Robert De Niro

Robert Anthony De Niro Jr.

8,7
190 924 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert De Niro

Jakim prawem Depp znalazł się w pierwszej 10?? to jest kpina. dziwi mnie, że tacy aktorzy jak Gene Hackman, Robert Duvall,Robert Redford i inni weterani którzy są o niebo lepsi znaleźli się daleko poza 100. ?? ; /

użytkownik usunięty
Constantin69

Bo to ranking popularności i buziek dla gimnazjalistek a nie talentu, cóż zrobić, niedługo dżony będzie 1.

Czego nie, ten ranking już dawno zszedł na psy :(

To po co mam w ogóle oceniać aktorów i filmy?

Slowianin

Ocena na FW jest oceną subiektywną, naszą własną. To że ranking jest do d&^@py wie to każdy. Ważne że dla nas jakiś aktor zasłużył na tą dziesiątkę, czy jedynkę. Wiadomo że na portalu dominują nastolatki, dzieci neo i trolle, więc ich oceny będą albo 10 albo 1. To udowodnione naukowo :)

Banana_Power

Zgadzam się ostatnio często się słyszy, że na film webie górują nastolatki i pokemony którzy są tu po to aby zepsuć nam nastrój. ; > tylko patrzeć jak nie długo na 1 miejscu pojawi się Zac Efron albo inna wybitna twarz. ; )

Dokładnie to ranking popularności a nie jakości.

To dlatego ze wszystki gimbusy pokemony etc. glosuja na dżonego (nie twierdze ze jest slabym aktorem ale jest duuuuuuuuuzo lepszych aktorów pod nim

Constantin69

zgadzam się ale ten Redford aż takim wielkim aktorem nie jest ....znacznie lepszy był jego kumpel z "żądła" Newman

lotr12345

Moim zdaniem Redford to jeden z najlepszych aktorów aczkolwiek niedocenionych min. przez akademie.

Constantin69

Jakim prawem pytasz.Odpowiem ci.Poniewaz Johny Depp jest najlepszym piratem na karaibach i z wszystkich zgromadzonych na filmwebie aktorow wypił najwiecej litrow rumu.Własnie owy rum dał mu ta moc i siłe aby znalazł sie na pierwszym miejscu,nie dzis nie jutro, moze dopiero za rok a moze za 10 lat, wiedz ze napewno Johny zasiedzie na przeznaczonym dla niego miejscu wszechkrola aktorow na tym portalu.I bedzie spogladał z gory na innch nieumywajacych sie do niego fajfusow, ktorzy na jego widok sikają w pampersy.Poniewaz to zawsze było marzeniem Johniego, byc nr 1 na filmwebie i powiadam ci oj powiadam ci zaprawde sprawiedliwosci stanie sie zadosc.

kuksaniec

Miejmy nadzieje że sprawiedliwości stanie się zadość i Johnny zniknie z 2 miejsca. Nie pozdrawiam :)

Banana_Power

W tym nie pozdrawiam wyczowam nutke agresji.Czy jestes tak mało inteligentny aby nie wychwycic zawartej w mojej wypowiedzi ironi?Czy według ciebie najistotniejsza rzecza na swiecie jest ranking na filmwebie, nie mozna do zycia podejsc z odrobina dystansu i smichu hihu?Przeciez kazdy rozumny człowiek wie ze filmweb nie jest zetelnym portalem.Tylko portalem masowym.Lecz tak czy siak zawsze znajdzie sie ktos komu ranking wydaje sie odwzorowaniem, osiagniec, talentu, i obiektywna klasyfikacja aktrorow i filmow .Odpowiedz jest prosta - to pierdoły.

kuksaniec

Bo jeszcze cię obrońcy rankingu zjadą. Dla niektórych to jest świętość i biorą go zdecydowanie zbyt poważnie.

neo_angin

Niech mnie zjada, zjechania sie nie boje, gorsze od tego jest umysłowe zacofanie.

Constantin69

a takim prawem , że deniro był przed deppem a depp bedzie po deniro. To trochę tak jakbyś żądał żeby Marylin Monroe była na pierwszym miejscu , no w końcu bardzo dobra aktorka,tyle że jej czas przeminął tak jak to się stanie także i z naszym ulubionym Robertem bo może i Depp nie jest aż tak dobry(ja jednak sądzę że jest super) ale jest dużo młodszy i wciąż jest go wszędzie pełno a Deniro się wycisza. Nie można przez całe życie i jeszcze po śmierci zawsze być świerzym i zajmować pierwszych miejsc, takie życie

HollywoodDirector

sam umieraj, de niro ma 68 lat i moze jeszcze zyc od ciula i zrobic mase dobrych filmow
depp bez ojszczanego pirata bylby ponizej setki

Marcinekk

Klasyka nigdy nie zginie a taki Depp przeminie to tylko kwestia czasu.

Constantin69

Pomyśl!wysil mózgownice choć na chwilę! Depp też będzie kiedyś uważany za klasykę, tak jak z resztą wszyscy którzy już przeminęli. Nie sądzę, żeby DeNiro miał zaraz umrzeć lub przestać grać, czy coś w tym stylu. I sama uważam, że jest świetnym aktorem.

HollywoodDirector

Rozbawiłaś mnie dziewczynko. Depp za klasykę to chyba nie w tym życiu.

Constantin69

kończę dyskusję ty "dziewczynko" mam absolutnie inne zdanie niż ty
i to pisze osoba, która Penelope Cruz oceniła wyżej niż Colin'a Firth'a- żałosne

Constantin69

Gdy patrze na twoje zestawienie filmów i oceny aktorów to chce mi się zwymiotować na ciebie. Żałosna to jesteś ty dziewojo ale to tak na marginesie.

użytkownik usunięty
HollywoodDirector

To już jesteśmy w drugiej połowie XXII w? O aktorach tamtych lat ciągle się pamięta, ale nie wśród dzieciarni. Role Boba od lat 70 do końca 90 zagwarantowały mu nieśmiertelność, a Johnny to po prostu bezbarwny przystojniak, który nic nie znaczy dla kinematografii.

Verdad :) Wszelkie porównania Deppa z mistrzem De Niro są nie na miejscu. Żywa legenda, godny następca takich aktorów jak Brando czy Newman.

dokładnie Jesus. Depp zdecydowanie nie zasługujge na pierwszą 10. To jest absurd

gerard93

Dla mnie parodią jest brak Bogarta i Gable'a w pierwszej setce, natomiast pojawianie się takich mistrzów jak Hugh Laurie.
Ludzie przecież ci aktorzy to były ikony kina!

Masster_Flamasster

depp wyżej od de niro w rankingu to jakieś nieporozumienie, każdy kto twierdzi inaczej musi być po prostu ograniczony, bo można jednego aktora lubić bardziej od drugiego, ale trzeba jednak zachować trochę rozsądku przy ocenie. depp po prostu nie dorasta do pięt takim aktorom jak de niro, al pacino, hopkins czy nicholson (dla mnie to pierwsza czwórka aktorów, z miejscem piątym mam problem), to nie ten poziom. co prawda dżoni ma jeszcze czas, bo jest stosunkowo młody, ale nie sądzę żeby odcisnął się na historii filmu tak mocno jak zrobi(ł) to de niro, a właściwie o tym że tego nie zrobi jestem niemal przekonany.

tak jak wspomniał ktoś wyżej, ranking aktorów szczególnie, to w dużej mierze ranking popularności, a przy tym trzeba pamiętać, że fw to nie jakieś elitarne forum znawców kinematografii.

użytkownik usunięty
Constantin69

Pytanie byłoby zasadne gdyby ten ranking był sprawiedliwy i nie tworzyły go oceny tłuszczy nastoletnich dyletantów, trolli i multi kont. Jak już nieraz o tym wspominano, rankingi na FW są wyznacznikami aktualnej popularności danego aktora/aktorki wśród użytkowników portalu. I tyle. Nie ma sensu katować klawiatury i zakładać tematów w stylu "ten aktor jest za wysoko a tamtych dwóch za nisko"..