Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Żaden z niego aktor

użytkownik usunięty

może nie miał ambitnych ról, ale na prawdę nie potrafi grać, nie ma tego czegoś, po prostu. Co do jego wyglądu, każdy ma inny gust ale według mojej opinii nie jest w ogóle przystojny, ma urodę poniżej przeciętnej ale to nie jest najważniejsze. Są ludzie urodzeni by pozostać aktorami on jednak nim pozostał z niewiadomych względów.

Są gusta i guściki. Ja osobiście pozwoliłabym mu na co nieco:)

Z jakich niewiadomych względów? Sugerujesz że Robert w momencie podejmowania decyzji co do drogi zawodowej był ślepy?
Jeśli gra sprawia mu przyjemność to niech to dalej robi, w końcu każdy z nas ma wolny wybór. Jeden chce zostać cieślą, drugi kucharzem a trzeci niebieskim ptakiem. Rob chciał być aktorem i nic nam do tego :)

użytkownik usunięty
gennie85

Nie stwierdziłam, że był ślepy po prostu nie ma talentu, a czy on ślepy tego tak naprawdę nie wiem, mogę go ocenić po grze w filmach, mogę też go śmiało porównać do innych znakomitych aktorów takich jak Forest Whitaker,który niesamowicie okazuje emocje na ekranie, DiCaprio wspaniały aktor, Brad Pitt , Pattison nawet do stóp im nie dorasta, co prawda jest młodszy, ale aktorem to też trzeba się urodzić, bo tak na prawdę jak ma się kasę czy znajomości to każdy może zostać aktorem ale NIE każdy ma "dar" czy talent by być choć dobrym już nie mówiąc znakomitym aktorem. Nie ma zbyt wielu gorszych aktorów od niego, i my mamy prawo oceniać skoro płacimy i chodzimy na filmy do kina a oni kasę dostają dzięki nam. Ja wiem jedno, że już nie wybiorę się na żaden film z jego udziałem do kina. Koleś gra drętwo i sztucznie i nie ma daru ani talentu oraz tak jak wcześniej napisałam- tego "czegoś"

dar talent, to nie wszystko jakos to było z tymi procentami:-) niewiele talentu, duzo szczesia i ciężkej pracy, na siłe, i po znajomosciach kazdy może zagrać jakąś rólke, ale Robert daje rade, ma lepsze i gorsze filmy jak kazdy aktor, urodzić się aktorem ? hmm dziwne owszem ze zazwyczaj dzieci aktorow sa aktorami,lub kims z tej branzy ale sa wyjatki, z tego co Rob mowil, zapisal se na warsztaty aktorske by mec powodzenie u dzewczyn, pozniej chcial zrezygnowac gdy ne dostawal angazu, ale zdal sobie sprawe ze to kocha i poswiecil se aktorstwu, z tego co ostatnio mowil po cosmopolitans zrobi sobie przerwe, tak wiec moze troszke ucichne cale to szalenstwo i w koncu go docenia jako aktora, a nie jako najseksowniejszego zyjacego mezczyzne, czy najlepej ubranego

użytkownik usunięty
sonnenEW

najseksowniejszy mężczyzna i najlepiej ubrany do tego---DOBRE:) ha ha ha nie wiem kto wybiera TYCH NAJSEKSOWNIEJSZYCH ale przecież on jest brzydszy niż przeciętny chłopak chodzący po ulicy. Twarz ma jak małpa, a ubiór tragiczny. WRACAJĄC DO TEMATU według mnie koleś nie nadaje się na aktora, ALE KAŻDY woli co innego:) dlatego SZANUJE osoby o odmiennym guście. Na pewno ma rzeszę fanów, ale chyba ma więcej młodziutkich fanów. Sądzę, że osoby po 30 roku życia za nim aż tak nie szaleją:)

użytkownik usunięty
sonnenEW

NAJSEKSOWNIEJSZYCH ale przecież on jest brzydszy niż przeciętny chłopak chodzący po ulicy. Twarz ma jak małpa, a ubiór tragiczny. WRACAJĄC DO TEMATU według mnie koleś nie nadaje się na aktora, ALE KAŻDY woli co innego:) dlatego SZANUJE osoby o odmiennym guście. Na pewno ma rzeszę fanów, ale chyba ma więcej młodziutkich fanów. Sądzę, że osoby po 30 roku życia za nim aż tak nie szaleją:) Szczęście oczywiście też jest potrzebne, sądzę że uroda też się bardzo przydaje-ale nie wiem co w nim kobiety widzą, choć nie wszystkie na szczęście. Ale jeżeli aktor nie ma tego "czegoś", nie ma talentu to i tak odejdzie w niepamięć, może potem zrobi wielki come back. Mnie on nie ujmuje swoją grą, jest oschły nie widać u niego prawdziwych emocji. Co prawda Zmierzch jest raczej filmem przyznajmy młodzieżowym i niezbyt wiele można w takim filmie się popisać. W filmie Remember Me też nie ujął mnie swoją grą. Pattison to taki większy Harry Potter po prostu:)

kwesta gustu ale niby jak wyglada "twarz jak małpa" wez se ogarnij... zastanow co piszesz...co do ubioru to niby od niechcenia a jednak stylowo, i o to chodzi...przynajmniej nie jest lalusiowaty, krawacik, dobrze skrojone spodne, i ulizane włosy ble, jest oschły dobre sobie, ja czegos takego nie zauwazyłam, osoby po 30 r tez go uwelbaja, ne szaleja tylko nastolatki na jego punkcie, czy na punkce zmerzchu, ma fanow w roznym wieku...i to jest fajne, a nie u nas maja fanow ponzej 15 udaja wielke gwiazdy

Ciekaw jestem, ile filmów z Pattinsonem widziałaś. Ja na przykład tylko "Zmierzch" - tam zagrał słabo, ale nie jest to dla mnie podstawa, by wystawić mu ocenę.

Darth_Dread

Myślałam, że Darth Vader ale to nie ty więc idę.

użytkownik usunięty
Darth_Dread

w Remember me też zagrał przecież słabo

On wszędzie gra poniżej przeciętnej...

użytkownik usunięty
elena3

może on po prostu jedzie na swojej popularności, nieważne jak gra i tak go będą oglądać....aczkolwiek ciężko stwierdzić czy poniżej przeciętnej, bo do kogo odnosisz tą skalę?

Powiedzmy,że przeciętną zawsze wyznaczam sobie grą Billa Pullmana...on ma u mnie 5/10...Pattinson jest poniżej...Właściwie zasługuje na 2...1 nie dam,bo może coś się z tego wykluje...Nadzieja umiera ostatnia...

elena3

Ja za przeciętniaka zawsze sobie wyznaczam De Niro. Pattinson więc znajduje się gdzieś na -20.

użytkownik usunięty
platyna_2

to wysoko postawiona poprzeczka, biedny Robert....

Wcale nie biedny- wygląda jak rozwalona paczka dropsów na chodniku,więc od jego gry aktorskiej też nie można za wiele wymagać...Co do Pullmana-uwielbiam jego rozdarte na tyłku spodnie w ,,Ja cię kocham, a ty śpisz"...

użytkownik usunięty
elena3

Pullman był świetny szczególnie w Zagubionej Autostradzie, to był jego czas

I love Lynch<3

platyna_2

Czyś Ty ocipiała?Ok, teraz może i się stoczył,ale laska-,,Wściekły byk", ,,Łowca jeleni", ,,Ojciec chrzestny 2"...

użytkownik usunięty
elena3

na każdego przychodzi kiedyś kres...De Niro u mnie dalej jest w pierwszej piątce

Jak go widzę w tych rodzinkach to mam odruchy wymiotne...Widziałeś/aś(ujawnij się!) ,,Stone"?

użytkownik usunięty
elena3

Stone nie widziałem...wiem, ostatnie jego kreacje mógłby nam darować ale wielką postacią kina jest i będzie...dopisując do twoich tytułów "Taksówkarz", Ulice Nędzy", "ostatni z wielkich"...rysa na jego wizerunku pojawiła się wówczas gdy oglądałęm dokument
"Globalne Sushi" i dowiedziałem sie ze De Niro jest współwłascicielm wielkiej sieci Susi Barów, czym przyczynia sie do wyginięcia niektórych gatunków morskich ryb, w tym rzadki okaz tuńczyka błękitnopłetwy

Łe to brzydko...Już wiem,że jesteś facetem;-)Zrobimy dil?Platyna nie może wiedzieć-mój temat z butami musi wygrać z jej o dziecku...Plis....Odpisz tutaj...

elena3

Widze wszystko o zdrajczynio ty;p
Facet jest mój, ty masz Bartusia:P

użytkownik usunięty
elena3

ok, czyli jestem z platyną, ...wydaje sie być w porządku ;)

Ha! Ja jestem w porządku tylko dla wybranych:) Wiec to swego rodzaju komplement dla Ciebie:D

użytkownik usunięty
platyna_2

dziękuję zatem ...chyba się zakochuję

będę udawać, że jestem zaskoczona...:P

użytkownik usunięty
platyna_2

oj, oj...masz to coś...o taaak:)))

dopiero jakbys mnie zobaczyl to bys mogl powiedziec, ze mam to cos;p

użytkownik usunięty
platyna_2

pewnie tak, ...musiałem coś napisać...a tylko to mi przyszło do głowy, człowiek i umysł zmęczony po całym tygodniu tyrania

w masażu jestem dobra, mogłabym ulżyć twym mięśniom...

użytkownik usunięty
platyna_2

to jednak bardziej umysł wymaga regeneracji ...ale zapamietam sobie :)

na umysł to prosta recepta jest mój drogi:)
na mięśnie więcej roboty

platyna_2

Co Ty robisz na obskich profilach,łajzo!
Tu była konspiracja.com...

elena3

Co ty napierdaIasz maleńka?
galaktyk jest moim pierdoIonym chłopakiem i jeśli ci to przeszkadza to spierdaIaj!!;p;p;p

nie no żartuje
chcialam sie tylko pochwalic, że mogę przeklinać na filmwebie;p

platyna_2

Odpierdala Ci widzę nieźle...To dobrze-nie jestem sama...Sama!Facet mi zasnął zamiast...

elena3

Dzisiaj już jestem grzeczna

platyna_2

To możliwe?

elena3

Well yeah

użytkownik usunięty
platyna_2

eee...tylko nie pier&olonym...pier&olnietym to sie zgodzę

whatever

użytkownik usunięty
platyna_2

jesteś oschła gdy tak piszesz

nie chciałam zranić Twych uczuć:P

użytkownik usunięty
platyna_2

ja nie mam uczuć, jestem ..........hmmmmm wilkołakiem ? tak własnie

całe życie czekałam na wilkołaka
ale na pewno sie nie zgrywasz tylko?

użytkownik usunięty
platyna_2

poważnie, mogę CI nawet zaszczekać...no i mam sweter na klacie i troche na ramionach....o bozie, trafilismy na siebie!!! ze szczescia az wyję

nieeee, teraz to sobie jaja robisz!
masz sweter? serio? oł maj <mdleje>

użytkownik usunięty
platyna_2

niestety, aż po pępek ale to jeszcze nie niedzwiedz...

żaden grizli mi nie straszny:) ale mocno opina ci mięśnie?