roberta pod względem ilości nagród od Nowojorskich Krytyków .Ma ich 5 a Bob 4 .Daniel ma przy tym 5 razy mniejsza filmografie .

GeorgePatton

Zdaje się, że Nicholson ma jeszcze więcej chyba 7. Daniel może spokojnie grać jeszcze 15 lat więc nie jest wykluczone, że przegoni również Nicholsona.

kaioken26

no Nicholson na razie poza zasięgiem i wątpię czy day lewis go przegoni grając raz na parę lat no chyba że znów zagrałby u Scorsese albo Andersona. Chociaż samemu Day Lewisowi pewnie też nie o to chodzi bo to prawdziwy artysta czyli ktoś kim kiedyś był Bob wiele lat temu

GeorgePatton

Niestety, ale przykro się patrzy na ostatnie wyczyny De Niro. Nicholson i Hoffman odpuścili sobie granie na starość. Pacino też nie błyszczy, ale nie gra po 6-7 filmów rocznie jak Robert. Ostatnim dobrym filmem De Niro był chyba Ronin z 1998r., więc 14 lat odcinania kuponów nie jest powodem do chwały.

kaioken26

Jak dla mnie to on się skończył po roli w Kasynie.

użytkownik usunięty
GeorgePatton

NIECH TEN CZŁOWIEK SIĘ OTRZĄŚNIE. Czasami dostaję szału jak pomyślę co ten De Niro teraz wyprawia. A przecież ma na koncie takie filmy, takie role....

fajnie by było gdyby zagrał razem z ledgerem w jakimś filmie :) Dawno nie widziałem żadnego filmu z tym aktorem...

użytkownik usunięty
GeorgePatton

Słabe

użytkownik usunięty

Ale niby dlaczego? Ja też sądzę, że dobrze by to wyszło, bo Ledger pokazał klasę jako Joker.

użytkownik usunięty

Bo była to prowokacja. Pan Patton nie lubi Ledgera i z jego strony to zwykła kpina.

użytkownik usunięty

Wiem.