Robert De Niro

Robert Anthony De Niro Jr.

8,7
190 924 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert De Niro

Robert De Niro

użytkownik usunięty

wiecie czemu nie jest na 1. miejscu?
dla mnie odpowiedź jest jasna.
jego najlepsze film ( oraz role, które w nich zagrał ) są średnio dostępne dla przeciętnego
widza. stacje telewizyjne wolą transmitować np. Dlaczego Ja? Trudne Sprawy i inne
Pamiętniki z Wakacji zamiast puścić np. Taksówkarza. wiele osób wystawia mu oceny
niższe niż 10, bo jego filmy, w których zagrał w ciągu ostatnich 10 lat są częściej puszczane,
niż te, w których triumfował. a jego ostatnie produkcje, oprócz kilku, które utrzymują się na
poziomie, są totalnym chłamem. dlatego Pacino jest na pierwszym, nawet Anthony Hopkins
jest wyżej od niego, choć Robert jest mistrzem mistrzów.

Smutna prawda... :(

Mądry widz sam będzie się starał o to by zobaczyć legendarne role Roberta, a ranking cóż - to tylko ranking :)

odkrywcza jesteś.
nie wiem, skąd te stereotypy, że pacino to wrodzony talent, a robert tylko profesjonalista. czytałam gdzieś na forum pacino: pacino vs. de niro: wielki talent czy profesjonalizm? jakby de niro nie miał większego talentu.

użytkownik usunięty
866789s94

teraz to, że jestem odkrywcza, ale wcześniej nikt tego nie napisał. jak Edison wynalazł żarówkę, to wtedy ludzie też myśleli, że to takie proste, ale sami na to nie wpadli.

ale ja na to wpadłam. do tego jeszcze dochodzi fakt, że jest moda na pacino. którego znajomego nie zapytałabym o ul. aktora, każdy odpowiada: 'Pacino! Pacino jest boski!'

użytkownik usunięty
866789s94

zazdroszczę ci znajomych. moi najbardziej lubią Macieja Zakościelnego.

zmień towarzystwo.

użytkownik usunięty
866789s94

jedna moja przyjaciółka uważa za mistrza Deppa, bez urazy, ale z tego dumna też nie jestem. druga nie interesuje się za bardzo filmami i koło d*py jej to lata, szczerze "mówiąc".

ja o kinie wolę z chłopakami rozmawiać

użytkownik usunięty
866789s94

z moimi kolegami mogę pogadać tylko o piłce nożnej

użytkownik usunięty

Właściwie to Tomek E. nie wynalazł żarówki.

użytkownik usunięty

zapomniałam o tobie?

użytkownik usunięty

Sam pomysł żarówki powstał przed jego urodzeniem, on rzecz tylko opatentował, a wiadomo jakie głupotki z tym się trafiają, np. sprawa z radiem Tesla vs. Marconi. Zajebisty temat do rozmowy na forum De Niro, nie? :)

użytkownik usunięty

jak rozmowy o gejach na Deppie..

a travis bickle to najprzearcywybitniejsza Kreacja wszech czasow.