jest wyzej w rankingu od aktora takiego pokroju jakim jest De Niro ??
Odpowiedź jest prosta (nie chce tu nikogo urazić ;p) : bo większość głosujących to sfrustrowani nastolatkowie, którzy nie zwracają uwagi na grę aktorską, tylko na kawałek młodego, fajnego ciała z ładną buźką.
Całe szczęście są jeszcze tacy, którzy potrafią zauważyć takich "tytanów" kina jak DeNiro.
owszem masz całkowitą rację, tylko, że gellar wygląda jak typowa amerykańska nastolatka, a babka ma już prawie 3 dychy, ktoś na stronie o niej probował napisac coś o jej talencie aktorskim, ale kilkadziesiąt głupich małolat nie dało mu życ :)
mam tylko cichą nadzieję, że te małe dziewczynki, wychowane na nowiutkich kolorowych divxowych komedyjkach romantycznych zyskają za kilkanaście latek trochę IQ i zaczną dostrzegać prawdziwe aktorstwo (ech:)
dobry widz żyje w wybitnych filmach, w marnych ginie
Chyba się nie zrozumieliśmy. Nie chodziło mi o te "aktorki" tylko o głosujących. A jeśli chodzi o Gellar to muszę przyznać, że jest film w którym mi się naprawdę podoba - "Cruel Intension". Reszta jej występów już mnie jednak nie zachwyciła, a to za mało żeby znalazła się tak wysoko w rankingu.
Pana DeNiro mogę oglądać bez względu na to czy to komedia czy thiller - on po prostu zawsze staje na wysokości zadania i nie zawsze są to wybitne filmy, ale jego postacie są zawsze przekonujące.
no fakt, 13-letnie dewotki podniecajace sie orlandoo blomem to naprawdę szczyt bezmózgowia i braku gustu
ja również oglądałem cruel intension i również podobała mi sie gra gellar (to jedyny film z nią w ktorym pokazala gre aktorską), co nie zmienia faktu, że scenariusz tego filmu był dosyć płytki i na miejscu gellar mogłaby zagrać równie dobrze sandra bullock albo meg ryan
pytanie tylko, czy gellar poradziłaby sobie z rolą równie wybitną jak Travis'a Bickle w Taksówkarzu, Vita Corleone w Ojcu Chrzestnym 2 czy np. Jaka La Motta we Wściekłym Byku
i zgodzę się z tobą, że niestety de Niro się starzeje i zaczyna przyjmować dosyć przeciętne scenariusze (showtime, poznaj mojego tate/rodzicow) jednak lata 70-tych i 80-tych należą do złotych lat de Niro i należy mu się szacunek bo to wybitny aktor
puenta: jego gra jest 1000 razy lepsza niż gellar i zasługuje na miejsce 100 razy wyższe od niej
pozdrawiam