Chciałam zapytać o wasze wrażenia po obejrzeniu tego filmu a wszczególności co myślicie o roli Roberta ?
Pokazał klasę, jak zawsze zresztą. Powiedzcie mi tylko, czy ja mam takie wrażenie, ale on się marnuje w takich filmach. Więcej filmów typu: Solista, Zodiak, Sherlock Holmes. Takich, w których swoją postacią i grą będzie nas powalał na kolana. Z całą pewnością komedie typu Due Date nie są odpowiednie dla niego. Takie jest moje zdanie.
Mimo wszystko wielkie brawa xD
właśnie co w takim gniocie ?
a co do jego ról to z przyjemnościa obejrzałabym wiecej filmów z jego udziałem typu Sherlock Holmes itp.
Chociaż w tym aktorze ciekawe jest to że nieustannie zaskakuje , czasem bez rewelacji ale przynajmiej nie da się go dzięki różnorodności ról zaszufladkować ( sory za błędy jeśli są ale jestem dysortografem ;p)
Film był dziwny: czasem faktycznie śmieszny, ale miejscami był po prostu idiotyczny. Mimo, że Downey 'owi nie mam nic do zarzucenia - był idealny - to chyba faktycznie marnuje się w takich filmach, powinien grać znacznie bardziej rozbudowane role. Takie, w których zostanie doceniony, bo przecież jest świetnym aktorem i zasługuje na oskara ;D