Robert De Niro

Robert Anthony De Niro Jr.

8,7
190 924 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert De Niro

prawda czy fałsz?? Nie znam jego życia osobistego ale ktoś mi potwierdzi to co słyszałem czy jest może na odwrót??

Szajba

Ja też tak słyszałam. Pochodzi z dobrego domu i ponoć jest bardzo sympatycznym, skromnym człowiekiem. Z resztą, tak, jak Meryl Streep ;o).

Corderosa

Świetny aktor i cudowny człowiek. Mój autorytet. Warto wspomieć, że wspomagał Polaków w walce z komunizmem, często spotykał się z Lechem Wałęsom z którym do dziś są dobrymi przyjaciółmi.

Szajba

Słyszałem relacje osób, które miały okazję poznać go osobiście. Mówiły, że jest bardzo sympatyczny i skromny, bez śladu gwiazdorstwa i uważania się za niewiadomo kogo.
Sam znam go tylko z wywiadów, ale sprawia wrażenie naprawdę miłej osoby. Podobnie zresztą jak Pacino.
Przynajmniej na tyle mogę potwerdzić to, co słyszałeś.

Cris

na imdb tez ludzie pisza ze jest sympatyczna , niesmiala i do tego prywatna osoba.

predat0r

Robert jest bardzo skromny i smpatyczny, wczoraj jak wpadl do mnie na kolacje bardzo dobrze bawilismy sie

Szajba

oczywiście,ze jestem sympatyczny,ale to nie oznacza,ze nie potrafię sie wkurwić....z charakteru jestem po prostu zwykłym człowiekiem.Pozdrawiam wszystkich fanów

Robert_De_Niro

Doctor Klinar < Genialny avatar :D:D

Kwic

A mi się nie podoba..

Uzi

Al nie podskakuj!!Nie zapominaj,ze to ja przyłapałem Ciebie cytującego moje słowa"You talkin to me?"
P.S ładnie wyszedłeś na tym zdjęciu;)

Uzi

Uzi, nie bądź złośliwy. Więcej pokory bracie. Czyżby przemawiała za Tobą zazdrośc?
Kwic, wiem że fajny avatar, cieszę się że się podoba, nie chciałem być kojarzony wyłącznie z postacią Tony'ego Montany, chodź nie wykluczam że jeszcze może kiedyś do tego wrócę.

Klinar

Nie jestem złośliwy. Mi się to zdjęcie poprostu nie podoba.. tzn Robert źle wyszedł na tym zdjęciu..

Uzi

doceniam szczerość Al...na planie dam Ci sie we znaki....zapamiętaj to sobie:]

Robert_De_Niro

A co Robercie, podoba Ci się to zdjęcie? Uważasz, że dobrze wyszedłeś..?

Uzi

Nie będę się wypowiadać ;) wiadomo,że to rzecz gustu,najważniejsze Al,że Ty sie sobie bardzo podobasz

Robert_De_Niro

Tu nie chodzi jak wyszedł. Tu chodzi o uśmiech De Niro ^^ Ten aktor rozbraja mnie swoim bananem :) Bardzo ciężko jest dorwać zdjęcia Roberta śmiejącego się ;)

pozdrawiam

PS: dalej sądzę ,że zdjęcie w portalu jest lipne.

Robert_De_Niro

A jakże!

Szajba

Holland mówiła, że jest dośc skryty i wydaje się gburowaty, z resztą w wywiadzie dla ddtvn dał temu chyba mały upust... ale lubię go za to.