Robert De Niro

Robert Anthony De Niro Jr.

8,7
190 924 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert De Niro

Tyle w temacie. Ocenia się na 10 albo w ogóle :)

Trzeba również dodać do ulubionych :D

Nie chcę dożyć chwili, kiedy w mediach podadzą, że Nicholson, De Niro lub Pacino nie żyją. Najlepsi, najwięksi, najwspanialsi aktorzy drugiej połowy XX wieku.

Vaylander

Niestety wiele im już nie zostało

użytkownik usunięty
Kamileki

De Niro prędzej spłodzi kolejnego potomka niż wyciągnie kopyta :)

Vaylander

To nieuniknione, że kiedyś ich zabraknie... Ale są przecież młodsi, bardzo uzdolnieni - chociażby, Gosling, Norton, Penn, Fiennes i powoli będą zastępować starych mistrzów... Naturalna kolej rzeczy.

100%.

też tak uważam mimo że już nie jest de Niro tylko zjebiro

użytkownik usunięty
lotr12345

Starość nie radość

lotr12345

to fakt hehe
ale po latach szmacianych komedii na horyzoncie jakies konkretne role pierwszoplanowe. miejmy nadzieje.

kinoman0

dobrze by bylo

Dokładnie

podziwiam jego role w których pokazuje postępowanie prawdziwego mężczyzny względem kobiet -Wściekły byk ,Chłopięcy świat ,Przylądek strachu ,Dawno temu w Ameryce , Jackie Brown .....mistrz

lotr12345

Popieram. Genialny aktor. Szkoda, że ostatnio dostaje tylko role w słabych komediach, w których nie może się wykazać swoim talentem (a uwierzcie, talent ten aktor ma).

CreepyBufet

Nie dostaje tylko ról w słabych komedyjkach, ale tylko takie wybiera. Taki dziwny sposób spędzania aktorskiej emerytury.

woj110

ma zagrać żula /menela -pasuje do tej roli

lotr12345

We wściekłym byku faktycznie był prawdziwym dżentelmenem. W pewnej scenie z Dawno temu podobnie

Peełna zgoda :)

Emillia_

Powinno być 2. miejsce w rankingu zaraz po Pacino.

użytkownik usunięty
FRODOLIVES

Ferrari vs. Porsche, ale Robert jest bardziej wszechstronny.

FRODOLIVES

1. przed pacino:)

866789s94

Za ostatnie lata, w których nie pokazał nic wielkiego, myślę, że to jednak Pacino jest lepszy. Na poparcie swojej tezy polecam "Kupca Weneckiego" z Alem i J. Ironsem.

A ci co oceniają go na mniej niż 10/10 są kompletnymi ignorantami i zyebami.

tomucho77

hehe
Po ocenach widzę że masz ogromną wiedzę filmową .Pozdrawiam :)

kinoman00

A może żeby się tobie lamusie przypodobać mam mu dać 1/10 ?

tomucho77

ależ De Niro BYŁ wielkim aktorem i zasługuje minimum na 9 . Oczko mniej za żałosną filmografie ostatnich 15 lat

kinoman00

Był i jest wielkim aktorem !!! ... a zasługuje na 11/10 pomimo kiepskich filmów w których zagrał genialnie.

tomucho77

no w poznaj naszą rodzinkę stworzył naprawdę wspaniała kreacje w showtime też no i w sile strachu i w maczecie .Naprawdę trudne i wymagające role nie uważasz ?

kinoman00

Tak właśnie uważam !

tomucho77

są lepsze od jakiegoś tam Bardema w Biutiful albo Hoffmana w Capote co nie ?

no masz rację, choć wielu filmach z nim niewidziałem i ogólnie jest dla mnie obojętny, to wg. rankingu jest 1. więc szacun.