Robert De Niro

Robert Anthony De Niro Jr.

8,7
190 924 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert De Niro

1.Robert De Niro/Al Pacino

długo nic

2.Leonardo Di Caprio
3.Tim Robbins
4.Morgan Freeman
5.Brad Pitt

bezimienny90

a Jack Nicholson i Anthony Hopkins- powinni być pod De Niro i Pacino a nie umieściłeś Di Caprio, przy nich dwóch on wypada słabiutko

gerard93

Żadna rola Nicholsona mnie nie zachwyciła,choć niewątpliwie jest dobrym aktorem.To samo Hopkins-ale on by miał gdzieś u mnie 7,8 miejsce tuz za Nicolasem Cage

użytkownik usunięty
bezimienny90

No tu trochę przesadziłeś. Zobacz sobie z Hopkinsem przynajmniej jeden film - "Milczenie owiec" a całkowicie zmienisz pogląd na temat jego działalności artystycznej.

Jeśli chodzi o Nicholsona, to polecam obejrzeć np. "Lot nad kukułczym gniazdem".

Oglądałem oba filmy,bardziej podobała mi się rola Hopkinsa niż Nicholsona,ale ich aktorstwo przemawia do mnie trochę mniej niż wymienieni przeze mnie,moim zdaniem

bezimienny90

JESTES PO PROSTU IDIOTA Z TAKIM GUSTEM

SZKODA

PININININI

Twoje oceny Skazani na Shawshank i Ojca Chrzestnego mówią za siebie wszystko.Idź lepiej oglądać Transformersy

użytkownik usunięty
bezimienny90

Dla mnie Robert De Niro jest najlepszy. Pacino jest minimalnie niżej, choć wielu uważa inaczej, ale oglądając ten gówniany ranking, w którym Depp jest wyżej od wielu wspaniały aktorów, to nic mnie nie zdziwi już.

bezimienny90

HSHSHSHHAHAHAHHAHAHAHHAAHHAHAHHAHAHA

bezimienny90

A gdzie Henry Fonda, Toshiro Mifune, Marlon Brando, Daniel Day-Lewis, Dustin Hoffman, Paul Newman, Humphrey Bogart, John Malkovich?

bezimienny90

1. Maron Brando
2. Robert De Niro
3. Al Pacino
4. Jack Nicholson
5. Anthony Hopkins

Te twoje 2 miejsce z DiCaprio powaliło mnie... Bardzo słaby aktor, nieelastyczny (w większości filmów gra podobnie), zawdzięczający sukces tylko i wyłącznie "ładnej buźce". Ja bym nie umieścił go nawet w pierwszej pięćdziesiątce (i tak, oglądałem nie jeden film z jego udziałem) Pitta osobiście uważam za dobrego aktora, choć też zdiwiłem się twoją oceną, ale masz prawo mieć swoje zdanie...
A, i nie mówi się" Pięć aktorów wszechczasów" tylko "Pięciu"

bezimienny90

Podam 10 najlepszych aktorow(kolejnosc losowa)
-Sylvester Stallone
-Robert De Niro
-Leonardo DiCaprio
-Al Pacino
-Morgan Freeman
-Tom Hanks
-Marlon Brando
-Joe Pesci
-Clint Eastwood
-Robert Duvall