prawda czy fałsz?? Nie znam jego życia osobistego ale ktoś mi potwierdzi to co słyszałem czy jest może na odwrót??
Ja też tak słyszałam. Pochodzi z dobrego domu i ponoć jest bardzo sympatycznym, skromnym człowiekiem. Z resztą, tak, jak Meryl Streep ;o).
Świetny aktor i cudowny człowiek. Mój autorytet. Warto wspomieć, że wspomagał Polaków w walce z komunizmem, często spotykał się z Lechem Wałęsom z którym do dziś są dobrymi przyjaciółmi.
Słyszałem relacje osób, które miały okazję poznać go osobiście. Mówiły, że jest bardzo sympatyczny i skromny, bez śladu gwiazdorstwa i uważania się za niewiadomo kogo.
Sam znam go tylko z wywiadów, ale sprawia wrażenie naprawdę miłej osoby. Podobnie zresztą jak Pacino.
Przynajmniej na tyle mogę potwerdzić to, co słyszałeś.
Robert jest bardzo skromny i smpatyczny, wczoraj jak wpadl do mnie na kolacje bardzo dobrze bawilismy sie
oczywiście,ze jestem sympatyczny,ale to nie oznacza,ze nie potrafię sie wkurwić....z charakteru jestem po prostu zwykłym człowiekiem.Pozdrawiam wszystkich fanów
Al nie podskakuj!!Nie zapominaj,ze to ja przyłapałem Ciebie cytującego moje słowa"You talkin to me?"
P.S ładnie wyszedłeś na tym zdjęciu;)
Uzi, nie bądź złośliwy. Więcej pokory bracie. Czyżby przemawiała za Tobą zazdrośc?
Kwic, wiem że fajny avatar, cieszę się że się podoba, nie chciałem być kojarzony wyłącznie z postacią Tony'ego Montany, chodź nie wykluczam że jeszcze może kiedyś do tego wrócę.
Nie jestem złośliwy. Mi się to zdjęcie poprostu nie podoba.. tzn Robert źle wyszedł na tym zdjęciu..
Nie będę się wypowiadać ;) wiadomo,że to rzecz gustu,najważniejsze Al,że Ty sie sobie bardzo podobasz
Tu nie chodzi jak wyszedł. Tu chodzi o uśmiech De Niro ^^ Ten aktor rozbraja mnie swoim bananem :) Bardzo ciężko jest dorwać zdjęcia Roberta śmiejącego się ;)
pozdrawiam
PS: dalej sądzę ,że zdjęcie w portalu jest lipne.