Chyba nie widziałem większego upadku wśród aktorów. SZKODA!
Czyli według was człowiek po 40 latach kreowania wspaniałej legendy nie ma prawa se odetchnąć i pograć sobie w filmach z niższej półki?
no właśnie
Nicholson całe życie grał rzadko i starannie wybierał filmy .Najczęściej występował w latach 60 kiedy chciał się wybić i zarobić na chleb
Przykro to mówić bo Robert De Niro jest jednym z moich ulubionych aktorów,ale masz racje z każdym kolejnym filmem pokazuje swój upadek.A filmy w,których gra to naprawdę bardzo słabe produkcje.
nie zgodzę się. Jego pierwsze film były nawet lepsze od starych filmów De niro. Przynajmniej coś sie działo i można było kilka fajnych ripost posłuchać oraz zobaczyć kilka sztuk walki. I ogólnie piekne kobiety grały i sam Seagal wyglądał nieźle... Wygraćze śmiercią to najlepszy film akcji w dziejach kina
prosze cie,wedlug ciebie rola Seagala w np "Out for Justice" jest porownywalna do roli De Niro w "Taxi Driver" ?! nie kompromituj sie...
Taxi Driver nigdy nie lubiłem. Nie kompromitujęsie to moje zdanie. Nie uważam że każdy ma mieć takie samo po prostu dla mnie wiele filmów z De niro to gnioty z filmy z Seagalem z lat 90 to bardzo dobre filmy. Przynajmniej sie coś dzieje w nich...
ostatnio czytałem trochę wywiadów z DeNiro
W jednym z nich powiedział mniej więcej coś takiego, ze po prostu teraz odpoczywa, bawi się kinem, ale nie przestaje grać, bo sprawia mu to przyjemność,
bo chyba co niektórzy to myślą , że on gra dla pieniędzy... kurde pieniędzy to on ma tyle że mógłby na nich spać, podcierać się nimi i itp.
Dla mnie żywa legenda i tyle, każdy ma prawo do odpoczynku, zagrał w tylu wyśmienitych filmach, że obdzieliłby nimi połowę z TOP 100.