ja według spisu na tej stronie naliczyłem 30 z żadnym innym aktorem nie obejrzałem więcej filmów. A wy z którym aktorem obejrzeliscie najwięcej produkcji?
Ja również obejżałam najwięcej filmów właśnie z Robertem De Niro. A było ich chyba ze 38 - 40 . W tym wszystkie te które uznane są za arcydzieła .
Wspaniały aktor
ja naliczyłem 38...narazie, pewnie sie to zmieni bo zamierzam oglądnąć jego całą filmografie...jest największy, pozdrawiam
gladki - też zamierzałam to zrobić, ale niestety moje źródło dostępu do filmów się urwało i ciężko strasznie jest mi zdobyć filmy ze starszych roczników .
No ja tez zamierzam cala jego filmografie obejzec. Od The Godfather i wyzej juz wszystkie obejzalem, teraz walecz o te najstarsze pozycje.
Hm, to ja mam średnie osiągnięcia, bo tylko 19... Ale i tak całkiem nieźle, bo to wszystko w przeciągu ostatnich trzech lat :D
Z De Niro to widziałem nie dużo, ale to zamierzam nadrobić. Najwięcej widziałem z Keanu Reevesem 26 filmów :) Pozdrawiam
Midnight - 19 w ciągu 4 lat ? Ja zaczęłam interesować się De Niro mniej więcej 3 lata temu , a pierwszym filmem ktory obejżałam z jego udziałem była "Depresja gangstera" ale to było bodajże w wieku 10 lat. Teraz mam 17 lat i w przeciągu tych 3 lat zdołałam obejżeć ponad 30 filmów gdzie on występuje. Staram sie o więcej ale niebardzo mi to wychodzi.
43 jezeli liczyc filmy dokumentalne gdzie czesto sie pojawial (4) ten aktor jak i Pacino (28) sa tego warci
Ja naliczyłem ponad 20, w sumie to około 30. A najwięcej filmów widziałem właśnie z De Niro, Seanem Connerym, Alem Pacino. Sporo obejrzałem z Marlonem Brando (w niecały rok), Dustinem Hoffmanem
yeeee ponad 40 , do końca nie wiem ale bankowo widziałem 40.nawet perełki trudno dostępne jak new york new york, greetnigs,hi mom.
jest drugi na mojej liscie po alu pacino , którego widziałem prawie wszystkie filmy.